• Daliban
    4.1k
    Vinicius je iz Šahtara bio i na probi u Realu prošlu sezonu, njega su i skupo platili ako se ne varam. Dobar dribler, ali ne znam kakav je defanzivno. Možda teško skuplja minute zbog defanzive, a pritom im na desnom beku igra Konoplya koji je neki njihov, sjmo reći, skoro pa senator.
  • marcio amoroso
    39.1k

6 milijuna su ga platili. Previše za rezervu, rekao bih. Vjerojatno bi se dalo nešto dogovoriti za neki razuman novac, ali smo desno ok pokriveni.
  • Daliban
    4.1k
    Nisam siguran, ali i pokriveni smo kako kažeš. Vinicius je bio reputabilan igrač i kao klinac. Mislim da bi lakše našli izdašnije kupce za njega, a da bi zapravo povoljnije mogli dobiti Pedrinha koji im je starter. Paradoksalno.

I dalje mislim da nam je Dahl najbolja opcija jer ne igra u Romi, a posudbe mi se sviđaju pošto se otkup može odgoditi za godinu dana i otkupljuješ na ziher, provjereno. Mislim da je to realan deal za nas i otvara nam zbog odgode više sredstava za stopera i ako još nešto treba u ovom roku.

Stvarno bih volio da damo gas do daske ove zime i riješimo si obranu za LP (nadamo se da prezimljavamo) + rotaciju za HNL da uzmemo na kraju s pola gasa. Imamo love kako stvari stoje, a igramo za ogromne nagrade.
  • badjibadara
    4.4k
    Ingrid Lima je 8. listopada rodila kćerkicu Maiteu dok je Vinicius Tobias boravio u Europi.

Tobias je odlučio tetovirati Maiteino ime na ruku - kako bi prigodno obilježio najsretniji događaj u životu - zajedno s riječima ‘te amo‘ što znači ‘volim te‘ na portugalskom.

Međutim, njegova bivša djevojka, influencerica, tada je na Instagramu podijelila objavu u kojoj stoji da Tobias nije otac njezine kćeri. Nevolja je tim veća što na svome profilu ima 104.000 pratitelja.
  • Krizy
    50.5k
    I to vam je priča o tome kako krila koja ne zabijaju postaju bekovi.
  • Niko1986
    691
    Barišić pred raskidom ugovora u Turskoj. Odmah bih ga uzeo na lijevog beka. Za HNL pojmove je i dalje sigurno vrlo dobar.

https://www.thescottishsun.co.uk/sport/13858034/rangers-borna-barisic-terminate-contract-trabzonspor/
  • Gringo
    274
    ne treba nam Čepinski klan u klubu
  • bbb medimurje
    3.5k
    Nikakav barisic!
  • deda
    34.6k
    Ljudi nisu lego kocke, a nogomet nije FM. Odrastite.
  • Mikina lijeva kopačka
    96

ne treba nam Čepinski klan u klubuGringo

Amen
  • dinon7
    1.4k
    Okladio bih se da nam je Jérôme Roussillon na radaru.
    Lijev bek, 31 godina, ističe ugovor, u nemilosti trenera u Berlinu. Kod Bjelice igrao konstantno.
    Barišić ni kada je bio u prime-u mi nije bio za Dinamo. Sto zbog njegovih mogućnosti sto zbog sranja koja nosi sa sobom
  • Dani Olmić
    765
    Roussillon bi po meni bio optimalno rijesenje
  • Peškaman
    5.9k
    Je li tko pratio tog momka iz Uniona,kakav je bek?
  • Daliban
    4.1k
    Lik ima 32 godine, nema šanse da njega dovedemo kao rješenje za lijevog beka.
  • BBB Mataa998
    2.1k

Too kod Bjelice ne igra ulogu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions