Ja zaista ne vidim što i kako ja umanjujem i nije to bila poanta mojih upisa. — SjevernaStrana
U predictor si stavio pobjedu 3:2 Slovana. Umanjio si pobjedu prije nego je uopće krenula utakmica. Pogodio si Špikića za strijelca, na tome ti čestitam. — Kepec
Populizam je smatrati pobjede u Ligi prvaka uspjehom? — Kepec
u meni će biti ako pobjedimo Borussiju, Milan ili Arsenal — Kepec
Ovdje će prije proći komentari o osvajanju Lige prvaka, tetoviranju pehara i slično nego ovo što sam ja napisao. Što je realnije, a što ljudi više vole pročitati od tog dvoje? — SjevernaStrana
Ono što ti želimo reći jest da je uspjeh enorman imati 7 bodova u četiri utakmice, a skoro i 9, a taj uspjeh relativiziraš sa "jebeš taj salzburg i slovan", kao da igramo neko seosko prijateljsko natjecanje, a ne najelitnije klupsko natjecanje u svijetu. — Paggini
Jel znaš tko ima sličnu retoriku da su taj slovan i salzburg pimpek od ekipa? Navijači klubova koji nisu bili desetljećima u europskim natjecanjima. To je ta retorika umanjivanja ogromnog uspjeha. — Paggini
Na kraju krajeva - da ti je netko na izvlačenju skupina rekao da će Dinamo nakon 4 kola imati 7 bodova, što bi rekao? Skakao bi od sreće i divio se tom moćnom stroju... — Paggini
Ne, nemoj izmišljati i manipulirati. Gdje sam ja rekao da ovo nije uspjeh ili nešto slično tome? Ovdje će prije proći komentari o osvajanju Lige prvaka, tetoviranju pehara i slično nego ovo što sam ja napisao. Što je realnije, a što ljudi više vole pročitati od tog dvoje? — SjevernaStrana
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.