• Nino Bule
    14.5k
    Znači promjenom Uprave prestaju vrijediti prethodno dogovorene obveze kluba?Mali dioničar

To su sve bili neki usmeni dogvori, odi mi dođi mi, koje logicno nova uprava nece isplacivat
  • Mali dioničar
    16.1k
    To su sve bili neki usmeni dogvori, odi mi dođi mi,Nino Bule

Vau.
  • Mali dioničar
    16.1k
    odlučeno da Čavlina ide na posudbu, onda je jedini, ali jedini uvjet koji moraš ispregovarati da brani redovito jer jedino tako može napredovati.sebenico

Čavlina je u Osijeku krenuo kao starter.

Ostalo je povijest.
  • Orc123
    8.7k
    daj ti meni reci kako ti mozes ispregovarati da netko brani redovito? To jos nisam cuo?! Kako mozes natjerati nekoga da tvoj igrac stalno igra u tuđem klubu...prosvijetli me!

Mozes nekome ponudit postotak od transfera ili placat po odigranim utakmicama ali uvjetovati nekome da tvoj igrac igra, kako? To nisam jos vidio nigdje....hahah
  • Zagi
    8.5k
    Ajmo ovak. Scenarij:

Recimo da je hajduk u bankrotu i završe sezonu 7. Nikakvi su i nisu nam nikakva prijetnja.

Treba im golman, a Čavlini treba posudba.
    Bi li posudili Čavlinu tamo, a ako ne zašto?
  • sebenico
    733

Lihvarske naknade dogovorene između tko zna koga iz kluba i menadžera se ne trebaju isplaćivati. Zanimljivo da u tom poslu Bara nije bio agent igrača, nego agent Dinama i da mu, po njegovom, pripada 10% transfera Gvardiola u Leipzieg (+ 10% od svih bonusa) - cca. 3.5 milijuna eura. Da on ima način da to naplati, naplatio bi on to, ali i sam je svjestan da je to mutan voda. Zanimljivo da smo ovdje svi protiv Mamićev marifetluka s transferima, ali ovo je ok.
  • Mali dioničar
    16.1k
    Lihvarske naknade dogovorene između tko zna koga iz kluba i menadžera se ne trebaju isplaćivati. Zanimljivo da u tom poslu Bara nije bio agent igrača, nego agent Dinama i da mu, po njegovom, pripada 10% transfera Gvardiola u Leipzieg (+ 10% od svih bonusa) - cca. 3.5 milijuna eura. Da on ima način da to naplati, naplatio bi on to, ali i sam je svjestan da je to mutan voda. Zanimljivo da smo ovdje svi protiv Mamićev marifetluka s transferima, ali ovo je ok.sebenico

Pa kad si toliko upoznat sa situacijom, onda bi trebao znati i limit iznad kojeg poslove odobrava Izvršni odbor.

Marko Marić može biti bolji ili lošiji sportski direktor, ali ga praktički optuživati za izvlačenje novca iz Dinama je zbilja bolesno.
  • Paggini
    26.1k
    Bi li posudili Čavlinu tamo, a ako ne zašto?Zagi

I da maknemo na stranu apsolutno svu povijest i animozitet, uzmimo u obzir činjenicu patološkog bolesnog pritiska pod kojeg oni stavljaju mlade igrače.

Ono što je Čavlina proživio u Osijeku puta 10. I onda imaš uništen potencijal za budućeg prvog golmana Dinama.
  • Jurki
    12.6k
    Lihvarske naknade dogovorene između tko zna koga iz kluba i menadžera se ne trebaju isplaćivatisebenico

Mislis? Ako su lihvarske tebi ili meni to ne znaci da nisu zakonite i legalne.
    Mislis da su ljudi koji su dogovarali takve rabote totalni debili da bi si dozvolili mozebitan kazneni progon od strane nove Uprave ili drzave.
    Sve je to dogovoreno, napravljeno i potpisano uz prisutstvo odvjetnika koji su sve zakonske rupe zacepili.
  • Zagi
    8.5k
    Da ok , potpuno su bolesna sredina. Možda nije najbolji scenarij.

Poanta je bila da svi znamo da bi takva posudba bila neuspješna, makar im plaćali za minutažu.
    Pojelo bi ga dolje jer naravno ne žele nama razvijati igrača.
    I svi to znamo , lako se tako nešto anticipira.

Ovi na istoku nisu toliko bolesni ali u novo isforsiranoj mržnji prema nama nisu niti daleko.

I to se dalo anticipirati. Možda ne u toj mjeri ali naši mladi tamo više ne smiju, ni pod razno.
    Btw, prekinuo bih sve odnose sa Goricom nakon ovog danas.
  • sebenico
    733

https://www.youtube.com/watch?v=ZgaX_hz5If0&t=400s

Evo da svi mogu pogledati... Valjda se linkovi mogu staviti
  • Mali dioničar
    16.1k
    I gdje si ti tu našao da Marić njemu sredjuje isplatu 3 milijuna eura iz kluba kako si tvrdio?
  • Nino Bule
    14.5k
    Nesto je ocito krivo shvatio, bara je eksplicitno rekao da mu je ova garnitura (tocnije maric) rekla da oni ne mogu isplacivat stare usmene dogovore i da kad dođe vrijeme oni ce ponudit ugovor belinhu a na bari je da pristane ili ne, dakle maric ga je odbio za isplate stare uprave, sta je sebenico htio rec mi nije jasno
  • sebenico
    733

Zanimljiv je izbor riječi - za staru upravu kaže da ''nije bila korektna'' i ''pogubila se'', a nova uprava je ''fenomenalna'' 'i ''spremna za razgovor''. Lijepo je čuti da nam Bara hvali sportskog direktora koji uz to još i iskazao u svom poslu.
    Svi dilovi koji su rađeni ispod stola za novu upravu ne bi smjeli postojati jer su svi štetni za klub inače bi bili narpavljeni lege artis.
  • Mali dioničar
    16.1k
    Zanimljiv je izbor riječi - za staru upravu kaže da ''nije bila korektna'' i ''pogubila se'', a nova uprava je ''fenomenalna'' 'i ''spremna za razgovor''. Lijepo je čuti da nam Bara hvali sportskog direktora koji uz to još i iskazao u svom poslu.
    Svi dilovi koji su rađeni ispod stola za novu upravu ne bi smjeli postojati jer su svi štetni za klub inače bi bili narpavljeni lege artis.
    sebenico

Znači Bara spominje Upravu, a ti zaključuješ sportski direktor.

Poznato ti je da sportski direktor NIJE član Uprave Dinama? Uprava ima 4 člana, a ni jedan se ne preziva Marić.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.