• Kruno
    425
    A ispada na kraju da su svi isti. T com mi je bas preskup a Telemach mi je sad digao zivce.
  • Jaro
    7.7k
    sve je to isto sranje... i onda ovisno o osobnom iskustvu i lokalnoj infrastrukturi odlucis. HiTler je zbog monopola prisilno skup, Telemach je potkapacitiran, a A1 je jako ovisan o mikrolokaciji (i u slucaju kvara - o vanjskim suradnicima koji te dopadnu)
  • rioda
    5.3k
    Kakvu sam nocnu moru imaoDino

I ja upravo. Zaspao popodne i probudi me san da sam baniran na Zoni jer sam napisao detalje iz nekakve tučnjave s tovarima... :rofl:
  • Paggini
    26.3k
    Najte kaj zamerit, ali pobrisane su priče o samoubojstvu, kojekakve kuloarske priče i kreiranje narativa oko takvog čina nisu za javni forum...
  • Sajla
    5.9k
    nakon dva desetljeća (evo mene opet s tom riječi!) vjernog služenja, pola para mojih Castle Clifton 2 zvučnika je pustilo svoj zadnji ton u moje uši...
    pošto su zonaši jedna vrlo šarena skupina ljudi, vjerujem da među nama ima i onih koji vole dobar zvuk. ako netko zna majstora u ZG i bližoj okolici koji bi znao vratiti zvučnik u život, ili ima savjet za kupovinu novih zvučnika sličnog omjera cijena/kvaliteta - zahvaljujem se unaprijed :)
  • puxigadjurdja
    1.8k

frend je popravljao lampaško gitarsko pojačalo kod legendarnog majstora Špire pa se eventualno možeš dodatno raspitat o čovjeku a mogu ti i broj nabavit pa da pitaš čovjeka.

Spiro electronic na facebooku
  • Tercel
    491
    Kad smo već kod interneta. Kad su mi uvodili optiku su propeljali onu tanku žicu po vrhu drvenih lajsni od parketa. Sad mi se to na dijelu odljepilo. Zna li netko s čime su to ljepili? Čini mi se ko onim pištoljem za vruće ljepljenje? U principu me zanima jel svejedno čime se zaljepi, jel smijem tipa super ljepilom ili isto može zeznut žicu u smislu da se ukruti i pukne i slično?
  • Droljo
    8.9k

Ja sam uzeo KEF Q350 i pre zadovoljan sam. A što se popravka tiče nekad davno sam na knežiji u nekom dućanu (skroz blizu savske) kupovao jedinice i mijenjao. Zavisi šta ti je otišlo...
    https://www.whathifi.com/kef/q350/review
  • Dino
    2.9k

Ne bi trebalo bit problema ako uzmes superljepilo, cjenofiks, vruce lijepo ili ista slicno jer nista navedeno ne otapa gumu nit se otapa u gumi oko zice tak da samo napred.
  • Droljo
    8.9k
    Zna li netko s čime su to ljepili?Tercel

Silikonom?
  • Sajla
    5.9k
    KEF Q350 i pre zadovoljan samDroljo

super, do sad sam suzio izbor na njih i Wharfedale Diamond 12.1. ići ću poslušati prije odluke.
  • Lihtmašinac
    259

Kad je netko prije nekog vremena ovdje pitao za ideju oko popravka gramofona spomenuo sam Free Bird na Trešnjevci kod Cibone, a brijem da bi i oko ovoga mogli pomoći, ako još uvijek imaju servis: https://freebird.hr/

A par brojeva dalje ti je u istoj ulici (Tratinskoj) bio i neki dućan sa zvučnicima: https://www.audioepilog.eu/ Za njih ne znam jesu li još uvijek tamo jer mi se čini da netko drugi sad koristi nekad njihov prostor, ali web stranica im postoji, pa ih možeš kontaktirat. Možda i oni imaju koji savjet ili nešto u ponudi šta bi ti pasalo.
  • badjibadara
    3.8k
    nakon dva desetljeća (evo mene opet s tom riječi!) vjernog služenja, pola para mojih Castle Clifton 2 zvučnika je pustilo svoj zadnji ton u moje uši...Sajla

Imam dva hifi manijaka na poslu sa zavidnom količinom opreme, zidovi od poda do plafona nakrcani kolekcionarskim primjercima, 90% high end sa kraja ‘70-ih i početka ‘80-ih. Zvučnike su slali kod slovenca koji je napravio fantastičan posao, mislim da je bio Wharfedale E klasa. Mogu ih tražiti kontakt ako te zanima, samo treba detektirati što je sa zvučnicima. Nema toga što se ne može složiti
  • Petar86
    934
    https://www.sancta-domenica.hr/tv-50-samsung-50du7172.html

Jeli ovo dobar omjer cijene i kvalitete ako se netko kuzi?
  • Probirštift
    557
    Upravo gledam hotele i airbnb po Londonu za tekmu pa me zanimalo za ljude koji su već putovali tamo koji je najnormalniji kvart tamo za odsjesti jer znam da ih dosta geto di se kmice bodu noževima jer žive dvije ulice dalje od njih
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.