• Daliban
    2k
    Oboje smo imali po dvije izražene prilike po očekivanima.
  • Medvedgrad
    293
    ali od njihovih 1.9, 1.3 je vjerojatno od prvog golaOmake

Od njihovih 1.78, 1.06 je iz akcije kod gola.
  • blubach
    440
    xG i algoritmi nogometnih aplikacija su nekaj najbesmislenijeg kaj je ljudski um "smislil"...žešća magla koja se prodajeZrnTSCHeZ

Ne slažem se s ovim.
    Treba još malo nadogradit neke stvari, da, ali jako često pokazuju ispravno koliko je netko bio blizu gola/golova. To što mi neke stvari vidimo drugačije je druga priča...
    Pogledaj samo ovu utakmicu za naše golove:
    1. gol odbijanac, ući će jednom od 10 valjda
    2. gol čist, visok xG
    3. gol odbijanac od obrambenog, također se neće to tako često dešavat da dođe baš na nogu napadaču
    4. gol jako teška situacija za čist gol, to nije velik xG nego više trenutak inspiracije

Da se razumijemo, ne umanjujem ni golove ni našu igru, samo velim da je meni xG od 1.6 realan.
  • Captain America
    17.9k
    ne valja kadar nistaOrc123

Koliko su ovo kolosalni rezultati u Europi pokazuje činjenica da je Theo stup obrane, a prije 2 godine je nastupio jedino protiv RBa iako smo igrali s 3 stopera. Pjacu je Čač odbio, a Kule je bio negdje na posudbi.

klub se gasiOrc123

Kad sam ja ovo napisao?

SD odradio katastrofa posaoOrc123

Kaj kažeš, je li bolji bio Cordoba ili Mbuku? Oliveras i Mmaee isto brutalni :fire:

BTW Gnezda-Čerin šalje pozdrave za kojeg si govorio da se i više od 4 milijuna isplati dati unatoč Sučku i Miškeu.
  • Daliban
    2k
    Ista ekipa kaj piše da imamo najbolji kadar ikad je ljetos htjela prodat Sučića i dovest tog Čerina kaj ne igra redovno ni u Grčkoj. Onaj Elšnik pak među pogubljenijima i za Zvezdu koja igra kriminalno u LP.
  • Nino Bule
    14.2k
    Sam sebi izmisljas protivnika i raspravljas s njim haha, ja isto tako mogu napisat da ste vi histericari prvi pisali da se sucica mora prodat na prvu ponudu jer se moramo pojacat i da potrosimo tih 10 mil eura, i to su bili clanci u mainstream medijima, od lesickog do drugih kritičara svega sto sportski direktor radi
  • Dinamosaur
    1.6k
    Svaka čast svima u Bratislavi!

Jedan stari tigar me zamolio da vas podsjetim:
    Za Hrvatsku kao Tigar
  • Orc123
    8.6k
    testiraj se, mislim da imas koronu.
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Uhh kakva vecer za bit u Bratislavi.. :love: Zivili, ovo se cesto dogada da se rijetko vida :fire:
  • NKDZ86
    2k
    Vadi nam mast, povlašteni marš iz dinama!!
  • emilperska
    6.6k

Pitaj ljude ovdje (a znam da znaš tko su) upućene u rad IOa tko je htio prodat Sučića, a tko nije.
    Po tvom ispada da ga nevini SD nije htio prodat, a Lesi i zločesti novinari su radili pritisak da se prodaje..
    Imaš tu ljude upućene u rad IOa pa provjeri...postoje i zapisi tko je bio za, a tko protiv prodaje Sučića..
  • Nino Bule
    14.2k
    Dakle lesicki i mnogi drugi kriticari sportskog (i svih u klubu) nisu divljali po medijima i pisali da se treba prodat sucica za izvrsnu ponudu ? Sad cemo i recentnu povijest pokusa promjenit kao da mi ostali ne pratimo sta se događalo ? Eto koliko su vam jaki argumenti kad smo dotle pali.
  • Mihaljević
    10.2k
    bratislava-slovakia-head-coach-of-dinamo-zagreb-nenad-bjelica-looks-on-prior-to-the-uefa.jpg?s=612x612&w=0&k=20&c=dJSKWo-PdRR6AEwIuP0bNFFuHTLe4xlclAiJknHOYxA=
    Nadam se da smo napokon dobili trenera koji će trenerati Dinamo 10+ sezona, road to Munchen 2025!
  • emilperska
    6.6k

Nisi mi odg..
    Imas tu ljude koje znaju detalje u IO pa provjeri tko je bio za, a tko protiv imenom i prezimenom.. na cijoj strani je bio onaj kojeg braniš?
  • Sibirski plavac
    2.1k
    I da bude prvi trener Dinama koji će povesti ekipu u nove pobjede na funkcionalnom, modernom i naravno krcatom Maksimiru :starstruck:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.