• Plava stijena
    254
    Tportal jučer: "Dobra vijest za Dinamove navijače je da se od ozljede oporavio i Ivan Nevistić. On još na utakmici protiv Monaca branio s ozljedom lista. Štedio je jednu nogu, forsirao drugu pa je upao i u probleme s leđima zbog čega nije branio protiv Varaždina i Istre. Vratio se u Salzburgu pa protiv Osijeka opet imao problema i onda ga je Bjelica poštedio zadnje tri utakmice.

Kako doznajemo, Nevistić više nema nikakve tegobe ni u listu ni u leđima, normalno trenira i s njim više nema nikakvih problema."
  • Sajla
    5.9k
    Ovo su sjajne vijesti! Ali mi nije jasno kako se dođe od "treba operacija i 6 mjeseci pauze" do "s njim više nema nikakvih problema" u 10ak dana. Jedna od tih informacija je na klimavim nogama.
  • Marley
    2k
    Daj Boze, ali... nekako se ne pouzdam previse u ovo...
    Mislim, vjerujem da je trenutno tako kako pisu.
    Ali koliko sam shvatila, nije bas tako jednostavno i problem traje dosta dulje od Monaca. I ponavlja se.
  • Plava stijena
    254
    Autor je Silvijo Maksan. Kolko sam ga ispratil zadnje vreme čini mi se da ima solidan izvor u klubu. U svakom slučaju do utorka bu se Nenek oglasil pa ćemo znati više.
  • Mr Anderson
    8.7k
    Ne znam, nisam baš preoptimističan. Ako su leđa u pitanju, sumnjam da se to može riješiti u dva-tri tjedna terapijama.
  • Paggini
    26.2k
    Ne znam, nisam baš preoptimističan. Ako su leđa u pitanju, sumnjam da se to može riješiti u dva-tri tjedna terapijama.Mr Anderson

Također, ne miriši mi ova vijest nikako, a znajući i da je ljetos bio na terapijama za leđa....

inače, , i @Georg Koch, dajte se dogovorite oko profilne hahah, zbuni me svaki put
  • Daliban
    2.2k
    Nevistić se vraća, BvB bolnica, Celtic pada maltene ravno na 10 godina od pobjede nad njima, Arsenal u problemima. Čekam još da se Milan ugasi ili im cijela prva ekipa padne na doping testu do prvog mjeseca kako je krenulo.
  • Nema zaleđa Mikića
    1.6k
    inače, ↪don , ↪Plava stijena i Georg Koch, dajte se dogovorite oko profilne hahah, zbuni me svaki putPaggini

[img]http://inbound8560089549711046413.jpg

Steta da ova ne bude iskoristena.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.