• Crni86
    4.6k
    Neka ne probio i on sa tim golom. Vjerujem da mu nije lako, nije prosao pripreme, svaku pauzu je sa repkom. Svaki igrac nam je bitan u iducih mjesec dana pa tako i on. Nekak ocekujem da bas on zabljesne u ovom mjesecu.
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    Meni ovaj igrač djeluje puno taktički i tehnički obučenije od Cordobe.
    Mogao bi bit pogodak...
    Mislim da bi trebao otkazat repku jedan ciklus da bude sa ekipom i Nenom 2 tjedna na treninzima da se malo više uklopi.
    Svakako interesantan igrač ima solidan udarac,dribling i kombinatoriku.
    Djeluje mi ozbiljnije od Oliverasa,Ogiware,Mmaeea,Maxa,Cordobe. Nije truba čim su švabe ugradile povratnu klauzulu.
  • Majki2111
    3.4k
    Slažem se. Igra racionalno.
  • Zg123
    485
    Ne moze slucajno biti standardan u francuskoj prvoj ligi s 19-20 godina, ocito potencijala puno ima i nadam se da ce Bjelica uspjeti izvuci najvise sto moze od njega
  • Droljo
    8.9k
    Djeluje mi ozbiljnije od OliverasaMaxova dijagonala

A njega si sanjao u dinamovom dresu pa znaš kako izgleda na terenu ili si u stručnom stožeru pa ga gledaš svaki dan?
  • Paggini
    26k

Gledao ga protiv Trnja sigurno
  • Orc123
    8.7k
    kad Oliveras izda autobiografiju za 30godina, preko Trnja do zvijezda!
  • Orc123
    8.7k
    Samo pokazao da zasluzuje vise minuta, a igraci s klupe zasluzuju vise vjere u njih! Mislim i na Stojkovica, Kacu, Mbukua i slicne...zast stalno isti?
    Strasan gol kakav ne moze zabiti bezvezni igrac jer tko god je igrao nogomet zna koliko je ovo bio tehnicki zahtjevan udarac!
  • San Lorenzo
    16.9k
    Čestitke Mbukuu na golu i što se jedini u 90 minuta odvažio opizdit loptu po golu bez dodatnog mrljanja i mudrovanja.
  • Keyser Soze
    10.6k
    Za klasu bolji igrač od "najboljeg hrvatskog desnog krila"
  • NVKOD
    1.5k
    Mbuku.gif

GOLČINA!
  • M94
    1.4k
    Ovo može još samo Arjen Robben.

Dajte dečku da igra.
  • cibona
    3.4k
    Premali je uzorak utakmica za detaljnu procjenu, međutim ovakav gol ne može zabiti svatko. Današnjim ulaskom unio je prijeko potrebnu energiju, konstantnim trčanjem uznemiravao je protivnički bunker, podigao je tempo igre te naposljetku zabio.

Jedina mana - krenuo je slaviti gol umjesto da je uzeo loptu i otrčao prema centru. Ali to se lako sredi, senatori će mu objasniti :grin:
  • deda
    34.1k
    82 minute u HNLu, dva gola.
  • Crusades1986
    13.4k
    Mačak u vreći.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.