• Maxova dijagonala
    1.3k
    Ne znam zašto neki potenciraju da je Baturina bio loš? Bio je sasvim solidan sa par finih proigravanja...to što neki očekuju da on sam sebi doda i zabije gol to je druga stvar.
    On je naš daleko najbolji igrač
  • Crusades1986
    13.4k
    Ja nisam rekao da je bio loš nego da je fulao šansu koju bi morao zabit :up:
  • Nemrem igra Dinamo
    2.4k
    Malo se ohladil, nisam namjerno htio čitati i pisati onako vruće glave.
    Danas nemam zamjerke na htijenje i borbu, nije htjela lopta u gol. Sami smo si krivi, nismo zabili zicere, dok smo u obrani bili prava katastrofa, da ne kažem da smo amaterske greške napravili kod oba njihova gola.
    Ćelo Bel i kompanjoni su kao po zadatku sudili, nije to izlika za ovaj rezultat, ali zato nam je liga tu di je, sramota... Teren isto tako, bolje od pokojnog dide ledina u Slavoniji izgleda...
    I na kraju, razumijem ljutnju i bijes pojedinaca, ali trolanja i vređanja ostavite van ovog foruma. Zadnje kaj nam treba su podjele i svađe!
    DZIS
  • Probirštift
    557
    Tek sada otvorio Zonu i vidio 30+ stranica depresije i negative
    Ali ništa mi neće uništit dan sutra je dinamovo trešnjevka :cool:
  • kajjaznam
    79
    Jedva čekam, dolazim sa klincem
  • Dino
    2.9k
    Bez obzira na to kaj osjetim da sam i danas izgubio par vlasi s glave, sad kad gledam s odmakom od nekoliko sati, poprilicno sam siguran da idemo u odlicnom smjeru i osvajamo titulu.

Mi smo u svakom smislu POJELI Goricu. Ekipa nam je uspjesno prisla golu triput tijekom utakmice i nazalost zbog gresaka obrane uvalila ta dva gola. I bez obzira na krajnji rezultat, ovo danas je izgledalo deset tisuca puta bolje u odnosu na tekme prije mjesec i pol dana.
  • Crni86
    4.6k
    Ja nisam bio zadovoljan igrom protiv istre, nisam bio zadovoljan ni pristupom protiv osijeka. Ali sa danasnjim pristupom, energijom i igrom sam kao navijac prezadovoljan. Iskreno ne znam da li smo ikoga ovako stisnuli u zadnjih godinu i pol dana. Sjevalo je sa svih strana, u nekim trenutcima si vise zaboravio tko nam cini posljednju liniju. Dobro bi nam doso i livi koji nas je cupao sa obranama gdje bi on vrlo vjv skinuo obje lopte od danas. Jbga imali smo top kvalitetnog golmana koji je isto tako mozda zamaskirao nase slabosti u igri obrane posljednjih godina.

Problem je opet ta obrana. Ovo me podsjestilo na tekmu s varazdinom prosle godine u ovo doba. Ista prica gdje su nam oni utrpali na brzaka neku kontru, a mi ih bombardirali sa svih strana pa je emreli zabio za x.

Najgore je to sta se gorica za taj prvi gol nije uopce nesto pomucila. Mene muci sta jako slabo trcimo nazad. Gol protiv osijeka za 1:1 (misic napravio faul nakon kontre), gol slovana i danas prvi gol gorice pa i istrin gol za 1:0 i od slavena za 1:1 su rezultat toga sto su nas iskontrirali kao da su real madrid pod mourinhom. Pa zar stvarno nitko ne zna napravit faul, dobit zuti na centru i ajmo dalje. Puno puno pre lako mi to dopustamo. Takvih situacija ce biti mozda 2,3 puta po utakmici pa rade dobit i zuti nego stalno primat golove na iste gluposti. Znam da ce neno to poslozit. Do sad smo u svakoj tekmi zabili bar jedan gol i napad djeluje kao da uvijek moze zabit pa makar i na misice tako da kad dobijemo defanzivnu stabilnost cemo krenut nizat serije pobjeda. Samo neka su pristup i energija tu, a ostalo ce doci.
  • Probirštift
    557
    Komotno je moglo završiti 3:2 za njih kad je njihov igrač glavom prebacio loptu preko ktc u 1 na 1 situaciji i išao solo prema golu al je onda dao neku retardiranu dugu loptu kaj nije ni bila blizu suigraču nego otišla do zagorca
    A i ovaj teren je tuga i jad u prvih nekoliko minuta sam vidio kak se Baturina poskliznuo na našoj strani na onom blatnom djelu i samo mi je palo na pamet ak Pjaca sjebe noge radi ove šugave tekme
  • IceMan
    2.2k

Da, kasnije u toj akciji nakon grede su dobili loptu u kutu pa ispucali tako da nije moglo biti zaleđe.

Jučer smo prema naprijed zaista odigrali odličnu utakmicu, nevjerojatno mi je da toliko sporo trčimo natrag kad protivnik krene u kontru. I to se ne dešava samo ovu utakmicu. Od RPG-a, Rileta, pa zadnjih veznih, prednjih krilnih….

Zato mi još i više nije jasno da netko tko ima fizičkih predispozicija i ipak veću odgovornost u igri prema natrag - Rog gotovo pa i ne igra.
  • jedan u nizu
    9.2k
    Imali smo dosta nabacaja jucer, sa obje strane. I stvarno lijepih centarsuteva, a dosta ih je preslo prvog igraca, s cime smo imali problem dugo vremena (da lopta ne moze prebaciti prvog igraca).
    I dosta ih je stvarno islo tamo gdje treba.
    Ne mozete reci gdje ide ova lopta, pa tamo nema nikoga. Ubacaj ide na poziciju, ili ispred igraca, a za vrijeme dok je lopta u zraku, igrac se mora postaviti i ici na loptu, ne moze cekati loptu na mjestu.
    Puno sam se naslusao tih komentara jucer sa tribine, pa ljudi moji ubacji su bili dobri, ali kretnje nasih igraca u 16m su bila lose. Zasto su sve lopte zavrsile na glavama igraca Gorice? Nasi igraci ili ne utrcavaju u prostor gdje ide lopta, ili cekaju da im padne na glavu, pa im prije toga izbije protivnik s udarca.
    Udi, postavljaj se, izbori se za poziciju i lupi ju glavom, nogom. Ne mozemo imati 80 centarsuteva, a od toga samo 5 udaraca i to lose tajmiranih pa se lopta udari kada je igrac u silaznoj putanji.

Po meni smo jucer dobro kombinirali sa krilima i bekovima. Pjaca i RPG su dobro odradili posao. Rile i Spika takoder, izvlacili su se na pozicije, izbacivali igrace i dolazili u poziciju za centarsut.
    Ali cim je lopta otisla u zrak, u 16m vrijeme kao da je stalo, i igraci kao purice zure u nebo i stoje na mjestu.

Zadovoljan sam borbenoscu i kombinatorikom jucer, samo nisam zadovoljan time u toj zadnjoj fazi, u protivnickom 16-ercu.
  • Dr Hofmann
    1.7k
    Dinamo, Dinamo znaj da mi te volimo, mi smo uz tebe, znaj da nema predaje...Šteta šta nismo još jedan metnuli da zapalimo ono smeće od stadiona. Jebala ih ona dva Toi šugava i onaj ,,šank" mamu vam jebem.
  • San Lorenzo
    16.9k

Gotovo nijedan centaršut nije vrijedio pišljiva boba, 90% su bili baloni do kojeg igrač i ako dođe, s tom loptom nemože ništa jer nema snage u udarcu, i tako je i bilo, udarac se samo proslijedi do Banića koji ih je lagano skupljao.
    Jedan od rijetkih dobrih je Riletov za Baturinu, ostatak je ona kvaliteta koju je Ljubo isporučivao dok je igrao beka.
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Nije mi jedino jasno zast je Petko zadnjih 5 minuta proveo na desnoj strani. Ono sto on moze primit u 16 ne moze niko, a onakav polu-mobilan stvarno nije imao sta radit na desnoj strani.
  • Krizy
    46.5k
    Možda ga nisu htjeli u duelima, pa se išlo na korištenje njegovih ubačaja.
  • miro
    4.7k
    I ti ubačaji su bili dobri, ali da se u cijeloj utakmici od 10-15 centaršuteva ništa nama ne odbije....bem ti sreću
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.