• Krizy
    77k
    Očito je nekima dopušteno vrijeđanje članova foruma.

Quid licet Iovi, non licet bovi.
    — Captain America

Ja sam svoju uvredu odradio.
    Za razliku od tebe, kojem je svašta nešto oprošteno.
    Ako si se prepoznao u ovome, to ide na tebe.

A svatko tko vrijeđa jednog trenera zbog jednog poraza, a podržava drugog nakon 12 poraza i traži za njega par prijelaznih rokova je upravo to.

Živio ti meni
  • Droljo
    32.4k
    Lik donio u mjesec dana love za biščana, jakirovića i sebe. Sve skupa ugovore na hrpu. U mjesec dana. Strašno
  • cibona
    8.5k
    nikad slabijeg Salzburga, smiješnog Slovana i nekih drugih recentnih suparnika — SjevernaStrana

Vidim opet se umanjuje uspjeh Dinama i to nakon ovakve grandiozne večeri... Mogao si barem pričekati do jutra. Mi navijači smo sami sebi najveći neprijatelji.
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Pa nije ovo umanjivanje uspjeha nego malo realniji osvrt od toga da smo nikad jači i ostalo. Veći smo si prijatelji s ovim komentarom nego s laganjem samih sebe.

Kao da je meni krivo što smo uzeli 2 milijuna i natamburali nekoga u Ligi prvaka, ali realnost je da je ovaj Slovan zalutao kao i da se Čačiću spočitavao predefenzivni pristup protiv Salzburga koji je bio x puta jači od današnjeg.
  • miro
    10.3k
    Neusporedivi su svi ti treneri s Nenom, jednostavno, čovjek je stvoren da vodi Dinamo
  • Dani Olmić
    2.4k
    Nenade najveci si! Kao stvoren za ovaj plavi dom :love:
  • wolfgang14
    5k
    jebemti Neno kako si hladan, svaka čast. NEKA DRHTI CIJELA EUROPA POD TVOJOM PALICOM

Untitled.png
  • Jurki
    27.9k
    ali realnost je da je ovaj Slovan zalutao kao i da se Čačiću spočitavao predefenzivni pristup protiv Salzburga — SjevernaStrana

Znaci samo mi umanjujemo svoje uspjehe. Bravo za nas.
    Niti jedna ekipa nije zalutala u ligu prvaka, pa tak ni taj Slovan.
    Uostalom ciji je problem Slovanova (ne)kvaliteta?
    Mislis da ce sutra Barcini navijaci reci.. ma zgazili smo tam neke cigane u picki materinoj na Balkanu i ta 3 boda ne vrede nista?
    Ova 3 boda jednako vrijede kao da smo ih osvojili na Etihadu.
    Čač mač da je imal malo vise muda mogel je taj Salzburg ruknuti.. u gostima se postavil ko pizda, a doma su nas milimetri dijelili od troboda i prolaska dalje.
  • Jos-Optimus
    13.7k
    Nije umanjivanje uspjeha, samo što je
  • Kepec
    10.2k
    protiv nikad slabijeg Salzburga, smiješnog Slovana i nekih drugih recentnih suparnika. — SjevernaStrana

Dobro ljudi jel vama jasno da smo mi Dinamo Zagreb? Da nismo Real Madrid, Barcelona ili Liverpool. Jebo vas više nikad slabiji Salzburg, smiješni Slovan i kiša protiv Monaca da vas jebala.
    Primimo 9 komada od Bayerna - nije to ekipa za Europu.
    Odigramo x s Monacom i nakon tog svi budemo u žalosti kao da smo izgubili jer smo trebali uzeti sva 3 boda - bio je težak teren pa je nama išao na ruku.
    Pobjedimo Salzburg u gostima - ovo je nikad slabiji i nikad mlađi Salzburg.
    Pobjedimo Slovan u Bratislavi - ovaj Slovan je u rangu nekih hnl ekipa neš ti pobjede.

Smješni ste s ovakvim stavom. Smješni. Prestanite jebeno umanjivati Dinamove uspjehe u Europi, u jebenoj Ligi prvaka.
  • mali M
    10.9k
    a kaj je najbolje oni nama tvrde da smo nerealni... Da se vratimo na temu, Neno kakav si ti kralj, čekao sam i s nostalgijom pričao "da nam je sad jedan Bjelica, kad bi se barem vratio", al sam mislio da to neće biti nikad opcija... U kakvo nas je stanje frajer doveo da moramo umanjivati Dinamove uspjehe u LP :rofl:
  • Zg123
    4.8k
    Pa s pravom se Cacicu to zamjeralo, cak su i igraci u izjavama to rekli.
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Ja zaista ne vidim što i kako ja umanjujem i nije to bila poanta mojih upisa. Očito ovdje samo populizam prolazi.

Pa s pravom se Cacicu to zamjeralo, cak su i igraci u izjavama to rekli. — Zg123

Je, je. Drmić prodaje pamet u izjavama da treba igrati otvorenije, a čovjek fizički nije bio za Austriju Beč, a kamoli Salzburg. Evo, "umanjujem" i Drmića, a čovjek se prodao u Manchester City i trpa.
  • Klenx
    12.2k
    Bjelica je u svoje tri utakmice Lige Prvaka izvodio momčadi koje vjerojatno niti jedan navijač Dinama ne bi izveo na tim utakmicama i osvojio 7 od mogućih 9 bodova, ostvario prvu pobjedu u gostima nakon 26 godina, pridodao joj drugu i doveo nas na vrata raja.

Ne znam kako vi, ali ja od danas više vjerujem Bjelici nego vlastitim očima.
    Što god da kaže.
  • masacusec
    8.3k
    NENADjebivi!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.