• Gringo
    137
    Barca ko na plejki..ili kako bi ovaj jazavac rekao Barsa..
  • Sibirski plavac
    2.2k
    Nikad gori Salzburg strikes again
  • Agramer86
    388
    Pronašo live na RTS-u. Lakše slušam tužne srbe neg ovog.
  • Kepec
    6.5k
    Lako Salzburgu kad igraju protiv nikad goreg Feynoorda.
  • Oluja
    4.5k
    Jos da Stuttgart izjednaci.

Jebiga,primili drugi dok sam pisao.
  • Infinity
    16.6k
    Sve sam vise odusevljen novim formatom. Mozda nam se danas nisu poklopili rezultati koje smo zeljeli, ali Liga prvaka u ovom formatu se cini jako uzbudljivom. Ne bih imao nista protiv da se liga pojaca s dodatna dva kola kroz par sezona. I tad bi bilo napeto do posljednjeg kola.
  • Facke
    4k
    Novi format Lige Prvaka je pun pogodak.
  • ElDorado
    335
    Ivanusec je potpuno izgubljen u Feynordu
  • dzg7
    298
    Sta je sa ovima 9-24 koji ispadnu iz Play offa,jel idu u Europa league ili ispadaju skroz ?
  • Medvedgrad
    294
    ispadaju skroz.
  • Krizy
    46.5k
    Dinamo ima četvrti najbolji napad i treću najgoru obranu.

PSG i oba Red Bulla skupa imaju 7 bodova, koliko i sam Dinamo.

PSG i oba Red Bulla skupa imaju 10 postignutih golova, koliko i sam Dinamo.
  • Chempers
    211
    Gledam malo tablicu i rasporede, i ovako na prvu rekao bih da od ekipa izvan top 24 jedino PSG i Stuttgart imaju šansu doći do 9 ili 10 bodova na kraju. Al od ovih koji su unutra stvarno ne znam koga bih rekao da nece skupiti toliko, možda Feyenoord i Brugge. Prolazak s 9 bodova mislim da možemo sigurno otpisati, 10 je minimum.
  • Daliban
    2.2k
    Dinamo ima četvrti najbolji napad i treću najgoru obranu.Krizy

Sounds about right.
  • DrawTube
    5.4k
    ZVEZDA SAMA PROTIV SVETA časno pala u Beogradu! Unatoč združenim napadima Barselone i UEFINOG lobija NIJE se OBRUKALA na veliku žalost ĐILASA i komšinskih medija. USTAŠA OLMO NEMOĆAN, KRUNIĆ mu pokazao kako radi SRPSKI INAT! [VIDEO/SISE/18]
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.