• emilperska
    6.4k
    Makar velim opet, meni Mbuku od ovih novopridošlih izgleda najmanje kritično, dapače solidno. Samo ne vidim gdje bi on trebao igrat i umjesto kog i zato mi je upitno njegovo dovođenje tj. ne vidim smisao 3 lijeva krila i ofenzivna vezna..
  • Daliban
    1.9k
    Meni taj Mbuku ne liči na niš. Nije bio starter ni u Ligue 2 prošle sezone. Odigrao je dobro PO za ulazak u Ligue 1, ali osim toga ništa posebno. Puno zuji, ali je spor i malo meda daje. Pogledao sam i cameo protiv Bayerna za Augsburg, uvjerljivo najgori igrač na terenu. Nije se s loptom mogao sastati. Zato su ga i poslali nazad u Francusku.
  • Orc123
    8.5k
    Jer je inace opce poznato da se svaki igrac privikne na svaki klub...evo nama Ivanusec bio Bog i batina, u Faynordu se ne moze sastat s minutazom, u Faynordu koji nije nista bolji od nas.....ocito da Ivanusec nema pojma i da ne valja nista....ovo pausalno ocjenjivanje igraca koje nismo ni vidjeli na djelu mi je sve.....
  • badjibadara
    3.6k
    meni Mbuku od ovih novopridošlih izgleda najmanje kritično, dapače solidno.emilperska

Meni taj Mbuku ne liči na nišDaliban

• emilperska
    6.4k
    u Faynordu koji nije nista bolji od nas.....ocito da Ivanusec nema pojma i da ne valja nistaOrc123

Očito je da je Čač mač bio u pravu kad mu je u siječnju 2023. rekao da on nije zvijezda i da je Dinamo njegov karijerni plafon, ali su ga razni stručnjaci popljuvali da kak to priča sa zvijezdom..
  • Orc123
    8.5k
    po tome ne valja onda ni Orsic nista?
  • emilperska
    6.4k

1. Oršiću Dinamo je karijerni plafon. Vjv i sam proklinje i menadžera i dan kad je pristao otić jer mu je sve otišlo nizbrdo
    2. Nisam rekao nigdje da Ivanušec ne valja za nas, nego da jednostavno nije top španer što mu je Čač Mač i rekao u facu
    3. Oršić je za razliku od Ivanušeca otišao u najjaču ligu svijeta koja je znala popapat i malo jače igrače od njega pa mi nije to ni neko mjerilo..
  • Orc123
    8.5k
    a bundesliga je onda nesto drugo? Decko je bio u23 rep Francuske i ogroman talent koji je bio s 19g standardan u Lauge 1, sko se negdje zagubio po putu on jos uvijek ima 22g i dalje je veliki talent....ne govorimo o igracu od 26-30g!
  • Paggini
    24.1k
    MBUKU MUČE DA GA SPRIJEČE
    OBRANE GA SPRIJEČIT NEĆE

NATHANAAAEEEEL NATHANAEEEEL
  • Dzgšb
    1.1k
    Kako dobro zvuči:
    Mbuku prisjeća Hajduku na muku :lol:
  • Droljo
    8.6k
    Bravo mali.
  • Ijayi Atiemwen
    1.3k
    Zapratio je Cordobu i Gabriela na instagramu, polako se i on socijalizira, step by step :smile:
  • NVKOD
    1.4k
    Drago mi je zbog njegovog prvijenca u svetom dresu.

Mislim da je svima sada jasno da se igrač ne smije suditi prije nego li odigra određeni broj utakmica, baš kao što je to slučaj kod Mbukua. Jednostavno je premali uzorak utakmica kako bi netko zaključio da igrač ne valja... čovjek je ukupno odigrao 74 minute za Dinamo u 4 utakmice (19' u prosjeku)!

Gledajući broj minuta, nejasno mi je da ga neki prozivaju promašajem, mačkom u vreći itd. Kako se može suditi igrač kojeg nitko nije vidio na terenu?

Ima iskustva igranja u najjačim ligama svijeta, stoga vjerujem da će njemu s vremenom rasti broj odigranih minuta uz naravno pogotke/asistencije. Samo naprijed!
  • Orc123
    8.5k
    Decko ima samo 22 godine, a vec brdo iskustva! Samo treba dobiti priliku....
  • Keyser Soze
    10.4k
    Meni se otpočetka sviđa kako igra i nije mi bilo jasno zašto ne može doći do minuta, nadam se da će mu se otvorit ovim golom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.