• superhik
    11.3k
    Ja apsolutno razumijem što želiš reći, ali do kupnje dresa i izdvajanjem novca dolazi se podizanjem vrijednosti kluba kao brenda u očima pojedinca. A do toga za one koji recimo u cijeni članstva u klubu, godišnje ili pak dresa ne vide vrijednost izdvajanja novca se ne dolazi da im to sve daš u bescjenje već tako što ćeš graditi taj odnos i vrijednost, a to počinje ponudom sa stvarima koji su im prihvatljive ovisno o fazi u kojoj se nalaze u odnosu prema klubu. Dres će kupiti možda malo broj ljudi koji su spremni za to izdvojiti novac, ali ti ljudi su jedni od najvjernijih prema klubu i ti ljudi nisu jučer ušetali u shop i kupili dres. Kupnja tog dresa gradila se mjesecima, godinama, desetljećima...
  • Eduardo
    20.9k
    @marcio amoroso jednom si tražio gdje ima za kupiti službena lopta HNL-a... e, pa ima u klupskom shopu - 139,00€.

8h3tIf1.jpeg
  • Crusades1986
    13.4k
    Koliko vidim stranica webshopa je nova.
  • NitkoBitan
    19.1k
    Znaci imamo novi web shop o kojem se toliko pricalo ili? Vidim razliku, ali ne drasticnu.
  • Paggini
    26.1k
    Isti je webshop, možda neka kozmetička promjena, ali arhitektura je ista. Čekamo još neko vrijeme, dečko moji!
  • badjibadara
    3.7k
    Na PC mi odmah kresne antivirus i ne otvara stranicu.
  • superhik
    11.3k
    Takodjer. NOD mi blokira pristup shop-u
  • Bosskovitz
    12.7k
    Evo baš sam na njihovoj stranici, Home kit je 60 funti (na popustu trenutno)blubach

Pa na popustu je 25%, nemreš to uspoređivati.

Čak i u tvojem slučaju (ne znam iskreno gdje si to našao), razlika nije prevelika u cijeni, a valjda ne treba govorit kakva je razlika o platežnoj moći.blubach

Znam, ali cijena se ne određuje prema platežnoj moći. I tenisice koje kupiš podjednako koštaju onog na Kosovu tko zarađuje tri puta manje od tebe i onog u Švicarskoj koji zarađuje tri i pol puta više od tebe (govorim o prosjecima).

Za klince (ne samo njih, i odrasle isto) treba filati asortiman mnogim drugim proizvodima koji nisu od Castorea i koji su cijenom prihvatljiviji - to se i radi, a sigurno će se u budućnosti raditi još više. No kad govorimo o markiranoj robi, tu vjerojatno ni klub nema neki veliki manevarski prostor jer sumnjam da možeš prodavati dresove po redovnoj cijeni koja je za trećinu niža od najniže: preletio sam sad par shopova klubova koji nose Castore i naš dres za 90€ već je jedan od najjeftinijih: Rangers je 110€, Irska je 95€, Athletic Bilbao je 120€, Sevilla je 85€, Club Brugge 90€, Feyenoord je 140€, Zurrich 105€, Utrecht 85€... teško mi je sada tu zamisliti naš dres za 60€. Pogotovo jer onaj tko gleda samo cijenu, opet će radije kupiti fejk dres iz Kine za 40€.
  • plulion
    1

Evo Castore ima na njihovoj njemačkoj stranici Black Friday popust do 50%. Nisu više svi dresovi dostupni ali Dinamov treći dres za 52,50€ i bez sponzora. Baš me zanima je li klub zarađuje i na prodaji preko njihovog shopa ali čisto sumnjam.
  • Eduardo
    20.9k
    i golmanski isto... šalju u Hrvatsku?
  • Paggini
    26.1k
    Nisu više svi dresovi dostupni ali Dinamov treći dres za 52,50€ i bez sponzora. .plulion

e al nema ni grba iza.... čak si razmišljam da uzmem, prekrasan je bez ičega po sebi

jel bi se mogao ukombinirat onaj popust od 15 posto na pretplatu na newsletter/registraciju uz popust? baš ću i to probati
  • plulion
    1

Izgleda da šalju i u Hrvatsku. Iznad 75€ čak i besplatno, ispod 5€ dostava
  • blubach
    500
    Pogotovo jer onaj tko gleda samo cijenu, opet će radije kupiti fejk dres iz Kine za 40€.Bosskovitz

Eto ti već par komentara koji gledaju cijenu, a neće ga kupit iz Kine, nego Njemačke :)

Jednostavno se ne slažem s ovim za cijenu.

Nogometni klub nije proizvođač tenisica gdje on može držat svugdje u svijetu iste cijene. Ako je Hrvatska slabije platežne moći, prodat će drastično manji broj tenisica čime će u idućoj pošiljci dućanima poslat drastično manje parova tih istih tenisica. Ko će ti kupovat Dinamove proizvode u Škotskoj, Španjolskoj, Švicarskoj? Nitko naravno, velika većina će se prodavati u Hr. A ako si u Hr ljudi ne mogu priuštiti dres, znači da će ga Castore i manje proizvodit i klub će prodat, a i zaradit, manje.
    Ok, možda DInamo s Castoreom ima ugovor gdje ga za manje od x cijene ne smije prodavat, al to je onda nebuloza jer ne razmišljaju uopće o tržištu.
    Dinamovi dresovi su preskupi, stvarno ne znam kako netko može misliti drugačije.
  • plulion
    1

Mislim da se ne može s ovim kombinirati još dodatni popust
  • Paggini
    26.1k
    Eto ti već par komentara koji gledaju cijenublubach

Pa dobro, neću govoriti za druge, ali meni je primarna činjenica da nema sponzora na sebi, kao i svih ostalih 20 dresova koje imam u kolekciji
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.