• Nino Bule
    14.5k
    Svi dilovi koji su rađeni ispod stola za novu upravu ne bi smjeli postojati jer su svi štetni za klub inače bi bili narpavljeni lege artis.sebenico

Pa tko kaže da postoje ? Bara je na podcast inkbuatoru sam rekao da za belinha svi predhodni dogovori ne vrijede jer se promjenila garnitura tako da vjerovatno nista od usmenih dogovora ne stoji vise
  • vjeko1701
    9.4k
    Kad smo kod starih dealova, jel to 100% da su oni usmeni i da se nisu potpisivali nikakvi ugovori o posredništvu ili slično?

Evo, nije Bara menadžer Puktašu pa je s Jakobušićem imao potpisan ugovor u posredništvu i postotku ukoliko ga proda ove sezone.
  • Nino Bule
    14.5k
    Evo, nije Bara menadžer Puktašu pa je s Jakobušićem imao potpisan ugovor u posredništvu i postotku ukoliko ga proda ove sezone.vjeko1701

Nema nista potpisano zato im ga nije ni prodao, pricao je u istoj epizodi podcast inkubatora to, pitao je novu garnituru hajduka da se stavi na papir oni odbili on prestao trazit ponude za njega
  • vjeko1701
    9.4k
    Isprike onda. Al poanta stoji. Znači tražio je na papir da se stavi. Jel su svi 100% da tako nešto nema kod nas?
  • Zagi
    8.5k
    Jel su svi 100% da tako nešto nema kod nas?vjeko1701

Da ima, siguran sam da bi inzistirao na tome. S ovim na "majkemi" može guzicu obrisati.
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    Nakon što sam pogledao snimku utakmice još više imam dojam da je ova ekipa građena za Europu a ne HNL od kojeg živimo. Theopil i Torente su odlični u ligi prvaka u niskom bloku ali u HNL na širokom prostoru to izgleda katastrofalno. Previše nejasnoća je oko ovoga prijelaznog roka...gdje je lijevi bek? Brži stoperi koji nam trebaju da lovaju razne Lawale i Ndockyte? Ozbiljniji rezervni golman od Zagija? Čemu slanje na posudbu Bulata koji je u ovakvim utakmicama zlata vrijedan(puno ubačaja i udaraca)? Pa i taj Pero Bočkaj kojeg se je išlo potjerat je za ovakve utakmice odličan! Ulazimo u sezonu sa načetim Nevom i veteranom Zagijem...neozbiljno!
    Ja sam 100% uvjeren da bi nam danas više donio Bulat nego Kačavenda koji je više igrač širokog prostora i tranzicija...tako isto mislim da bi nam igrač profila pere više donio od RPG-a na lijevom beku(obojica imaju lošu povratnu trku ali pero bar zna fino centrirat). Znam da je ozlijeđen ali bio je otpisan i prije toga iako je za HNL iskoristiv.
    Također trebalo se ić na otkup Vidovića jer je on odličan na postavljene obrane za razliku od Cordobe koji je igrač za tranzicije.
    Mi trebamo gradit ekipu koja će rasturat hnlom a u Europi šta bude a ne obratno.
    Osvojili smo 7 bodova odlično je to sve ali zna se koji su prioriteti!
  • scooniepenn
    3.5k
    Mi trebamo gradit ekipu koja će rasturat hnlom a u Europi šta bude a ne obratno.Maxova dijagonala

Šteta što ovo nisi stavio na početak posta pa da ekipa ne gubi vrijeme i čita kao ja. Dinamo kao ambiciozan klub s ambicioznom Upravom treba bez puno stresa osvojiti naslov u HNL-u, što će i napraviti, a iz godine u godine pokušavati plasirati se u Ligu prvaka i tamo prolaziti u knockout fazu. To treba Dinamo raditi, a očekivati da u 1. polusezoni Dinamo napravi 20 bodova razlike dok mu konkurencija istovremeno igra jednu utakmicu tjedno je utopija.
  • striko
    1.7k
    I teza da Dinamo ima obranu za europu a nema za HNL je u najmanju ruku čudna.
  • DiddyGuela
    2.2k
    S obzirom na nas buđet u odnosu na ostatak lige, mi bi trebali rasturit HNL ko Celtic Premiership dok paralelno konkuriramo u EU.

Samo jebiga, ni igraci se ne skautiraju i dovode sami od sebe. Nas sportski sektor je daleko od renomea kluba kakav je Dinamo pa ti onda niti dupli proracun i LP ne jamce dominaciju u prvenstvu.
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Dobro je, usli smo u sezonu tako, nakrcali 3 utakmice, nismo korner dozvolili i onda se dogodio Bayern i kola su krenula nizbrdo. Ima tu otvorenih pitanja tipa Rog, Ogiwara, Mbuku tko ostaje, tko ide. Igramo konstantno 2 utakmice tjedno pa nam dode reprezentativna stanka gdje nam nedostaju i igraci iz rotacijem.
    Ne igramo na potrebnom nivou u HNLu i to je cinjenica, ne samo iz ove sezone. Uskoro ce zimska stanka pa cemo moci podvuc crtu, mislim ne samo mi nego i trener koji nije sudjelovao u selekciji ovog kadra niti u pripremama.
  • masacusec
    3.9k
    teza da Dinamo ima obranu za europu a nema za HNL je u najmanju ruku čudna.striko

To je groteskna teza! Btw, u europi smo primili 13 golova u četiri tekme...
  • Bosskovitz
    12.7k
    Mi trebamo gradit ekipu koja će rasturat hnlom a u Europi šta bude a ne obratno.Maxova dijagonala

Stvarno trebamo prestati doživljavati HNL i Europu kao dva različita, međusobno nepovezana kolosjeka. Mi trebamo graditi ekipu i točka. Ekipa koja je dobra u Europi treba biti dovoljno dobra i u HNL-u. Ekipa koja prima (statistika pod Bjelicom) 1 gol po utakmici u najjačem nogometnom natjecanju na svijetu ne može primati dva gola po utakmici u HNL-u zbog manjka kvalitete nego vjerojatno zbog kombinacije mentalnog pristupa, pripreme, zalaganja i spleta okolnosti.

Suluda je pretpostavka da je momčad dovoljno kvalitetna za potencijalni prolazak dalje u Ligi prvaka, ali eto nije dovoljno kvalitetna za prvo mjesto HNL-a.
  • Paggini
    26.1k
    Mi trebamo graditi ekipu i točka.Bosskovitz

Da, baš ovo.

Ne znam točno kako se gradi ekipa samo za HNL a u Europi šta bude?
  • deda
    34.1k
    Kak ne znaš, to je tattin model bio.
  • emilperska
    6.7k
    Ne znam točno kako se gradi ekipa samo za HNL a u Europi šta bude?Paggini

Gradi se tako da imas poduplane pozicije (naravno ne 2 Baturine i Petka) po trenerovom guštu u okviru budzeta. Kao sto smo imali 2018 i 2019. s manjim budzetima.
    Mi trenutno imamo neke pozicije utrostručene, a na lijevom beku i šestici imamo rupu. Kad bi isli sire, jedino desno krilo je Špika, ostalo su sve izvedenice neke bolje neke losije, a i sam Špika je prije bio lijevo krilo.

U nekvalitetu nekih igrača ne treba ulaziti, mogu prihvatiti da Cordoba i MMAe dobe jos 3 mj fore tako da ih racunamo u kvoti da su tu, neotpisani..

Ali ekipa nije dobro balansirana i to je nepobitno...

Sam Zajec je naveo da nam fale stoper, golman i lijevi bek. Imamo 3 golmana, 6 stopera i 2 lijeva beka, a predsjednik se slaže da nesto ipak fali. Znaci veliki veliki disbalans (ne)kvalitete po pozicijama..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.