• Twisted1
    551
    Fun fact

11.12.2014. Marko Pjaca je hat trickom srušio Celtic na Maksimiru

Domaću utakmicu protiv Celtica igramo 10.12.2024.
    vjeko1701

a vidi Van Dijka na slici
  • don
    7.1k
    Ja sam mišljenja da bi nam bilo bolje da Milan mora nešto. Bjelici, a i ovom Dinamu odgovaraju momčadi koje idu ofenzivnoJos-Optimus

najbolje da će se Milan branit protiv Dinama odnosno da neće napadat
  • Jos-Optimus
    2.8k
    Dobro je, nađi si nekog drugog za svađanje. Velika je razlika između opuštene utakmice i jurnjave za pobjedom
  • don
    7.1k
    Dobro je, nađi si nekog drugog za svađanjeJos-Optimus

mislim da ti imaš problem jer u takvoj rečenici vidiš neki "pokušaj" svađe. :rofl:

pročitaj još jednom, možda skužiš.

i jurnjave za pobjedomJos-Optimus

nadam se da neće morat jurnjat za pobjedom, osobno.
  • don
    7.1k
    isprike ako je bilo prije odgovoreno, ali zanima me ako Shaktar osvoji ligu, jel možemo mi direktno u LP iduće sezone? Ili je neosvajanje njihove lige preduvjet?
  • rioda
    5.3k
    Može osvojiti ligu, ali ne smije imati veći koeficijent od nas
  • marcio amoroso
    37.5k
    Mene uopće ne zanimaju te kalkulacije. Ako ćemo igrati kao što smo igrali ove tri zadnje i završiti van top 24 ja ću opet biti zadovoljan. Jednostavno želim da pokažemo da nam je tu mjesto i to je to. Već sada smo prebacili sve prognoze i gotovo sigurno nećemo završiti u zadnjih 6, 7 momčadi, a to je po meni već uspjeh.
  • Fanboy
    2.8k
    Dinamo nije mali klub da bi se zadovoljavao mrvicama, doslovno smo mogli imati 3 pobjede za redom u Lp i to dominantno gdje smo zabili 8 komada...

Takva momčad mora biti u prvih 24, mislim da ljudima još nije ušlo u glavu da Bjelica čim je došao je skoro ostvario 3 pobjede i izdominirao prvake Austrije, Slovačke i visokorangiranu momčad Francuske....

Meni nije jasna mentalna blokada kod ljudi koji se ponašaju da je ovo 2012 i da igramo sa klincima te su Borrusia, Arsenal i Milan nedodirljivi....

Nakon svih silnih godina gdje su čak i Kopić te Čačić na temelju Bjeličine ekipe rušili velikane ovdje neki se ponašaju kao da smo Belupo...

Pesimizam je prvi znak nevjere. Ovaj Dinamo može uzeti od 5 do 12 bodova i ciljati tamo od 14 do 20 pozicije. Čemu mrvice kad može čitav ulov.
  • Paggini
    26.1k
    Ako ćemo igrati kao što smo igrali ove tri zadnje i završiti van top 24 ja ću opet biti zadovoljan. Jednostavno želim da pokažemo da nam je tu mjesto i to je to.marcio amoroso

Nemoj me krivo shvatiti kolega (hehe), ali ovo mi je, u izostanku ugodnije riječi, lagano luzerski mentalitet. Kužim ja šta hoćeš reći, ali itekako pripadamo ovdje, u najviši vrh europskih natjecanja i to meni osobno nije dovoljno.

Ne želim opravdano pripadati, želim da prođemo, da nam dođe na megdan neki City ili Real. Neću biti zadovoljan ako ne prođemo dalje, neću biti zadovoljan ako časno izgubimo, bit ću zadovoljan jedino ako ispišemo povijest. Dosta mi je zadovoljavanja.

Ponosan sam na ove dečke za ovo što su napravili zasad (pogotovo nakon kalvarije u Munchenu), ali nije ovo dovoljno, imamo još četiri utakmice i želim sve pobjede, makar s druge strane bio Arsenal ili Borussia.

Kad završi naša eskapada u Europi, onda ćemo moći podvući crtu koliko smo zadovoljni, ali dok to ne završi daj mi samo pobjede.
  • Sajla
    5.8k
    Nemoj me krivo shvatiti kolegaPaggini

pa da ni tjedan dana ne uspiješ zadržati moderatorski status... već ti se zamjerilo? :wink:
  • Dani Olmić
    448
    zašto bi se trebali necemu nadat? To mozemo ovako usput - imamo 7 bodova, jos 4 tekmi od kojih 3 igramo doma pred (nadam se) rasprodanim maksimirom … imamo tako rec sve u svojim rukama, remiziraš s nekim od velikih 3 i uzmes celtica i gotova prica - ako cemo vec tako
  • Bosskovitz
    12.7k
    Meni se u cijeloj priči jedino ne sviđa to što smo s inicijalnih 6-7-8 bodova koji bi mogli biti dovoljni za prolaz došli na to da ni 10 bodova nije ziher. Tri pobjede i remi u LP bile bi top rezultat i zaista bi bila šteta da ne budu dovoljne za top 24.

Vjerujem u Bjelicu da može dati takav forte, znanje i pripremu momčadi da u sljedeće četiri tekme izvučemo četiri boda. Možemo o njemu misliti kaj hoćemo, ali Bjelica i Dinamo su par koji izvlači maksimum iz obje strane tog odnosa; Jakiroviću sam uvijek prigovarao to što ne vidim da daje dodatnu vrijednost momčadi nego mu je momčad skup individualnih kvaliteta - e pa Bjelica daje, svaki igrač u našoj momčadi vrijedi i daje više od svoje samostalne vrijednosti i kvalitete, on iz većine izvuče maksimum i još malo i to naprosto funkcionira. Zato mi je puno draže da klub daje dva ili koliko milijuna eura njemu nego pola milijuna Jakiroviću jer je njegov doprinos rezultatima, a time i klupskim prihodima, puno veći od te razlike u plaći.

Zato mislim da može to izvuči, a uvjeren sam da i ako ne izvuče - baš kao kaj je Marcio napisao - neću biti razočaran jer ću znati da smo dali svoj maksimum. Da citiram jedan stari tekst iz vremena kad smo o ovakvim rezultatima mogli samo sanjati: ...ramenom, koljenom, bubregom, jetrom, nije bitno. Zabijte taj prokleti gol, ukotrljajte taj kožni balon iza crte.
  • Nino Bule
    14.5k
    Kaze football meets data da protiv ovih klubova moramo navijat da bi nase sanse bile vece

PSV
    Stuttgart
    Benfica
    Feyenoord
    PSG
    Club Brugge

Jos neke ozbiljnije sanse imaju sparta, girona i shakhtar
  • criticus
    2.6k
    Kaze football meets data da protiv ovih klubova moramo navijat da bi nase sanse bile vece

PSV
    Stuttgart
    Benfica
    Feyenoord
    PSG
    Club Brugge
    Nino Bule

Da, jučer sam baš gleda raspored većine od ovih ekipa i Feynoord mi se učinio dobar kandidat pa sam navija za Salzburg. PSG ima brutalan raspored, ali oni mogu ipak svakoga dobit... Stutgart ima Zvezdu u Beogradu, a ostalo teško. Mislim da je Feynoord najbolja oklada.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.