• Sajla
    5.8k
    Dinamovi dresovi su preskupiblubach

jesu, skupi su. nije moje da nekome gledam u novčanik, ne želim to raditi, ali onaj tko si ne može priuštiti dres - mora li ga baš imati? kupi ono što si možeš priuštiti, a da taj novac ipak ide klubu umjesto šanerima ili nekom Kinezu. uzmi majicu ili šal umjesto dresa, čekaj popust pa ga uzmi na kraju sezone ili nekom drugom prigodom.
    drugo je kad kupuješ djetetu i teško je neke stvari objasniti, to razumijem i veselje djeteta koje dobije dres, makar bio fejk, je važnije od svega. ali kad kupuješ sebi, a radi se o klubu kojeg voliš, onda možda treba razmisliti i o drugim faktorima. to naravno ne znači da klub ne treba učiniti sve da dres, a i svi drugi artikli, budu što pristupačniji što većem broju navijača.
  • Dino
    2.9k
    Ma cijene dresova su generalno ubomolne, ne samo Dinamovih neg opcenito. Naravno da nije sve za svakog i da bi nekom i 60€ bilo puno za komad poliestera s grbom voljenog kluba koji se realno ne bi nosio previse cesto, ali mora se uzet u obzir isplativnost masovnije prodaje. Naravno u cijeloj prici se i castore tu nekaj pita.
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Da, ne samo dresova nego i ostale sportske opreme. Gledam duks Nike repstacije 140 eura, dukse ZNE Adidas Dinamo isto 100 eura, 80 eura majica dugih rukava. Jebote 2016. me dres repstacije na sports directu izasao 50 eura, golmanski dres 2018. uz popust 60, a danas ti najlon daju za 80 kao fan verzija. Mrs.
  • Bosskovitz
    12.7k
    Dinamovi dresovi su preskupi, stvarno ne znam kako netko može misliti drugačije.blubach

Dresovi su generalno preskupi, ali mislim da precjenjuješ mogućnosti definiranja cijena, samo to, jer naš dres ni po čemu ne odskače cijenom.

Tovari imaju 10€ skuplji dres od nas, Rijekin je samo 5€ jeftiniji, Mariborov košta 50 centi manje od našeg, Zvezdin je 5€ jeftiniji, Salzburgov 5€ skuplji, Rapidov 5 centi jeftiniji, Slavijin je čak 137€, jedino je Ferencvarošev značajno jeftiniji za 73€.
  • Nolifer
    8.5k
    Mene jedna druga stvar zanima, zašto na našoj opremi, nema natpisa na leđima, zašto to nije opcija, kao i sa ovim sponzorima na dresu? Recimo kupim si gornji dio trenirke i ne želim da imam prazno na leđima, što nema opcija da se da naštampati nešto tipa GNK Dinamo ili GNK Dinamo Zagreb s originalnim Dinamovim fontom?
  • Droljo
    8.9k

Zato što bi išli u minus da tebi nekaj odštampaju na đale dresa stoxl :lol:
  • Nolifer
    8.5k

Pa ne kažem meni, nego općenito govorim, onda bi trebo ić kod dede Štefa na plac, da mi on to odradi i da si zaradi za gablec, a ovako ako imaš opciju ''natpis na leđima'', ti je dodatni prihod zarade, pa ko voli...
  • Droljo
    8.9k

Pa jbte nitko više ne kuži zajebanciju
  • Paggini
    26.1k
    stoxl :lol:Droljo

Hahahaha trošak ko plakat na slavonskoj
  • Nolifer
    8.5k
    Hahahaha ili ko trošak za šatoraše, xD, xD
  • ivanzg
    201
    Nije dres Barce,Reala,Celtica ili Feynoorda skuplji zato jer kaj je od svemirskog materijala, radi ga azijska sirotinja za 200 dolara mjesečno isto kao dres bilo kojeg drugog kluba.

Skuplji je jer njihov sponzor daje godišnje klubu 10-50 milijuna eura i računica je vrlo jasna, nije nitko sponzor kluba jer voli nego da zaradi.

Nažalost Dinamo će jako teško doći u bližoj budućnosti ugovorima od 5-6 milijuna a kamoli 10+.

Kada dođe i ako dođe dok sam živ vrlo rado ću platiti 120-150 eura, trenutno za ovakve ugovore kakve mi potpisujemo je 90 eura previše.
  • badjibadara
    3.7k
    Nije dres Barce,Reala,Celtica ili Feynoorda skuplji zato jer kaj je od svemirskog materijala, radi ga azijska sirotinja za 200 dolara mjesečno isto kao dres bilo kojeg drugog kluba.

Skuplji je jer njihov sponzor daje godišnje klubu 10-50 milijuna eura i računica je vrlo jasna, nije nitko sponzor kluba jer voli nego da zaradi.

Nažalost Dinamo će jako teško doći u bližoj budućnosti ugovorima od 5-6 milijuna a kamoli 10+.

Kada dođe i ako dođe dok sam živ vrlo rado ću platiti 120-150 eura, trenutno za ovakve ugovore kakve mi potpisujemo je 90 eura previše.
    ivanzg

Ako ti nije tesko da jos malo elaboriras. Nista ja ovdje nisam shvatio.
  • blubach
    500

Ok, ne moraju svi imati dres, jasno, slažem se s tim.
    Ali se onda nemojte pitati zašto nema djece na igralištima s Dinamovim dresovima ili zašto ljudi na stadion dolaze u šarolikoj odjeći ili fejk dresovima.
    Ja ŽELIM Dinamu dat novce, al ne želim da me se opljačka jer to ne vrijedi 120 eura.
  • skener
    1.2k
    Dinamova fan shop poslovnica na adresi Ilica 38A uskoro slavi svoj 1. rođendan, a povodom toga GNK Dinamo je za sve navijače pripremio posebne popuste na spomenutoj adresi.

U nastavku navodimo popis artikala koji će od 13. studenog do 20. prosinca, kada poslovnica slavi prvu obljetnicu svog otvorenja, biti na popustu do 30%.

HOODIE LOGO SVIJETLO PLAVA

HOODIE LOGO ZELENA

HOODIE LOGO JR. PLAVA I ZELENA

KRATKE HLAČICE D ŠTIK ZA DJECU I ODRASLE

DRES GOLMAN ZELENI I CRVENI

ADEMI MEMORABILIJA

Iskoristite ovu priliku, požurite u naš fan shop u Ilici i unaprijed osigurajte božićni poklon za svoje najmilije!
  • Hnlovac
    1.2k
    Primjenjuje li se na ovaj popust i članski popust?

Također kaj je uopće hoodie logo svjetlo plava? Postoji svjetlo plavi šuškavac i plava hoodica. Jesu li to artikli koje nema online?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.