• dinamozivivjecno
    2.1k
    ma dajte ljudi kakvi suci, pa nama klupa vrijedi vise od njihove prve momcadi, ovo se moralo dobiti makar igrali sa 3 igraca manje... U ovom trenutku je sigurnije za reci da cemo osvojiti ligu prvaka nego hnl.
  • Peškaman
    4.8k
    Opet fokus s Dinamove igre i obrane prebacujete na suca, komentatora utakmice,sudačke nadoknade,ležanja protivnika (kao da mi ne bi ležali protiv Barcelone u istoj situaciji).
    Mi smo ispustili 5 bodova od Slavena i Gorice,prije ove utakmice dvije posljednje momčadi HNLa.
    Kakve golove mi primamo ove sezone u HNLu je više smiješno išta pisati i komentirati.
    O zicerima u prvom poluvremenu također,kako se uspije promašiti 4 zicera samo naši napadači znaju.

I odmah ako krenu pisanja o nadoknadi,pogledajte naš prvi gol,vrlo vjerojatno Torrente u zaleđu.
    Sva sreća pa je igrač Gorice imao kontrolu nad loptom i time započeo 'novi napad'.
  • Jaro
    7.7k
    Primjerice u tv prijenosu nakon Špikićevog gola oni prvo 5 puta prikazuju gredu Teophila koja uopće više nije aktuelna jer je pao gol.Markelo

Mislom da su ukazivali na offside Torrentea kod udarca KTCa...
  • San Lorenzo
    16.9k
    Gorica je imala samo dva udarca, ali to su dva neometana udarca sa sedam metara.
    Od liga za bedake mi nismo imali toliko jadnu obrambenu igru, doslovno se unervozim kad god se bilo koja ekipa sleti na našu polovicu jer to je pola gola...na kraju, i Slovan je iz prvog prijelaza centra poentirao.
  • M94
    1.4k
    Ovo je zaqirac bilo. Je da su ovi imali 2 udarca i dva gola al 2. Pol. Jedva se sansa mogla stvorit.

Ovo su trebale igrat bar 2-3 rezerve od pocetka.

Mbuku pokazao da mora dobivati sansu.

E: navijanje isto nije bog zna sta bilo
  • Dzgšb
    1.1k
    Ja znam da je ajdug ovako pokraden oni bi istupili iz lige ,a mi ništa..
  • Slush
    722
    90:00-91:50 Izmjene + Bel prica sa svima na klupi, Rog izvodi udarac
    93:10-94:30 Petko Puca slobodnjak
    94:40-96:30 aut za nas, ukazivanje pomoci maloci, Bel kaze podbacivanje
    96:40-97:20 Sucic faul na majstorovicem,

98:00 instant svira kraj

Lopta je u igri bila 3 minute od 8, a produzio 5.

Kako je kolega rekao, isplati se lezati, odlicna poruka drugim klubovima.
  • Orc123
    8.7k
    Ljudi ja ne shvacam koliko kritike danas? Danas svakako smo zasluzili pobjedu! Koliko smo samo odigrali gorih utakmica od ove a da smo uzeli 3 boda! Ni dragi Bog ne zna kak su ovi primili samo 2 gola! Meni se ovo cini da su iz rupa ispuzali oni kojima pase kad prospemo koji bod da bi takvi mogli srati po svemu u Dinamu i oko njega! Idemo dalje, ako nastavimo ovako igrati i rijwsimo se ovih banalnih gresaka poput nranjenja kornera nema brige za dalje! Nismo odigrali lose pa da bi sad trebali srati! Samo malo vise vjere u igrace s klupe ne bi skodilo.
  • Markelo
    2.8k
    prvo znači kolač pa hladno predjelo. Supersport Hnl udara temelje modernog prijenosa
  • Peškaman
    4.8k

Zadnjih 8 kola Dinama u HNL-u:

Rijeka - bod
    Hajduk - nula bodova
    Slaven - nula bodova
    Lokomotiva - tri boda
    Istra - bod
    Osijek - nula bodova
    Sibenik - tri boda
    Gorica - bod

Više me ova računica zanima...
  • Izet Hajrović
    2.3k
    s ovim se slažem. Uvijek sam bio Theophileov apologet, ali isto tako sam govorio da ćemo imati dobru obranu kada nam on bude 5. stoper. Torrente igračina, ali KTC danas koliko gluposti je napravio pa to je čudo. Ona kontra početkom drugog poluvremena on izlijeće i ne osvaja duel pa kasnije nabije igraća Gorice u naših 16 m. Toliko nespretno izgleda s loptom u nogama da strepim. Radi istu količinu grešaka kao i Max, ali Max je toliki nesretnik da se njegove greške kažnjavaju. S Maxom barem imamo izgradnju iz zadnje linije jer je on na lopti najbolji stoper Dinama u posljednjih 10 godina.

Druga stvar, lijevog beka nemamo i to se mora kupiti ove zime i isprsiti se pošteno ako treba. Danas nemam što zamjeriti Bjelici, postavio je dobro ekipu i nemojte napadati zato što je RPG igrao lijevo. Ne volim ga ni ja gledati tamo, ali Ogiwara je opet ozlijeđen i nema druge opcije. Prema naprijed smo puno stvorili, ali zakazala je realizacija. Kule mora zabiti jednu od one 2 šanse, kao i Baturina, kao i Pjaca. I da, sva krila su mi danas bila dobra. Svaki put su probili što znači da imaju kvalitetu.
  • vjeko1701
    9.4k
    Jesmo trebali dobiti ali znamo svi kako smo kiksali. Nije ovo sad prvi put u sezoni pa da pričamo o nesreći. Opet su nas koštale dvije komične reakcije obrane koja ne zna braniti tranziciju. To je boljka još od prošle sezone di je svaka smislena kontra bila pola gola za protivnika.
  • veselko tenžera
    2.6k
    Nakon europske Baturina je u pravilu dosta loš u prvenstvu. Ne kažem da ga počinje na klupi, digao se pod Bjelicom i svakako treba imati kredita, ali ako ne ide, ne ide. Ne treba čekati do 77., može i ranije Kačavenda unutra.
  • Dzgšb
    1.1k
    Uprava treba hitno traziti za derbije strane suce inače će nas masakrirali kao bel-strukan danas..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.