Sam sebi izmisljas protivnika i raspravljas s njim haha, ja isto tako mogu napisat da ste vi histericari prvi pisali da se sucica mora prodat na prvu ponudu jer se moramo pojacat i da potrosimo tih 10 mil eura, i to su bili clanci u mainstream medijima, od lesickog do drugih kritičara svega sto sportski direktor radi — Nino Bule
Nemam ti sta odg jer ti pitanje nema apsolutno nikakve veze s mojom raspravom s dalibanom. On je prozvao nas "branitelje" da smo bili za prodaju i ja sam mu odgovorio da je to izmisljotina jer je hrpa kritičara bila za prodaju i dao mu konkretne primjere u vrlo čitanim medijima, dok kontra primjer neces naci. Cijela prica nema veze s IO, sportskim i klubom nego dalibanovim nadjebavanjem s "braniteljima" pa izmislja i imputira stajališta drugima jer je tako najlakše diskreditirat umjesto argumentirat — Nino Bule
Evo kod njihovog gola se uopće ne vidi da smo ih mi svojim glupim dodavanjem gurnuli u kontru — prefontaine
Sučić sklon oscilacijama po tebi? Znači on s pozicije 6/8 treba svaku utakmicu dati gol ili asistenciju? Od Istre do Monaca? — striko
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.