• Daliban
    2k
    Sam sebi izmisljas protivnika i raspravljas s njim haha, ja isto tako mogu napisat da ste vi histericari prvi pisali da se sucica mora prodat na prvu ponudu jer se moramo pojacat i da potrosimo tih 10 mil eura, i to su bili clanci u mainstream medijima, od lesickog do drugih kritičara svega sto sportski direktor radiNino Bule

Nemam ti sta odg jer ti pitanje nema apsolutno nikakve veze s mojom raspravom s dalibanom. On je prozvao nas "branitelje" da smo bili za prodaju i ja sam mu odgovorio da je to izmisljotina jer je hrpa kritičara bila za prodaju i dao mu konkretne primjere u vrlo čitanim medijima, dok kontra primjer neces naci. Cijela prica nema veze s IO, sportskim i klubom nego dalibanovim nadjebavanjem s "braniteljima" pa izmislja i imputira stajališta drugima jer je tako najlakše diskreditirat umjesto argumentiratNino Bule

Pa Lesički je javno nahvalio prijelazni rok SD-a kao vrhunski te pritom istaknuo da je SD bio u pravu kada je želio prodati Sučića. Kritizirao je one koji su blokirali SD-a u prodaji Sučića.
  • OldSchoolZG
    216
    Svi ste sve rekli ja bum samo dodal kak mi je drago kaj su najbol igrali baš oni koji i inače drukaju
    za Dinamo, Špkič, Pjaca, Kule ...
    Nek tak sad nastaviju i proti Gorice.
  • Boysica
    520
    Dobro jutrooo nismo sanjali pobijedili smo 4:1 i ostavili iza sebe naj veće...
    Nema većeg kluba od Dinama
  • striko
    1.6k
    Sučić sklon oscilacijama po tebi? Znači on s pozicije 6/8 treba svaku utakmicu dati gol ili asistenciju? Od Istre do Monaca?
  • Droljo
    8.7k
    Lako njima kad imaju tamnoputog crnca Blackmanasuperhik
    Svi sve znamo... :cool:
  • nemapredaje
    3.6k

Nije stvar gola ili asistencije. Ali mu se nakon dvije, tri dobre utakmcie dogodi jedna loša.

No to je stvar godina. Doći će i to na svoje.
  • IvanS
    192
    Čestitke svima na ovom odličnom rezultatu!

Samo ću dodati da je širina još nešto što možemo taktički koristiti.
    Nije isto kada Bruno igra u napadu i kada igra Kulen. Totalno su različiti, a samim time i obrane ih moraju čuvati na različit način.
    Sinoć nisu igrali niti Stojke, Cordoba, Mbuku... Hoxha je premalo igrao.
    Pavić je tu negdje, za HNL sigurno iskoristiv.

Mislim da Neno ima dosta slatke brige. Već je počeo s onim svojim gdje u domaćoj ligi odmara neke igrače koji onda igraju u LP.

Ima stvarno puno utakmica, plus što neki igraju i kod Dalića. Biti će minuta za sve i svaki igrač će nam biti bitan. Duga je sezona.
  • rioda
    5.2k
    Kretnja Ogiware kod prvog gola mi izgleda logično u prvom dijelu akcije jer je zatvarao loptu u prostor prema napadaču, ali je trebao zastati i pokriti krilnog igrača čim je i Torrente zatvorio dodavanje prema napadaču.

Onaj udarac Špikića mi se isto čini logičan, ne vidim da baš ima neku čistu opciju na povratnoj, jedino Kulenovića, ali to mu je blokirao obrambeni igrač.
  • prefontaine
    811
    Hvala na sažetku. Mamuran sam, ne sjećam se baš svih akcija i golova, pa ću sad sve u miru pogledat.

I, šta sam zamijetio, kako vam se da tipkati za vrijeme utakmice? Gledate li vi uopće utakmicu ili pratite tekstualni prijenos i ovdje prenosite? Ja ne znam ni di mi je mobitel dok igra dinamo, a kamo li da komentiram svaki šut, korner, aut, gol...

Edit: kad ljudi rade sažetke, valjda je logično staviti cijelu akciju koja je prethodila golu. Evo kod njihovog gola se uopće ne vidi da smo ih mi svojim glupim dodavanjem gurnuli u kontru
  • ZrnTSCHeZ
    321
    Evo kod njihovog gola se uopće ne vidi da smo ih mi svojim glupim dodavanjem gurnuli u kontruprefontaine

Špika je zrihtal s producentom da se to izbaci :wink:
  • Blueshadow86
    1.9k
    Sučić sklon oscilacijama po tebi? Znači on s pozicije 6/8 treba svaku utakmicu dati gol ili asistenciju? Od Istre do Monaca?striko

Ne znam uopće zašto trošiš energiju na kolegu Miru Vugrinec. Čovjek lupi i ostane živ. Njegovo nogometno znanje stane u jednu napisanu rečenicu, a to je bila izjava da je za njega Igor Postonjski najbolji vezni igrač van Dinama. Toliko.
    Ne znam uopće zašto se cimate na njegove komentare. Uostalom, rekao je da neće više pisati na Zoni, bio je uvrijeđena primadona, a svoju riječ i obećanje je prekršio i evo ga opet piše.
    Uživajmo u sinoćnjoj pobjedi, na dosadašnjih 7 bodova u Ligi prvaka i finim financijskim injekcijama za naš klub.
  • Mali Zeus
    14.1k
    Još jedna sjajna naša tekma u Europi, još jedna poslastica generala Bjelice. U početku je bilo malo preotvoreno, prelako su nam dolazili pred gol, ali i mi njima. Sve je bilo malo va banqeu. Al nakon kaj smo primili prvi gol brzo smo se vratili i onda još i podebljali vodstvo. U drugom su oni malo jače krenuli i naš treći gol je pao against the run of play kak bi rekli Englezi, al poslije tog je bio samo jedan pobjednik.

Tko bi rekao da nakon debakla u Munchenu stvari mogu ispasti tako da smo na pragu prolaska dalje. Vidi se da Bjelica zna tj. to se zna otprije, ali i da momčad nije tako loša kao što je bila protiv Bayerna ili kao što je gubila od Osijeka itd. Sad ide tvrdo gostovanje u Gorici i već me sad frče. :)

Ali lijepo je biti dinamovac na ovakva jutra, ponosan do neba na igrače, momčad i trenera. Boyse da ne spominjem, pobjeda na terenu pobjeda i na tribinama. To kaj mali nije išao u vrtiću u Dinamovoj majici jučer. Čak se malo i zaniteresirao konačno za tekmu, ok malo sam i ja pridonio vičući gledaj ovo i gol, gol gol it., al sam malo. :D

Na kraju samo da napišem da sam se povukao malo nakon Osijeka jer mi se zgadilo kaj se ovod piše i kako se piše. To je već bubrilo dugo, ali nakon Osijeka je sve puklo. Problem je što je ovo mjesto odavno mjesto gdje mnogi liječe svoje komplekse, šire svoje frustracije i valjda rješavaju svoje životne probleme tako da ovod proljevaju žuč ili seru i kenjaju iz čiste zlobe jer eto mogu. Čuo sam da je bio kaos oko ulaznica, očekivano. Sve je to bilo nespretno izvedeno i preneseno, da se blago izrazim, al naravno da je nekima došlo fino na volej, nekima koji truju i rovare još od priče o ulaznicama za Bayern. Čestitam vam, posebno jednom, zbog kojeg je @Papastrumf, čovjek koji nam na svoju ruku daje informacije i koji ima ime i značaj ovdje i to veliki, otišao i zbog kojeg je osnivač foruma @deda, legenda bez koga ovo mjesto ne bi postojalo, popizdio, među ostalim. To je ono malo kaj sam vidio, a vjerojatno je bilo toga još. Drago mi je da je glavni trovač baniran, ali ima tu još ekipe kojoj je forum samo svrha da kenjaju i truju. Tako je nakon Osijeka ekipa jedva dočekala opet srati po Mariću, a između redaka se kod nekih fino vidi i kritika uprave ili čak i ne između redaka. Kritika je jedno, al tanka linija do nekad je bilo bolje je drugo.

Ili kenjanje u temi tekme dok traje, naravno spominju se pojačanja, prinove, a onda kad okrenemo tekmu ekipa počne s postovima okrenutim za 180. Jer to je valjda emotivan sam dok pišem. I još ktome ne znam kak stignu toliko pisati neki i to po više postova u par minuta. Pa gledajte jebenu tekmu.

Neki ponavljaju jedna te ista sranja non stop i sve kaj se događa u klubu i oko momčadi im je izlika da kenjaju po upravi ili sirotom SD-u. Je li SD mogao napraviti bolji posao? Jest. Je li sve kriv za to kad gubimo ili općenito sve kriv? Naravno da ne, ali to ekipu ne zanima, oni bolje znaju, oni bi doveli tog i tog a prodali tog i tog ili su nekaj čuli jer su jebeni insideri. Moš si mislit. Kad pobjeđujemo nema veze sa SD-om, a kad izgubimo od Osijeka zbog 3 greške i to 2 od Baturine onda je SD kriv.

Uglavnom kvaliteta je opala i to jako i jedan od glavnih razloga je što može svaka šuša se registrirati. Moja preporuka adminima je nikakve registracije jednom tjedno nego samo po preporuci jer ovo sve je otišlo u krasan kurac.

Žao mi je kaj sam sve ovo napisao u temi tekme i to nakon još jedne veličanstvene pobjede, ali morao sam si olakšati dušu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.