• Markelo
    2.8k
    zabili smo više golova od Škota i zato smo još uvijek drugi
  • NitkoBitan
    19.1k
    Visimo za prolaz pored raspadnute Skotske, ajde da i ovo ne prodemo pa da se nade jos neki dezurni odvjetnik da opravda i ovo ispadanje pored ispadanja sa EP.

Dalicu dovidenja.
  • Toni90d
    706

Imam dvije aplikacije i one krivo pokazuju. Po Sofascore smo 2., a flashscore kaže da smo 3.
  • Ludovic IX
    7.4k
    Ma potpuno promasena taktika. Jel dalic misli da ovi ne znaju pa je ocekivap da će griješiti.. a naši im daju prostora ko da na treningu igraju. Za mene još jedan dokaz da zalizanko treba što prije otići. Jer možemo puno bolje od ovoga.. a ovaj i kad slučajno pogodi kao u prošloj ligi nacija ne drži se toga već opet vraća sve na onako kako je bilo 2018-e..nije jednom rekao da cd krama, modric i perisic igrati dok kad oni žele. Znači, nije bitna hrvatska, bitan je dalic i njegovo ulizivacko ponašanje prema nekim igračima.
  • Maxova dijagonala
    1.4k
    Mene više od igre brine stanje poljudske oranice...
    Treba ode doć usred zime i na ovom polju dobit agresivne domaćine
  • criticus
    2.6k
    Kad čujem ovog Šepata samo se sitim kako je odma poletio na Grčku televiziju dat izjavu poslije AEKa. Nemogu nać više onaj video al naletit će negdi valjda
  • Miro Vugrinec
    5.6k
    Ovoliku razliku sam vidio na tekmama repke možda 2 puta u zadnjih 5-6 godina. Brazil Hrvatska i Španjolska Hrvatska su jedine dvije tekme uz ove di bas vidiš da su ljudi 5 klasa iznad nas kvalitetom i vođenjem. Ovi da se ne sprdaju u 16 metara 5 komada smo mohli primit. Linolada #vrimeje, ali za ostavku
  • Krulek
    542
    Nažalost viša je to razina i od naše trenutne reprezentacije i od Dinama. Bojim se kad ovaj Leao dođe na Maksimir. Nadam se da ćemo proljeće riješiti prije.
  • vjeko1701
    9.4k
    Ključna riječ prvog poluvremena - nemoć
  • Kruno
    427
    Ajd sam jedan razlike gubimo sad ce to linolada preokrenut.
  • Daliban
    2.2k
    Meni je ovo dosta dobro.
  • Droljo
    8.9k
    Meni je ovo dosta dobro.Daliban

Naravno.
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Ista pogreska u formaciji kao Dinamo - Osijek. Ubijaju nas jer brzi krilni igraci ostaju na praznom prostoru sa stoperima, a bekovi ne konkuriraju. Perisic sramoti sam sebe, ne znam sta mu to u zivotu treba, ali sam siguran da je ego nahranjen.
  • don
    7.2k
    Linolada #vrimeje, ali za ostavkuMiro Vugrinec

ne volin ga ni ja al molim te bez tih tovarskih naziva
  • Carrasco
    4.3k
    Malo je glupo da Kulenović nije dobio ni pretpoziv, a ovaj Matanović u prvih 11.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.