• deda
    34.1k
    Ronaldo, Fernandes, Neto i Silva su dobili frei i neće igrati protiv Hrvatske.
  • Dani Olmić
    459
    pa da, kao sto sam vec napisao, to je velik uspijeh koji mu nitko nece i nemoze uzet… ali sad se polako treba gledat dalje, kako da se repka opet podigne na vecu razinu… ono sta je bilo, bilo je … ne trebamo zivit u proslosti i staroj slavi
  • Marley
    2k
    ma jasno, sve to stoji. Kazem, i meni to smeta. Ljetos nakon Eura sam tjednima bila nefunkcionalna koliko sam bila frustrirana. Ne zbog cinjenice da smo ispali, nego kako smo i zbog cega tako rano ispali. Haha sama sebe sam iznenadila koliko me to pogodilo :rofl:

Samo eto, ocito mi jos nije dosla kap koja je prelila casu, i dalje mi na spomen repke srce zatitra, isto kao i dok sam bila klinka od 10 godina :smile:

sponzoruse na aparatima.
    Po fejsu se od jutros kuka i place jer su se kupovale karte samo radi Ronalda. Nek sam zlocesta, ali bas mi je drago :naughty:
  • db-izbjeglica
    15.9k
    kako da se repka opet podigne na vecu razinu…Dani Olmić

Što je veća razina?
    Koji su to rezultati da se kaže, evo, ovo je realno za hrvatsku reprezentaciju?
  • Dani Olmić
    459
    realno za hrvatsku reprezentaciju su pobijede nad skotskom, poljskom i albanijom bez ogromnog mučenja…Ali i pristup nije na standardu nase repke tj. da igraju igraci koji su to i zasluzili a ne senatori koji igraju samo zbog stare slave (izuzetak Luka koji je i dalje doktorcina za sve)

Dokle god nasu igru „nose“ invalidi poput vlasica pasalica ili perisica necemo otic korak dalje
  • marcio amoroso
    37.5k
    pasalicaDani Olmić

Po čemu je Pašalić invalid?
  • Dani Olmić
    459
    po tome da se ne primjećuje da li on igra ili ne igra - niti donosi ekipi neke zgoditke niti asistencije a i nema neku karakteristiku u svom igrackom profilu da bi se reklo ne ide bez njega… a ima kredita do neba, nez jel mu se dalic zaduzio ili zasto stalno igra … necu zaboravit kad ga je stavljao na krilo majko moja … pazi na KRILO….
  • Brusa
    1.7k
    Ovo je jbna liga nacija...nebitno natjecanje koje je uvedeno kao zamjena za prijateljske...jako važno ko je dobio ko izgubio.
  • Dani Olmić
    459
    pa baš zato sto nema nekakvo znacenje moze se zato dat nekim novim facama sansu a ne senatorima kojima ovo nije vise nikakav motiv
  • Brusa
    1.7k
    u tome se apsolutno slažem. Trebalo bi nove igrače i taktike isprobavali kroz ln.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    pa baš zato sto nema nekakvo znacenje moze se zato dat nekim novim facama sansu a ne senatorima kojima ovo nije vise nikakav motivDani Olmić

Čovjek ima 10 golova i 5 asistencija za hrvatsku u 71 nastupu, gdje nije standardni član prvih 11 i nema punu minutažu

Vlašić ima 8 golova u 57 nastupa, opet ne kao standardni član prvih 11

Za usporedbu, brozović ima 7 golova i 7 asistencija u 99 nastupa.

Recite jasno, problem je što su ljudi tovarčine i apsolutno smo pristrani u našim gledištima.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    realno za hrvatsku reprezentaciju su pobijede nad skotskom, poljskom i albanijom bez ogromnog mučenja…Ali i pristup nije na standardu nase repke tj. da igraju igraci koji su to i zasluzili a ne senatori koji igraju samo zbog stare slave (izuzetak Luka koji je i dalje doktorcina za sve)Dani Olmić

Pa škotska i poljska su pobjeđene doma, u gostima su se dogodila dva crvena kartona i izvukao se jedan bod. Protiv albanije se uzeo X...

Ne znam, ni jedna od te tri ekipe nije nakupina šrota, već poprilično ozbiljne reprezentacije. Ja jednostavno ne mogu očekivati da hrvatska nikad neće kiksati... dogodi se.

Realno, od kad masnokosa linolada i gutač samoglasnika vodi reprezentaciju, albanija je jedini kiks na velikim natjecanjima. Ostalo se uvijek izvojevalo ono što je trebalo i što se može očekivati.

Tom logikom dinamo nikad ne bi trebao izgubiti bodove u HNL-u, od nikoga. Jer kvalitativna razlika je realno velika, veća nego razlila između hrvatske i poljske.
  • Omake
    3.4k
    Pitanje za ove koji više prate mlade reprezentacije. Je li ovaj mali Farkaš stvarno toliko dobar da mu je Oliver Lukić zamjena? Juniori osijeka su 14ti, a Lukić igra za drugu i tu i tamo prvi momčad RBa?
  • Marley
    2k
    ma meni je sasvim normalno i ljudski biti pristran, ali ono, daj budi fer i priznaj si to. Da ne zvucim sad licemjerno, jer ja sam olicenje subjektivnosti kad su igraci u pitanju :lol: ali svjesna sam toga u svakom trenu.

Kazem, Mario Pasalic je skolski primjer toga, tko realan se moze pobuniti sto taj covjek uopce radi u reprezentaciji? Za Vlasica bi se dalo raspravljati jer je ponekad bilo zaista neshvatljivo zasto ga zove, i jos stavlja u igru. Ali evo, prosle sezone je u nekom periodu igrao u zivotnoj formi, stvarno je bio dobar. A reakcije "naseg" puka, na poziv u repku, su opet bile iste. Sve po spranci.

Isto tako ovi dolje, svaki put kao po spranci pljuju po nasima. Naravno tu je glavna zrtva Bruno, u kakvoj god formi bio ili ne bio. To su uvrede da mi se zeludac okrene.

Meni ne ide mi u glavu da se ne moze to klupsko rivalstvo malo gurnut sa strane, dok je u pitanju reprezentacija. Ono, tek toliko da mozes realno sagledati stvari.
  • Maxova dijagonala
    1.4k
    pa kad su ova dvojica igrala puno bliže golu nego Broz.
    Ali svakako se slažem da je Mario Pašalić odličan igrač...za razliku od onog gmaza Vlašića :grin:
    Jedan promašaj Pašalića neće mi promijenit mišljenje o njemu kao igraču.
    Promašaji i kiksevi su sastavni dio nogometa kao i golovi jebiga
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.