• Jurki
    12.6k
    Dolazi polako na mala vrata.. a mogla bi biti bomba... jos jedna kurcina i prevara sportskog sektora po misljenju forum struke.
  • jedan u nizu
    9.2k
    Tesko je procijeniti na ovako maloj minutazi i igri protiv bunkera.
    Definitvno treba jos minuta i malo otvorenijeg protivnika da vidimo koliko je opasan na nepostavljenu obranu
  • mali M
    5.7k
    Čini se ko ogroman potencijal ali mi se i dalje čini tehnički ograničen.. u par navrata je u pokušaju driblinga samo se zapiknuo u obrambenog i predao loptu. Najbolji je kad mu se da lopta u trku i da ide. Ali oni što se čini sigurno je da ima školovan udarac i to mu je možda i najbolja (trenutno) karakteristika.
  • Praskaton
    2.5k
    Al ove najave mogao bi bit bomba nakon što netko zaigra 20min mi nikad nisu jasne.Kao ni obrnutno,pljuvanje nakon utakmice dvije.
    Polako dajte igraču vremena,tek nakon nekih 4-5 utakmica u nizu se mogu donijet zaključci
  • Daliban
    2.2k
    Više mu paše ovakav kontekst HNL bunkera. Meni je on lošija alternativa prošlosezonskom Vidoviću koji nam je bio preskup. Nema brzinu, ali je kombinatoran. Vidović je mnogo finiji i školovaniji igrač. Mbuku može poslužiti kao rotacija za ovakve utakmice, a ako uspije ostvariti utjecaj otprilike kao Kaneko prošle sezone (različiti igrači, ali utjecaj kroz golove i asiste), to bi bilo super za nas. Ne vjerujem da može puno više od toga. Ako me dokaže u krivu, super za nas.
  • Orc123
    8.7k
    Odigrao 80 i nesto minuta i sve to ste saznali o njemu? Kaj bi bilo da jos nije imao nikakvog ucinka, a ne da je zabio 2 gola u tih par minuta kaj je dobio? Svaka cast.....
  • BBB Sibenik
    4.7k
    Mbuku je nekako stalno po strani otkad je tu, nitko kao od njega ne ocekiva ništa, čak se sprdaju ljudi. Najvise se priča o Cordobi. Na kraju lik bi moga bit “junak iz sjene”
  • don
    7.1k
    Danski Bröndby ponudio je 2,5, a belgijski Gent 3 milijuna eura. Augsburg je igraču objavio da će ga prodati u jedan od ta dva kluba. Ali, Mbuku je bio odlučan:

"Dao sam riječ Dinamu i ja mogu ići samo u Dinamo. Ništa drugo ne dolazi u obzir","

:clap:
  • Noel
    7k

Ko se šprda sa njim? Poklonici bivšeg sistema,tate i žene majke čelične lady i razni troleri.
    Mbuku je klasa igrač za HNL pojmove od prvog dana to tvrdim.
  • Nino Bule
    14.5k
    Nadam se da ce dobit pravu priliku
  • scooniepenn
    3.5k

Tko je makar redovno igrao hakl s dečkima može po oba njegova gola i driblinzima vidjeti da je dečko klasa. Volio bih vidjeti koliko trenutnih igrača Dinama može zabiti gol kakav je Mbuku zabio Gorici. I ne samo igrača Dinama. Osim toga, ako je netko makar bio u rosteru, a nije samo bio u rosteru U17, U18, U21 i olimpijske francuske reprezentacije teško može biti bezveznjak. Ili netko misli da se u francuske reprezetativne vrste ulazi jer si simpa i možeš tri na nogu napraviti.
  • Jos-Optimus
    2.8k
    naravno da ne, barem četiri :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.