• Kepec
    6.5k
    Na polovini ovog europskog ciklusa Dinamo ima isto bodova kao Arsenal, Juventus i City, a ispred je Bayerna, Reala, Milana, PSG-a, Atletico Madrida i još nekih klubića.
    Prosječno odrađeno do sada.
  • Chempers
    211
    Milan ima velike šanse da bude na 15 bodova uoči zadnjeg kola, nadam se da neće biti na rubu topa 8 pa da baš igraju za prolaz s nama.
  • scooniepenn
    3.5k

Imaju gol razliku -2 kao i mi trenutno, tako da bi mogli oni i izletiti
  • Šteco
    777
    18 utakmica svako kolo LP.
    1. kolo: 3 neriješeno
    2. kolo: 3 neriješeno (jedna naša)
    3. kolo: 3 neriješeno
    4. kolo: 1 neriješeno

Ukupno: 72 utakmice, 10 neriješenih. Sad smo na pola puta u gornjem dijelu tablice (16/36), s istim brojem bodova kao desetoplasirani City.
  • Dani Olmić
    448
    jako dobro odradjen posao .. al ne smijemo zaboravit da nam sad tek slijedi „ono“
  • Žan
    165
    Tek sad nakon ovog ciklusa mi je za onog nespretnog i nesretnog Monaca ali ja sam uvjeren da mi Borussiji mozemo zapaprit !
  • blubach
    500
    Da grupna faza završi sada, išli bi u ždrijeb gdje bi mogli izvući Bayern ili Real Madrid :)

heh, ono o čemu smo jučer govorili, kako se stvari promjene - Brugge npr neočekivano pobjedi, a PSG izgubi... svašta će se tu događati do kraja, bez dvojbe pa su kalkulacije suvišne za to koliko će trebati za prolaz.
    Jedino što možemo je igrat svoju igru i skupit što više.
  • dinamo u srcu
    1.7k
    Sad gledam, mi smo tri boda ispred ekipa koje su 25.,26.,27.,28. U poretku. Znači treba navijat da Psg, Sparta, Stuttgart i Shakhtar ne pobijede i mi smo i dalje u igri za top24.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Ma obrni-okreni, dinamo u preostale 4 tekme treba izvući 4 boda i vrlo vjerojatno će to biti dovoljno za prolazak dalje, a možda i 10 bude dovoljno. Tih 10 se najizglednije može skupiti u domaćoj utakmici protiv celtica, u ligi prvaka, nikad jačoj, nikad skupljoj, imaš "meč loptu" protiv celtica.

halo, ej... celtic! ne real, ne liverpool, ne inter, čak ne ni sevila, tottenham, atalanta, nije ni nekakva benfica, već celtic... klub koji je kvalitetom tu negdje. Prilika je ogromna!

Boli što se već moglo imati 2 od ta 4 potrebna boda, ali nije kraj svijeta.
  • dinamo u srcu
    1.7k
    Apsolutno se slazem da nam je sansa protiv Celtica velika. Celtic nam je psihički najlakši protivnik i vjerujem da ćemo uzet pobjedu jer smo sazrijeli nakon svih godina da napravimo taj iskorak u europi. Imamo iskusne igrače,trenera koji znaju konačno igrat na rezultat. Moja očekivanja su da ćemo dobit i Celtic i Milan, jer smo sazrijeli za takve klubove.
  • dinon7
    1.1k
    Milan bi mogao biti jako blizu top 8 jer ima poprilično lagan raspored do kraja. Slovan, Zvezda, Girona pa mi.
    I lako je moguće da će trebati bod(ove) za top 8. Također porazi Arsenala nam nikako ne idu na ruku.
    Borussia i Celtic, poginuti muški i vjerovati da možemo. A ja vjerujem da itekako možemo. To su dvije ključne utakmice
  • Jos-Optimus
    2.8k
    Ja sam mišljenja da bi nam bilo bolje da Milan mora nešto. Bjelici, a i ovom Dinamu odgovaraju momčadi koje idu ofenzivno
  • dinon7
    1.1k
    Ima i toga. Shvacam i tvoj point of view.
    Milan ima ogromnu kvalitetu sto rezultat trenutno ne pokazuje. Vjerujem da će kroz neko vrijeme doci na radnu temperaturu i početi pobjeđivati a samim time i biti dosta težak protivnik.
  • blubach
    500
    Celtic nam je psihički najlakši protivnikdinamo u srcu

Ne bih se složio s ovim. Vjerujem da naši sigurno razmišljaju da im je Celtic meč lopta, kao što i mi razmišljamo.
    Psihički najlakša utakmica nam je Borussija Dortmund, zato što se ne očekuje previše, a kad se uzme u obzir da su protiv Sturma imali 12 zdravih seniora i jedva pobjedili (ne vjerujem da će se baš većina oporavit, a oni koji se oporave, neće ih valjda slat na oranice HNLa zbog mogućih dodatnih ozljeda), vjerujem čak da ćemo i tu utakmicu odigrati najbolje do sada.
  • nemapredaje
    3.7k
    S jedne strane se bojim da s pobjedom samo protiv Celtica ostanemo na 10 bodova i da se dogodi da zbog negativne gol razlike i kombinacije drugih rezultata ostanemo kratki usprkos svim kalkulacijama. Posebno kad se sjetim povijesti i naših ne-prolazaka dalje u ligi prvaka kad nam nikada ništa nije išlo na ruku.

A s druge strane sanjam da s pobjedama protiv Borussije i Celtica, što nije nikakav sience-fiction od realnosti, neovisno o rezultatu protiv Arsenala dočekamo Milan s 13 bodova i s njima se doslovno tučemo za prvih osam i direktan plasman u osminu finala. Naime 16 bodova bi trebalo biti dosta za prvih 8.

Na kraju će ishod biti vjerojatno negdje u sredini :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.