• Šteco
    775

Kažu da su razlozi rasta za minimalan broj bodova koji je potreban za ulazak u top 24:
    - jako mali broj neriješenih ishoda (o čemu sam jučer pisao)
    - velik broj timova bez ijednog boda ili samo s jednim bodom (6 timova)
  • Paggini
    26.1k
    Cigani namjerno sve gube samo da nas sjebu....
  • blue heart 72
    1.8k
    Vi koji radite te projekcije, izračune... kaj mislite na kojem mjestu bi bili sa 14 bodova?
  • zg041
    146
    ne znam na kojem mjestu bi bio dinamo,al ak osvojimo 14 bodova znam di bi ja bio..u nekoj grabi mrtav pijan
  • blue heart 72
    1.8k
    Mislim da je apsolutno moguće, pa si gruntam da li bi to bilo dovoljno da imamo u baražu uzvrat na domaćem terenu
  • Šteco
    775
    Vi koji radite te projekcije, izračune... kaj mislite na kojem mjestu bi bili sa 14 bodova?blue heart 72

Taj graf sam i objavio. 16 bodova za top 8, 14 bodova je između 11-13. mjesta...
  • Sajla
    5.8k
    kaj mislite na kojem mjestu bi bili sa 14 bodova?blue heart 72

u literaturi se to mjesto naziva "sedmo nebo"
  • Paggini
    26.1k
    Nakon Qarabaga projekcije su bile da će 7 bodova biti dovoljno za prolaz.
    Nakon kalvarije u Munchenu, 8 bodova za dobre šanse, 9 za sigurne.
    Nakon Salzburga cilj je postavljen na 10 bodova za siguran prolaz.
    Nakon Slovana na 11 bodova za siguran prolaz.

Ovaj format Lige prvaka je fkt bomba, ali stresira me jebački iz kola u kolo.
  • blue heart 72
    1.8k
    puno hvala. Bez zezanja, stvarno nisam te male brojkice prek mobitela. Kaj buš, ima nas i starijih ovdje :lol:
  • striko
    1.7k
    Kad padne Borussia i sutra članak da je potrebno 14 bodova :lol:
  • NitkoBitan
    19.1k
    Zamislite situacije gdje Milanu treba pobjeda za top8 a mi se borimo sa PSGom ili neki drugim velikanom za top24. Mislim da bismo gledali u zadnjem kolu na Maksimiru sudacki masakr neviden godinama :groan:
  • Daliban
    2.2k
    Zamisli situaciju da roknemo BvB na bunker preko njihovih bolničkih kreveta, a onda i Celtica pa se u zadnja dva kola direktno borimo s Arsenalom i Milanom za top 8. Lmfao.
  • Jos-Optimus
    2.8k
    Nemoguće je to sa obranom koja je lošija od Varaždinske
  • Daliban
    2.2k
    Nemoguće je to sa obranom koja je lošija od VaraždinskeJos-Optimus

Nemoguće je u kontinuitetu, ali može te povremeno posrat niz ako s druge strane kontinuirano trpaš kao što smo do sada. Neka primimo par komada, zabijemo nekoliko komada, oni promaše koji zicer. Sljedeće dvije su nam presudne, ako to odradimo dobro onda se u zadnje dvije može svašta dogoditi kada igramo bez prevelikog pritiska. Pravo je pitanje je li moguće da ti ne budeš toliko zajedljiv u svojim komentarima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.