• Mali Zeus
    14.1k
    Nitko te ne sili da čitaš.
  • Jos-Optimus
    2.7k
    Skraćeno - dosta je pisao o takvima kao ti
  • Paggini
    25.2k
    skratijosipsucic

Brisao sam ti već dosta ovakvih postova, ili napiši nešto konstruktivno ili nemoj pisat ili nećeš pisat par dana.

Ostali momci, ne kačite se bezveze. :heart:
  • Marley
    1.9k
    Jedna stvar me posebno veseli. Cinjenica da smo toliko uvjerljivo pobijedili u ovakvom elitnom natjecanju, a bez Petka.
    Prvo, jer nije bas ugodna pomisao da bez nekoga "ne mozemo" i da toliko ovisimo o bilo kojem pojedincu. Ipak mozemo.
    Drugo, cisto iz ljudske perspektive, grozno mi je kad on (ili bilo tko) mora ulaziti silom prilika s takvom ozljedom. Tako da, super je ispalo u svakom smislu.

Mislim da nam je kadar bas dobar. Rugajte se sad koliko hocete, ali sve ih volim barem malo :lol:
    Valjda sam nepopravljivi optimist kad su igraci u pitanju, ali ja cu i Spiki i Ogiju uvijek pamtiti samo bljeskove, a potisnut sve zajebe hehe.

Ali moram malo sama sebi biti partibrejker i priznati da ne mogu na 100% uzivati u ovoj pobjedi. Jer lagala bih kad bih rekla da me ne brine situacija s Nevisticem, i to poprilicno.
  • Ijayi Atiemwen
    1.4k
    IMG-1109.jpg

Dobro jutro dobar vam dan :cool:
  • Crni86
    4.5k
    Misic je imao led poslije tekme na listu, dojam mi je jucer i bio da nekako nije bas sav svoj. U tim onda meduprostorima i slabijim korekcijama su nam i radili najvise problema. Pre velike rupe smo imali. U nastavku se to popravilo.

Ja bi iskreno volio vidjet peru na 6. Znam da ga micemo tako vise od gola, al mene je odusevio protiv sibenika kako je kontrolirao sredinu. Istina bio je to opet sibenik, ali radili su nam u sredini probelem i istra i osijek. Ali ta svestranost pere sucica je meni fenomenalna. Mene iskreno podsjeca na valverdea. Brutalan igrac.
  • runtothehills
    389
    Nevjerojatno koliko su nam bitni igrači koji u fazi napada nemaju straha igre 1 na 1. Baturina, jučer Špika, maestralan MARKO PJACA. Stizu nam i Kačavenda i Stojković polako.
  • Klenx
    5.8k
    U tim onda meduprostorima i slabijim korekcijama su nam i radili najvise problema. Pre velike rupe smo imali.Crni86

Razlog tome je upravo Mišić. On nije klasični razbijač, nije toliko trkački moćan kao Sučić i ne može igrati zadnjeg veznog i tu poziciju držati sam. Već ekipe ranga Slovana to mogu i znaju iskorištavati. Njemu je potreban osim Sučića još jedan trkač u sredini, kao što je protiv Monaca i RBS bio Ademi (i kasnije u tekmi Rog i Kačavenda).
    Tada je sredina začepljena i nema toliko prostora, a Mišić ima veću slobodu gdje onda na terenu inteligentnom kretnjom i meke obe noge izgleda kao Pirlo.
    Sučić je njegov Seedorf, trebamo iskopat dugoročno jednog Gattusa uz njih dvojicu.
  • nemapredaje
    3.6k

Imao je led na listu jer ga je Tolić punom opalio po njemu.

Mislim da ne bitrebalo biti problema zbog tog udarca.
  • Peškaman
    4.7k
    Sve je to bilo nespretno izvedenoMali Zeus

Nije nespretno nego je netko s namjerom iza protokola uzimao ulaznice. A to je sada na ljudima u klubu da otkriju tko,na koji način uradio i da ga adekvatno kazne.
  • Mali Zeus
    14.1k
    Nije nespretno nego je netko s namjerom iza protokola uzimao ulaznice. A to je sada na ljudima u klubu da otkriju tko,na koji način uradio i da ga adekvatno kazne.Peškaman

Ma mislio sam kako je sve preneseno, na taj dio. Ovo s uzimanjem karata nije nespretno nego sramotno.
  • Crni86
    4.5k
    upitno je onda da li mi trebamo novog zadnjeg veznog. Nekoga tko ce batiju i sucicu cuvat leda ili novom batiju i sucicu, a ne da ce oni onda morat jos dodatno pripomagat. Jer i u hnlu su se pocele pojavljivat te rupe i prazni prostori zbog koji smo mozda i primili previse golova.

Ako cemo igrat 433, onda za ovu tvoju tezu (misic+sucic) bi morali zrtvovat baturinu kako bi stavili jos jednog veznjaka u igru ili mjenjat sustav sto po meni nema smisla.
  • Twisted1
    542
    Ne znam da li je bilo, ali baš jedna dobra, elokventna i objektivna analiza Tolića u intervju-u nakon utakmice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.