To ne mjenja činjenicu da postava izgleda kao da se Perica iz 4.b igrao izbornika na školskom sa prijateljima. — hardek
S obzirom na to da često imaš tzv contrarian mišljenja, onda znaš kak mu je. — Mali dioničar
Jebete ga za kvaziponiznost, a bahati ste svi u pet pički materinih.
A nemate medalje sa svjetskog i nije vas dočekalo pola milijuna ljudi.
Zamisli kak biste bili bahati da je. — Mali dioničar
To sve stoji, linolada je uzela 2 odlicja sa SP-a … to samo on zna kako je uspio uzet … da je izdominirao protivnice, nije … moze se na 1 ruku nabrojat kolko smo dobili nakon regularnih 90 min a kolko s malo doze srece …
Sve u svemu, to mu nitko nemoze vise uzet ali ne bi trebali zivit u staroj slavi … tako da razumijem svakog ko pljuje po njemu — Dani Olmić
Po čemu točno smo bahati sto ukazujemo da imamo trenersku prevaru na klupi. Mislim da je svatko rekao svaka čast za medalje, ali i budali je jasno da čovjek pojma nema. Ako me tjeraš na analizu mogu ti reci i da je 2022 odigran vrlo los turnir gdje nam se sve poklopilo. Prva tekma protuv Maroka Ništa/Ništa. Ajde to je ok ljudi su treći bili, tvrda repka.
Druga tekma pobjeda protiv Kanade smjesne repke, to ako ne dobiješ nemaš sta ni raidt na svjetskom, ta repka da je iz Europe. nikad se ne bi kvalificirala na svjetsko.
Treća tekma nikad lošija Belgija te ubije, Lukaku promaši 4 mrtve šanse, Bog te pogleda i prodes na jedvite jade.
Osmina finala Japan, Japan malo bolji, vodi 1:0, mi zabijamo tako sto Lovren napamet nabija s centra i pronalazi Perisica na 16 metara koji glavom iz teške pozicije pogađa u malu mrežicu. To da vježbaš na treningu na prazan gol od 35 puta 2 put bi možda uspio pogodit okvir gola, a kamoli zabit golmanu.
Četvrtfinale Brazil te izdominirao, imali su 4-5 velikih prilika, Livakovic čuda brani, braniš se i prvi sut u okvir imaš u 116 minuti gdje Bruno promasuje loptu, udara ju petom, loptu bi obranili i ti i ja, ali sretno dira Brazilca o nogu i ulazi za 1;1. Ajde to je Brazil pa svaka čast, ali imali smo jebenu, ali bas jebenu srecu.
Polufinale, rezultat od 3:0 je realan prikaz viđenog na teeenu. Tu nemam sta dodati. — Miro Vugrinec
nije dobio jedno finale SP — Mali dioničar
Analiza u stilu informer.rs.
Ustaše uvek imaju sreće. — Mali dioničar
Hahah ma najbitnije populistički rec da sve valja i to je to.2016 smo ihrali vrhunski turnir pod Čačićem, sve redom smo ubijali igrom, ali tamo nam je sreća okrenula leđa. Vida pogađa stativu, a mi min poslije primamo iz kontre gol, a izdominirali europske prvake u toj tekmi, kao i sve 3 tekme u grupi. Činjenica je da je Dalica posrala sreća, a Slavena i Antu 2008 i 2016 pojela. — Miro Vugrinec
2016 smo ihrali vrhunski turnir pod Čačićem, sve redom smo ubijali igrom, ali tamo nam je sreća okrenula leđa — Miro Vugrinec
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.