• Jos-Optimus
    2.8k
    KTC ne bi igrao ni u jednom od naših konkurenata (Rijeka, Hajduk), a ne bi ni u Varaždinu.Daliban

Ja ti idem po benzin, a ti uzmi upaljač
  • Droljo
    8.9k
    Da je ktc otišao rijeci ili tovarima u trenutku kada se vratio nama nebi mi sad ligu prvaka gledali i zbrajali bodove... Toliko
  • Praskaton
    2.5k
    Kakvih ovdje izjava ima i sa kolikom sigurnošću ih ljudi tvrde kao da su u najmanju ruku svaki dan na treningu sa momčadi.
  • Pavinho
    84
    Uvest vote ban za izjave ovakve (njegove)
  • Jurki
    12.6k
    KTC ne bi igrao ni u jednom od naših konkurenata (Rijeka, Hajduk), a ne bi ni u Varaždinu. Torrente bi mogao u svima i on nam je bitno popravio stanje u obrani otkako ga je Bjelica uveoDaliban

Hahaha kaj sve nece covjek ovdje procitati.
    Torrente je dobar nogometas i ima lijepu perspektivu.. ali tvrditi da je bolji od KTC-a je tesko ludilo..
    Torrente mora jos puno pure jesti da se moze i priblizno usprediti s KTC-om.

KTC je definitivno najbolji strani stoper lige od osnutka Hnla.
    Edit: bilo je vec par anketa među hnl napadacima protiv kojeg stopera im je najteze igrati.. svi su izjavili KTC.
  • Mali dioničar
    16.1k
    Zeleniku uzmeš za 500 000 i pošalješ im Čavlinu na posudbu. Odmah imaš 2 muhe jednim udarcem.hardek

Ova logična, praktična i jeftina ideja ne može do izražaja na temi zato jer je normalna i izvediva.

Trebao si napisati Rat i mir na temu “Vratari u Dinamu jučer, danas i sutra i njihova interakcija sa stožerom, navijačima, tijelima upravljanja i radnom zajednicom.”
  • tp1997
    611
    KTC je definitivno najbolji strani stoper lige od osnutka Hnla.Jurki

Možda bi se i Tonel mogao uzeti u razmatranje za tu titulu
  • Jurki
    12.6k
    Možda bi se i Tonel mogao uzeti u razmatranje za tu titulutp1997

Naravno, jedino kaj je KTCov igracki doprinos Dinamu definitivno puno izrazeniji.
    A da uspoređujemo bas njih dvojicu.. tu su negde u 5 deka razlike.
  • emilperska
    6.7k

Preko ljeta sam završio slučajno na kavi gdje je jedan od sudionika bio menadžer koji ima 1og igrača direktno u Dinamu i par indirektno. Spomenuo sam sličnu ideju jer se taman realizirao Čavlina u Osijek te se diskutiralo o tome. Ja sam priupitao naivno da kao zašto mi njima ne bi ustupili Čavlinu na posudbu uz postotak vezan uz nastupe, a od njih onda povoljnije uzeli Malenicu kao 2.golmana.
    Odgovor je samo kratko i jasno išao da za Dinamo u HNL-u tako nešto nije moguće jer je prevelika razlika u poimanju cijene, bez ulaženja u detalje..

Iskreno ne znam koliko bi fake Varteks tražio za Zeleniku ili Osijek za Malenicu kada bi postoci od Čavline bili u igri.
    Moja logika je da ti klubovi (fake Varteks posebno) nemaju cash i da njima cash treba odmah, a nikakvi postoci ili udjeli od Čavline, a da Zeleniku cijene više nego što bi mi platili..
  • NKDZ86
    2k
    za početak ima super prezime ,ja sam za :grin:
  • Nino Bule
    14.5k
    MMAe je otpisan kod NBa. Ta priča je passe.emilperska

Koji si ti kralj hahaha, ovo ste za ogiwaru pisali pa je covjek postao starter u ligi prvaka kod nene
  • Nino Bule
    14.5k
    Kakvih ovdje izjava ima i sa kolikom sigurnošću ih ljudi tvrde kao da su u najmanju ruku svaki dan na treningu sa momčadi.Praskaton

Mozda su si stvarno umislili da su na treninzima s njima svaki dan; samo problem je sto je za takvo nesto potrebna hitna dijagnoza
  • emilperska
    6.7k

Prisilni starter jer je u igri Kule kojem pašu ubačaji s lijeve strane što s RPG-om ide teže + RPG je nemilosti trenera pa baš nikakvih drugih alternativa nemamo dok su Perković i Bočkaj ozljeđeni..

Iako se ne slažemo u većini toga, nadam se da ne misliš ozbiljno da će Ogiwara bit starter nakon zimskog roka. Ako misliš da je on igrač za Dinamo (rotacija plafon plafona), onda fkt mislim da trolaš kad pišeš..
    Ogi i nije naš igrač, nisam siguran u otkup kroz mjesec i pol.

A što se tiče MMAe, ima tu ljudi na Zoni koji su dosta upućeniji u rad prve momčadi, pa provjeri s njima hijerarhiju stopera na trenizima i kako kotira taj famozni MMAe
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    Ratnik,Vidovšek i Florutz iz Olimpije sigurno imaju mjesta u Dinamu ali uvjeren sam da bi za njih trojicu sveukupno tražili 7,8 milijuna.
    Olimpija igra Europu gdje dobrim igrama dižu cijene igračima i imaju stabilne financije tako da to sigurno ne bi bili lagani pregovori.
  • Sajla
    5.8k
    volim pročitati svačije mišljenje, volim kad se argumentira i obrazloži, a najviše volim kad zbog tako napisanog posta nešto novo saznam pa možda i promijenim vlastito mišljenje. ali kad se piše sa stavom "sad ću vam ja reći neke stvari jer ja sam realan i objektivan, to vam je tak i tak, nema potrebe objašnjavati jer to svatko normalan vidi"... odbija me to pa nek je čovjek i 100% u pravu.
    čak me i nerviralo neko vrijeme, ali sam se odlučio za ovaj stav:
    giphy.webp
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.