• ElDorado
    9.8k
    Ja samo mislim da smo mi u takvom statusu da ja ne razumijem igrače koji odlaze u bitno slabije klubove. I to je bila moja ideja da Kule ima limite i da mu nigdje neće biti bolje. Naravno ovisno o lovici. Petko je ja mislim to shvatio. Niko se nije ujebao karijeru ko Orša. A čini mi se i Ivanušec.
  • vjeko1701
    22.3k
    Ako Kule sam ne inzistira da ide dalje, ja ne vidim čemu ga prodavati. Konačno je ušao u određenu zonu komfora koja mu je očito potrebna.

Nakon 4 godine čekanja i inzistiranja da nejde nigdje je konačno dobio kaj je htio (to da je u udarnih 13 Dinama). Igra LP a vjerujem da bi trebao dobiti i poziv za reprezentaciju.

On već sad po meni nije "druga opcija" nego netko tko ravnopravno može djeliti minute s Petkovićem u svim natjecanjima.
  • nemapredaje
    6.8k

Čak ako ostane bi sljedeće godine mogao po hijerarhiji biti ispred Petkovića
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    Gabrijel Vidović ne kotira dobro u Mainzu...
    Možda je vrijeme da se opet krene po tu igračinu odma na zimu.
    Mislim da sad imamo više love nego ljetos i da moramo iskoristit njegov status u Bayernu i Mainzu i dovest ga za oko 2 milijuna.
    Iduće ljeto se ide u prodaju Baturine i Gabrijel bi mogao biti ta nova dinamova "desetka".
    Igrač odličnog udarca i tehnike koji može dodatno napredovat.
    Svaki pristupačan mladi hrvatski igrač po meni mora bit u Dinamu ako želimo nastavit dominaciju u rezultatima i proizvodnji igrača (Stojković,Kačavenda,Perković pa tako i Vidović).
  • gaTeDZG
    2.6k
    Složio bih se, primarna pozicija mu je upravo 10ka, iako je odigrao lijepih partija na krilu i donio nam dosta bodova. Siguran sam da bi ostao da Bayern nije tražio duplo više nego bi sad koštao, ako je to točna informacija. Karakterno sjajan, Dinamovac u srcu, treba nam!
  • Maxova dijagonala
    3.2k
    oni golovi protiv Rudeša,Slavena i 2 puta protiv Varaždina su nezaboravni.
    Onakav šut nisam dugo vidio u Dinamu.
    Jedan od mojih miljenika u Dinamu zadnjih 4,5 godina...jednostavno se moraš zaljubit u onakvog španera.
    Ima u njegovom šutu i driblingu nešto posebno i to je to.
  • Zagi
    15k
    Ne vidim kaj bi Vidović donio , a da već nemamo u Stojkoviću.
  • Mihaljević
    14.3k
    3 mjeseca prekasno za dovest Vidovića.
  • Efes Pilsen
    14.7k
    Nije, ako negdje nismo tanki onda su to njegove pozicije u vezi, a bogami i na krilu.
  • Zagreb1992
    3.2k

Neka njega tamo i što dalje od Dinama
  • don
    18.3k
    daj Bože, klub bi marketinški eksplodira, ali teško.
  • Ludovic IX
    10.4k
    Ako stvarno prodamo batija i sucica za 50-60% godišnjeg proračuna, vjerujem da imamo dobre zamjene u stojketu, kaci, pavicu i vrbancicu. A imali bi love da popunimo rupe koje imamo već duže vrijeme.

Lb, stoper i napadač..naravno da se ukaže prilika da dovedemo nekog na razini baturine, ne bi se žalio. Iako mislim da je modric jedini igrač koji bi u slučaju ne produžavanja ugovora u RM, možda mogao doći da zadrži formu do SP-a a da bi mogao nama biti na razini baturine dok se mladići ne razviju do te razine.

A možda me i iznenadi pa objesi kopacke o klin pa da zatvorimo i tu priču.
  • Zagi
    15k
    Hmm. Vidim svemir u kojem dolaskom Modrića na jednu sezonu zadržimo i Baturinu.
    Bila bi to lijepa priča.
  • plavadesetka
    74

To što u Mainzu ne igra je već zabrinjavajuće. Mislim da odlaskom Baturine imamo Stojkovića koji tu zaslužuje priliku. Veći problem će biti odlazak Sučića. Sredstva dodatno treba usmjeriti prema lijevom beku i stoperu, tu nema ni juniora na vidiku osim možda Živkovića.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.