• vjeko1701
    9.4k
    A gle, ipak smo svi navijači istog kluba i nije se bezveze u jednom trenu popularizirata izjava da je "navijanje za Dinamo mazohizam"

Trebat će vremena da se neki malo otkoče iz grča. Zapravo počnu uživati. Mislim da je prošla sezona malo otvorila neke stare rane u europi a bome ni doma nije bilo opušteno. Dupli šok.
  • Droljo
    8.9k
    Zapravo počnu uživati.vjeko1701

Ja baš uživam. Topčina
  • Zagi
    8.5k
    Za neke rasprave najbolji je trenutak upravo poslije pobjede , dok smo svi u pozitivi.
    Nakon kikseva danima ima toliko gorčine da malo toga bude produktivno.
  • Laugreano
    2.6k
    Mislim da ce ovo bit godina Kuleta, i da ce ic na 20+ g+a
    4 months ago
    Laugreano

Ma pričao sam o polusezoni naravno :grin:
  • Navijač Dinama
    8.5k
    Dinamo> reprezentacija
  • Bosskovitz
    12.7k

Ne bih rekao da je to nepopularno. Meni je repka s vremenom zbog svega, od lose atmosfere na utakmicama koja je odgovarala savezu do ekipe koja ide na te tekme i njihovog nerazumijevanja nogometne i navijačke kulture, postala folklor. Odem na Euro i neke tekme, ali nije mi to ni priblizno bitno kao Dinamo.

Da citiram jednog kolegu kad su ga u slicnoj raspravi pitali bi li mijenjao finale SP-a za finale Lige prvaka - “Mijenjao bih ga za finale konferencijske lige!”
  • ShanKu
    1k
    Mojoj ženi je bila draža reprezentacija od Dinama, sve dok nije vidjela protiv Škotske na sjeveru kaj to sve dolazì na tribine... to je #cirkus a ne obitelj. Još kad se sjetimo slika i snimki iz Katra, majkomila. Knollomanija :sweat:
  • miro
    4.7k
    Ja zbilja volim i Dinamo i repku. To su jedine dvije ekipe za koje gajim emociju.
    Ali Dinamo ipak volim više
  • NitkoBitan
    19.1k
    Dinamo je rezultatski uspjesniji od reprezentacije s obzirom na to da ima osvojeni europski trofej. Jedno prvo mjesto ne bih mijenjao za deset drugih i trecih, dapace uz mnogo izgubljenih polufinala i finala dolazi i epitet luzera.
  • Brusa
    1.7k
    Klub je ovo oko reprezentacije i Petkovića odradio katastrofalno. Sve skupa.
  • GaijiZG
    1.8k
    S obzirom da nas se naziva Mordorom, najbolje da i prihvatimo tu ulogu. Za jedan derbi mogli bi napravit brutalnu koreografiju. Ekipa izlaze iz tunela, s istoka(par ljudi) i zapada bakljada, sa Sjevera Frodo s odrubljenom rukom, a Sauron s prstenom u ruci. U pozadini:

https://youtu.be/ayb9v_Ycqq4?si=BwHqqxwASupgSn0X

Pa nek se useru.
  • DrawTube
    5.4k
    na novom Maksimiru s odgovarajucom rasvjetom i ovom na maksimumu protivnička momčad bi se usrala i pobjegla u tunel
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.