• sebenico
    749
    Ja bih općenito volio da se više okrenemo skandinavskom tržištu. Tamo ima odličnih, a relativno jeftinih igrača. U zadnjih nekoliko godina Slavia i Sparta tamo dosta trže i nema greške.
  • Maxova dijagonala
    1.4k
    Dok čekam probijanje Riječkog bunkera i spuštanje euforije u splitu iz dosade sam tražio par igrača koje bi volio vidjet u Dinamu.
    Daniel Peretz(Izrael,Bayern Munchen,24 godine)
    Iako volim Nevistića ova životinja je klasa iznad!
    Došao je iz Maccabija u Bayern prije malo više od godinu dana za 5 milijuna eura.
    Odličan na crti,pravovremeno istrčava,savršena igra nogom i brani penale ko lud!
    U Bayernu nema nikakvu perspektivu jer se već priča da će Bayern krenuti po Maignana nakon odlaska Neura.
    Jučer protiv Francuske maestralan na golu!
    Mislim da bi 2,3 milijuna bilo dosta za njegov transfer.

Svit Sešlar(Eyupspor,na posudbi u Celju,22 godine,slovenski reprezentativac,ofanzivni vezni)
    Znam da na njegovoj poziciji imamo Stojkovića,Vrbančića ili ubrzo Šuntu kad Baturina ode ali ova prilika se ne smije propustit jer dobrih igrača nikad dosta.
    Otišao u Tursku vrlo mlad,nije se snašao u Eyupsporu i evo ga sad u Sloveniji gdje je najbolji igrač lige.
    Ne samo da dominira u ligi koju mnogi od nas podcjenjuju(9 utakmica-4 gola,5 asista) nego je odličan i u konferencijskoj ligi(asistencija protiv Betisa i gol i asistencija protiv Basaksehira).
    Ako mu Turci dogodine ne daju još jednu šansu mislim da bi trebali otić po njega.
    Igračina koja će još napredovati pod odličnim trenerom Rierom.

Gabriel Osho(26 godina,Nigerijski reprezentativac,stoper,Auxerre)
    Malo nerealna meta ali definitivno bi bio top pojačanje za Dinamo.
    Igrač sa godinom standardnog nogometa u Premier league sa Lutonom i 3 godine iskustva u Championshipu.
    Sada igra za Auxerre gdje ulazi ubrzo u zadnjih 6 mjeseci ugovora.
    Za Gabriela Osha će sigurno bit interesa i iz nekih klubova tipa Aek,Trabzonspor ili iz nekih solidnih klubova iz lige petice ali vrijedi pokušati!
    Nadam se da bi mogao prevagnut zov lige prvaka(ako osvojimo hnl) i ozbiljna plaća za koju ćemo sigurno imat od Sučića,Baturine i premija od lige prvaka.
    Ovaj igrač bi se odma prometnuo u najboljeg stopera naše lige!
  • Zagi
    8.5k
    Mm da, Florutza i Sešlara bi netko u klubu trebao detaljno skautirati. Obojica mladi (22-23), dominiraju u Slo i lijevonogi.
  • Omake
    3.4k

Znam da nam ne trebaju krila ili desetke, ali mali baš ima ono nešto Extra. Statistički jedan od najkreativniji igrača kolumbijske lige. Definicija igrača zbog kojeg se plaćaju ulaznice.
  • Marc
    152
    slažem se ne znam jel pratio tko Malmö i Švedsku ligu tamo ima par zanimljivoh igrača (LB - Busanello, CB - Nils Zatterstrom, CM - Lasse Berg Johnsen,…) ili u Norveškoj napadač Aune Heggebo iz Branna
  • Sibirski plavac
    2.2k
    https://www.transfermarkt.com/josef-martinez/profil/spieler/162569

Već sam ga spominjao na ovoj temi prije nekih godinu dana kad je još bio slobodan igrač. Napadač, 31 godina, igra za Montreal u MLS-u i ove sezone ima u svim natjecanjima 26 nastupa i 14 golova. Potpisao je za njih u siječnju ove godine i ugovor mu ističe ovog prosinca, ali pošto klub ima opciju da mu produže ugovor, vjerojatno će ostati tamo, pogotovo jer je kao što se vidi, imao dost dobru golgetersku sezonu,a nije ni godinu dana još u klubu. Također je redovni reprezentativac Venezuele za koju je odigrao oko 70 utakmica i četvrti je na listi all time strijelaca te repke. Ima i iskustvo iz Europe pošto je igrao u Švicarskoj (Young Boys) i Italiji (Torino), ali se tamo nije baš prolsavio dok je s druge strane u MLS-u trpao kao na traci za Atlantu (131 nastup i 93 gola) te sada za Montreal (26 nastupa, 14 golova). Vrijednost mu je na TM oko 2 milijuna, a plaća u Montrealu mu je navodni oko milijun i pol. Sjajan golgeter, mislim da bi nam dobro došao, samo je pitanje vraća li mu se uopće u Europu s obzirom da je u Americi već skoro 8 godina, a i koliku bi plaću tražio da dođe ovdje.
  • CastAway1986
    1.7k
    prestar i preskup! Bolju statistiku ima Petar Musa tamo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.