Koliki je otprilike budžet za to? — vjeko1701
Jedan i drugi bi gurali mlade više od većine na ovom forumu i slažemo se oko tog koncepta razvijanja vrhunskih klasa umjesto prosječnih igrača koji su nam trenutno dostupni ali ovo je i meni previše.Pritom, te tri pozicije (golman, desni stoper, lijevi bek) su ujedno i jedine tri pozicije na kojima trenutno ne igramo nijednog igrača sa prodajnim potencijalom. Imamo Nevu i Perkovića, ali ozljede. Dakle, to su idealne pozicije za investicije. Upgrade na Zagija, KTC-a i Ogiwaru. Uz dužno poštovanje, dva penzića i Japanac kojeg ne otkupljujemo. Dovesti tri mlada igrača koji idealno mogu uskočiti odmah, a ujedno su i investicija od koje očekujemo povrat u budućnosti. Nema racionalnijeg plana za zimu. — Daliban
Mislim, kužim ja tebe (ispravi me ako griješim).
Fućka se tebi za preprodajni potencijal. Žuri ti se do trenutka kada ćemo imati sve pozicije popunjene ili sa mladim super talentima ili igračima poput Petka. — Zagi
Ali ovo je prebrzo i moje mišljenje je da bi neizbježno naletili na kamenčinu na cesti i direkt u bolnicu u kojoj bi se nekoliko godina oporavljali. — Zagi
olakšava rekonstrukciju momčadi u budućnosti. — Daliban
gubi se određena stabilnost ekipe a pri tome se i povećava šansa promašene godine-dvije rezultati čega se danas vide na stanju u Salzburgu i Ajaxu. — vjeko1701
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.