• Peškaman
    4.7k
    Jedva čekam vidjeti Perkovića pod palicom Bjelice.
    Bilo na stoperu,lijevom beku.
  • Maximo
    531

To je sezona kad smo u lp došli uživati i igrat bunker sa svima i dok je trener govorio igračima da nijedan nebi mogo igrat u ligama petice :sweat:

Otprilike skroz suprotno od ovoga danas...
    Di bjelko govori za špiku da je najbolje hrvatsko krilo
  • Nino Bule
    14.3k
    Jel postoji snimka jucerasnje presice ?
  • Peškaman
    4.7k

Imaš na FB stranici Slovana,peta/šesta objava ispod.
  • scooniepenn
    3.4k

Ajmo mi malo ući u dubinu ove formacije u Salzburgu i statistike u Bratislavi. Taktički je Bjelkan deklasirao Salzburg uvođenjem dodatnog veznjaka gdje smo im mi u 90 minuta dozvolili doslovce 2 šanse (dvije), a taj isti Red Bull je u obje utakmice prije nas unatoč porazima imao hrpu šansi, čak i mrtvih situacija. Dakle, potpuno smo preuzeli kontrolu nad veznom linijom i neutralizirali njihov presing i agresiju. Što se tiče Slovana osim onog sretnog odbijanca gdje je Taki čistio sa crte koje su to oni čiste šanse imali. Usporedi naše i njihove i mislim da ćeš sam pronaći odgovor o opravdanosti jučer postavljene taktičke postavke i izmjena koje je Bjelkan vukao.
  • The Undertaker
    5.8k
    Bitna razlika između Jakira i Bjelice u ovom trenutku je da je Jakir svoju ekipu pripremao, selektirao i trenirao godinu dana pa mu se raspala i dobila 9 komada od Bayerna. Da se to dogodi Bjelici sljedeće sezone i on bi prošao isto.
  • SjevernaStrana
    1.9k
    Ja uopće nisam ulazio u taktičke dubioze niti išta prigovorio Bjelici. Niti ćete takvo što imati prilike pročitati od mene u skorije vrijeme. Nisam ni Jakiru dok je bio i uglavnom branim poziciju trenera.

Pričam o reakcijama foruma, javnosti itd. Za slične ili iste stvari jedan trener je mag, a drugi neznalica.
  • MarK
    675
    Svi znamo da je NB trener koji zrači samopouzdanjem, karizmatičan je i dobar govornik, političari mu mogu zamjeriti na nastupima. Sve to se itekako prelijeva na igrače koji ga poštuju i daju 100 posto od sebe da mu se dokažu. Pošto u Hrvatskoj nemamo baš takvih trenera on time izgleda još veći fenomen. Naravno k tome zna dobro obavljati i svoj posao. Također smo često čitali ponižavajuće komentare na račun prijašnjih trenera, njihovih zanimanja, izgleda, porijekla, komunikacije... Takvih problema ovaj čovjek jednostavno nema.
  • mali M
    5.6k
    nisam se htio na to osvrtati par stranica ranije, ali budem. Kad čujemo od pojedinaca da je ovo "Jakirov Dinamo" kenja mi se. Jakirov Dinamo se sramotio po Konferencijskoj i zakomplicirao prošlu sezonu, zakomplicirao početak ove sezone, i ekipa ima obraza reć da je ovo Jakirov Dinamo... možda su igrači isti, ali to je samo još gora činjenica za Jakira... Bjelica je direktor svemira za Jakira i to što Bjelica iz poštovanja daje i njemu spomen govori samo o Bjelici...
  • Sajla
    5.6k
    Za slične ili iste stvari jedan trener je mag, a drugi neznalica.SjevernaStrana

točno. netko postavi na papiru defanzivnu jedanaestorku, zatvori se, igra na kontre i jednom mu prođe, a uglavnom ga peglaju i ruši negativne rekorde. a netko s naizgled istom postavkom konstantno uzima bodove i diže letvicu za sve ostale. stvari izgledaju isto ili slično, a rezultat dijametralno suprotan. ima ona poslovica o mišu koji vodi lavove i lavu koji vodi miševe. pri tome ne želim nazvati nikoga pogrdnim imenom, ali postoji razlog zašto iste momčadi pod različitim trenerima izgledaju tako različito.
  • scooniepenn
    3.4k

Mene ne zanima mišljenje javnosti ili novinara, mene zanimaju isključivo fakti i činjenice. Nenad Bjelica je jedan od svega nekoliko hrvatskih trenera koji ne priznaje nikom da je bolji, koji ima brdo samopouzdanja koje prenese na igrače i taktičkog znanja koje mu omogućuje da taktiku prilagodi protivniku, ali ne zato što se boji, već da maksimalno iskoristi protivnikove mane. Najbolji primjeri za to su Monaco, Red Bull i Slovan. Dakle, uz svo dužno poštovanje svima, ali jedino su Bjelkan i Vaha (nažalost bio je prekratko ovdje) Dinamovi treneri u novije vrijeme koji imaju navedene vještine. Tu svaka usporedba s konkretno Jakirom, kojem sam zahvalan na preuzimanju u delikatnoj situaciji i uzimanju dvostruke krune te uvođenju u Ligu prvaka, da me se ne bi krivo shvatilo, ipak prestaje. Bjelkan već sada u svojoj glavi crta formaciju kojom će zapapriti Borussiji, pritom smatrajući da su njegovi igrači u potpunosti al pari finalistu Lige prvaka. Kad imaš takvog trenera onda i ti kao Sandro Kulenović ili Marko Pjaca počinješ vjerovati da si ih u Zagrebu spreman i kapacitiran za nokautirati.
  • Zagi
    8.4k
    Jakirove (odnosno Jakirovog stožera) su dobre pripreme. Igrači trče na svojim gornjim granicama.
    I neki igrači u kadru koje na kojima je on inzistirao. U prvom redu Kule i Hoxha.
    I tu priča završava.

Sergej je s (jakim) razlogom prošlost i zbilja ne vidim potrebe za ovim polemikama.

Trener kojeg je 99% foruma htjelo od kada je zbog nenogometnih razloga prije 5 godina dobio raskid, sada je ponovno tu . Ajmo gledati u budućnost , a ne prošlost.
  • Pavinho
    80
    ne cuje se nista od ove sto trkelja na slovacki
  • Krizy
    46.2k
    Jakirove (odnosno Jakirovog stožera) su dobre pripreme. Igrači trče na svojim gornjim granicama.Zagi

Pretrčani kilometri:

Jakirović:

Bayern 124,6 - 112,7 Dinamo
    Dinamo 111,6 - 112,3 Qarabag
    Qarabag - Dinamo (nema podataka)

Bjelica:
    Dinamo 115,2 - 115,1 Monaco
    Salzburg 115,4 - 113 Dinamo
    Slovan 111,7 - 115,2 Dinamo
  • Zagi
    8.4k
    Kaj bi tu trebao iščitati? Tu negdje su brojke.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.