• IceMan
    2.2k
    Neznam jel itko pisao… al da otkako je stigao nema L/XL majica sa kapuljačom za naručiti… nejde mi u glavu, ima samo u S veličini.

Zbog čega?
  • Dida56
    0
    Jel moguća dostava odjeće s BBB shopa?
  • mali M
    5.7k
    dal još nekog živcira što na "Dinamovim" hoodicama piše Dinamo Zagreb maljušnim slovima, al zato je Castoreov logo preko cijelih prsa? Pa valjda bi trebalo biti obrnuto :chin:
  • Efes Pilsen
    8.6k
    moje osobno misljenje da je ovogodisnja kolekcija - promasaj. Ovi tamne hoodice/trenerke mi izgledaju isprano i prije prvog pranja. Neodstatak klupskih obiljezja zbog kojih i kupujem robu u shopu. Kombinacija boja me isto ne privlaci, donji dio trenerke mi izgleda odlicno, ali onda je grb iz nekog razloga u - zutoj boji...
    Dresovi su mi ok, al izuzev njih me skoro nista od Castorea ne privlaci.
  • Oluja
    4.5k
    kolekcija je kako je @Efes Pilsen napisao totalno promašena. Skoro sve bez dinamovog grba ali zato ogromna krila i minimalni natpisi. Boje katastrofalne.
  • badjibadara
    3.7k
    2002672_FreizeitT-Shirt-Schwarz_Kupfer-Castore-2425_Front1_652396_L.jpg

Vidim da nisam jedini, i da nismo jedini.

Nadam se da će se napraviti zaokret iduće sezone glede kompletnog asortimana.
  • Nolifer
    8.5k

Apsolutno se slažem, dodao bih još samo onaj zeleni grb, kaj mi nikak nejde u glavu, da je to uspjelo proć. :scream:
  • Paggini
    26.1k
    Castore kolekcije je grozna sve skupa, ali klub izdaje svoje artikle koji mi se sviđaju. Kad smo kod samoizdavanja, samo bih ubacio opet ideju od gospodina @badjibadara otprije par godina, da se ne zaboravi, ovako nešto bi se uzimalo sigurno, pa ako već neće Castore, može klub.

JANtGMF.jpeg
  • Nolifer
    8.5k

Ubacio bih još verziju sa šivanim grbom s šahovnicom i tip top
  • masacusec
    3.9k
    [img]http://dres.jpg
  • Dino
    2.9k
    I svi sretni i veseli!
  • Dinamosaur
    1.6k
    jako.
    Uz to- još smo i žutokrilci. Ovo možda kupuju Kinezi, il neki drugi turisti koji veze sa Dinamom nemaju. Totalno promašen izbor boja.
    Još bi nekako imalo smisla da je majica neke plave, tamno plave, sive,crne boje a natpis postavljen iznad krila. Krila i natpis siva ili bijela, ajd tak nešto bih kupio
  • don
    7.1k
    spominjali ste da je bija treći dres u Castore shopu, ali sad imate i prvi, domaći dres za 50e
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.