• Zagreb1992
    1.9k

Neka njega tamo i što dalje od Dinama
  • don
    9.7k
    daj Bože, klub bi marketinški eksplodira, ali teško.
  • Ludovic IX
    7.7k
    Ako stvarno prodamo batija i sucica za 50-60% godišnjeg proračuna, vjerujem da imamo dobre zamjene u stojketu, kaci, pavicu i vrbancicu. A imali bi love da popunimo rupe koje imamo već duže vrijeme.

Lb, stoper i napadač..naravno da se ukaže prilika da dovedemo nekog na razini baturine, ne bi se žalio. Iako mislim da je modric jedini igrač koji bi u slučaju ne produžavanja ugovora u RM, možda mogao doći da zadrži formu do SP-a a da bi mogao nama biti na razini baturine dok se mladići ne razviju do te razine.

A možda me i iznenadi pa objesi kopacke o klin pa da zatvorimo i tu priču.
  • Zagi
    8.9k
    Hmm. Vidim svemir u kojem dolaskom Modrića na jednu sezonu zadržimo i Baturinu.
    Bila bi to lijepa priča.
  • plavadesetka
    60

To što u Mainzu ne igra je već zabrinjavajuće. Mislim da odlaskom Baturine imamo Stojkovića koji tu zaslužuje priliku. Veći problem će biti odlazak Sučića. Sredstva dodatno treba usmjeriti prema lijevom beku i stoperu, tu nema ni juniora na vidiku osim možda Živkovića.
  • plavadesetka
    60
    Nema ništa od povratka Modrića, to je valjda sad očito,,,
  • ElDorado
    1.5k
    Bojim se da je Živković u slobodnom padu. U Loksi je potpuno izgubio status. Možda se njegova kvaliteta i preuveličavala i to sve na temelju jedne tekme di je dobro cuvao Livaju. U u21 je igrao ajme majko.
  • ElDorado
    1.5k
    Rakitić se vratio, Perišić je bio u Hajduku, je li vrijeme za Vaš povratak?
    - Povratak u Hajduk ili u Dinamo? Znate kome sam naklonjeniji. Drago mi je zbog Rakitića da mu dobro ide, često smo u kontaktu. Za mene, vidjet ćemo... nije to tema za ovo druženje. Pratim SHNL, i Rakitića kada stignem, jasno.

Dosta šupački odgovor
  • vjeko1701
    11.5k
    Čiji odgovor?
  • Eduardo
    22.1k
    Modrić je u pitanju.
  • vjeko1701
    11.5k
    Ok, klasičan politički.
  • Nolifer
    9.2k

Ne bih imao ništa protiv. Gledajući samo sportsku stranu i kakve bi Dinamo kao klub imao koristi od istoga. Dobro je, nije zaboravio i nije rekao ne, tako da i ''vidjet ćemo'' nešto znači. Novu izdaju nebi mogo provariti da ode dole, ali gle, ako misli da može još pomoć, tko sam ja da kažem ne. Dapače. E sad ona druga strana naravno da će reć ''što dalje od kluba'', ali da, smatram da je Modrić dovoljno zaradio u životu i da mu Dinamo može bit samo za dušu, ako će imat volje.
  • ElDorado
    1.5k
    ja samo mislim da je za razliku od nekih (Olmo, Kova) on uvijek toliko neodređen u odgovorima da duboko sumnjam u neku njegovu veliku privrženost Dinamu. Lik ga pita vrlo određeno a on počne o Rakitiću. Očekujem da bar kaže ‘samo Dinamo dolazi u obzir’ a svi znamo da se njegov povratak neće dogoditi.
  • don
    9.7k
    Dosta šupački odgovorElDorado

zašto? čak san i iznenađen odgovorom jer sam očekiva nešto u stilu "teško, nije realno"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions