• Plava stijena
    281
    Tportal jučer: "Dobra vijest za Dinamove navijače je da se od ozljede oporavio i Ivan Nevistić. On još na utakmici protiv Monaca branio s ozljedom lista. Štedio je jednu nogu, forsirao drugu pa je upao i u probleme s leđima zbog čega nije branio protiv Varaždina i Istre. Vratio se u Salzburgu pa protiv Osijeka opet imao problema i onda ga je Bjelica poštedio zadnje tri utakmice.

Kako doznajemo, Nevistić više nema nikakve tegobe ni u listu ni u leđima, normalno trenira i s njim više nema nikakvih problema."
  • Sajla
    6.2k
    Ovo su sjajne vijesti! Ali mi nije jasno kako se dođe od "treba operacija i 6 mjeseci pauze" do "s njim više nema nikakvih problema" u 10ak dana. Jedna od tih informacija je na klimavim nogama.
  • Marley
    2.3k
    Daj Boze, ali... nekako se ne pouzdam previse u ovo...
    Mislim, vjerujem da je trenutno tako kako pisu.
    Ali koliko sam shvatila, nije bas tako jednostavno i problem traje dosta dulje od Monaca. I ponavlja se.
  • Plava stijena
    281
    Autor je Silvijo Maksan. Kolko sam ga ispratil zadnje vreme čini mi se da ima solidan izvor u klubu. U svakom slučaju do utorka bu se Nenek oglasil pa ćemo znati više.
  • Mr Anderson
    9k
    Ne znam, nisam baš preoptimističan. Ako su leđa u pitanju, sumnjam da se to može riješiti u dva-tri tjedna terapijama.
  • Paggini
    29k
    Ne znam, nisam baš preoptimističan. Ako su leđa u pitanju, sumnjam da se to može riješiti u dva-tri tjedna terapijama.Mr Anderson

Također, ne miriši mi ova vijest nikako, a znajući i da je ljetos bio na terapijama za leđa....

inače, , i @Georg Koch, dajte se dogovorite oko profilne hahah, zbuni me svaki put
  • Daliban
    3k
    Nevistić se vraća, BvB bolnica, Celtic pada maltene ravno na 10 godina od pobjede nad njima, Arsenal u problemima. Čekam još da se Milan ugasi ili im cijela prva ekipa padne na doping testu do prvog mjeseca kako je krenulo.
  • Nema zaleđa Mikića
    1.7k
    inače, ↪don , ↪Plava stijena i Georg Koch, dajte se dogovorite oko profilne hahah, zbuni me svaki putPaggini

[img]http://inbound8560089549711046413.jpg

Steta da ova ne bude iskoristena.
  • Eduardo
    21.7k
    Nek se nađe i ovdje.
  • Crni86
    6.4k
    s njim na golu sam uvjeren da bi imali 4-7 bodova vise. Ajde nevaa, cekamo te
  • ShanKu
    1.1k
    Tek na ovom videu se vidi kako groznu obranu imamo + kako sada trenutno fali kvalitetan golman (jasno)
  • badjibadara
    4.1k
    Zagijevih 55% obrana je odličan procenat obzirom na količinu zicera koje ostavljamo protivniku.
    Ovo je prava streljana, bez bloka, bez reakcije obrane, toliko krivih poteza, krivih postavljanja, ispadanja... Nije ni čudo što toliko primamo i što igramo tekmu za treće mjesto u subotu.
    Nedopustivo za nogometni klub ranga Dinama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.