• Dani Olmić
    448
    Ono kad polupaš daljinski od tv-a onda znas da je ovo vise neshvatljivo i neizdrzivo….

Pa dokle jos vise kikseva protiv ovakvih ekipa
  • Doktor Kunić
    3.8k
    Vrijeme je da klub zatraži promjenu sudaca. Ovo nema smisla više!
  • Dragon1Warrior123
    3.3k
    Mislim nije mi jasno da tu ljudi pljuju po Gorici. Oni su koristili metode koje su imali da osvoje bod, da je ilegalno ne bi ih koristili. To je nogomet dovraga, ko da su neki jučer počeli pratit nogomet...

Sami smo si krivi za ovo... Jest da je sudac isto bio katastrofa, ali primili smo dva gola iz ničeg. Nismo imali vezni red pol utakmice, a nismo koristili rezerve koje imamo.
  • Captain America
    18k
    Kad će novi broj revije i novo Dinamovo?

Primili smo isti broj golova ko jebeni Slaven koji je na dnu. U 21. stoljeću nismo primili 17 golova u prvih 13 utakmica. Čemu uvođenje Brune u igru ako je Neno tražio od Dalića da ga ne koristi za tjedan dana?

Mnogi si mažu oči s 2 pobjede u Ligi prvaka pa će se za 3 tjedna čuditi ko pura dreku kako to da idemo s -10 na šekret nakon utakmice s Borussijom. Imamo sasvim dovoljan uzorak utakmica za izvući neke zaključke jer ovo što se ponavlja iz tjedna u tjedan nije slučajno.
  • Orc123
    8.7k
    sta je RPG kriv kod drugog gola jbt? Pojasni mi molim te...gdje je on tu bio uopce
  • Zg123
    486
    Iskreno po meni u ovakvim tekmama od prve trebaju krenuti Rog i Kaca jer stvarno imaju kvalitete da to odrade. Uvodjenje Petkovica veze s nicim nema, covjek je nespreman i ozljedjen i jos se izvlacio na krilo umjesto da je isao na skok
  • GaijiZG
    1.7k
    Ristovski nema kaj igrat Ligu Prvaka i za 3 dana HNL ako imamo RPGa, RPG treba igrati SVOJU POZICIJU. Zakaj Ademi igra? Di on može 2 tekme tjedno odigrat. Lik nam NIŠTA ne donosi osim par bezopasnih udaraca glavom, Rog il Kačavenda trebaju startat od prve, koji je Bjelici da on robuje imenima, nikad nije takav bio. Petković ubacuje s krila?===????? Toliko pitanja
  • vjeko1701
    9.4k
    Dvije ključne stvari. Postaviti automatizme za branjenje tranzicije i to drilati svaki trening. Drugo, ista stvar s branjenjem prekida. Koliko utakmica ove sezone primamo gol iz prve, ponekad i jedine ozbiljne prilike protivnika? Uvijek netko zezne offside zamku i/ili zazuji u prazno.

Priča see o ofenzivnoj igri. Mi svaku utakmicu stvorimo dovoljno za pobjedu ali obrambeni ajeto to sve prospe.
  • Paggini
    26.1k
    Zadnjih 8 kola:

Rijeka bod
    Hajduk nula bodova
    Belupo nula bodova
    Lokomotiva tri boda
    Istra bod
    Osijek nula bodova
    Sibenik tri boda
    Gorica bod

Od mogućih 24 boda, skupili smo 9.

Majko draga.
  • Orc123
    8.7k
    nije...ali ovo danas ni vidoviti milan ne bi poslozio da ispadne ovako!
  • mosad
    545
    Kad će novi broj revije i novo Dinamovo?Captain America

Koliko imaš godina? :rofl:
  • IceMan
    2.2k
    Kako god da ovaj sudio, al loše naše drugo poluvrijeme. Baš loše.

Meni nije jasno što smo mi čekali s laganim tempom do drugog gola Gorice?

Lagano dodavanje bez pritiska i vratilo nam se na najgori mogući način. Takav gol iz kornera mogu samo sorry al amaterske ekipe primiti.
  • Navijač Dinama
    8.5k
    Jebo vas bel,imaš preko 90 minuta da ih riješiš i ne napraviš to.Nema izlikaTom Hanks

"Ma ne buraz, pa ajmo se žalit na kuiš ovog Bela, i govorit mu da je srbin(najhrvatskija patetika patetike, tko nam se ne sviđa proglašavamo ga da je srbin,jugoslaven i četnik) kuiš, to je narativ jebote"..

kaj zgubimo od nikad slabijeg na papiru Osijeka, čupamo se protiv Istre i sada igramo ko sa dvije lijeve, to nikom ništa buraz, to ti se ne uklapa u "kuiš" narativ..

Bila bi sramota da nismo Slovana dobili, jest liga prvaka, sve to stiji i veličanstvena pobjeda i sve, al da bi i iduce sezone igrali LP i da bi klub mogao živjet u proračunu i ostalome, ovakve se utakmice moraju pobjeđivat, a liga se mora uzimat, pa kome pravo kome krivo.
  • Orc123
    8.7k
    tek punoljetan...ispuzao je iz rupe...
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Meni nije jasno kako je ovo govno od momčadi uspjelo dinamu zabiti dva gola. Ne znam, jednostavno više ne znam što reći na dinamove obrambene reakcije u HNL-u! Kad će to prestati i kad će početi igrati koncetrirano i prestati primati turbo glupe golove.

Ovaj skup otpadaka je doslovno 3 puta prešao centar, imali su jedan-jedini korner na utakmici i zabili su dva gola... N E D O P U S T I V O

Molim vas, nemojte o sudačkim nadoknadama, suđenju i slično. Dinamo je prevelik klub za to!
    Nismo ni zaslužili ništa drugo osim prosipanja bodova kad odigraš ovako loše, dekoncetrirano i šlampavo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.