• Paggini
    25.2k
    nikad slabijeg Salzburga, smiješnog SlovanaSjevernaStrana

Misliš nikad jačeg i ozbiljnog Dinama? :cool:
  • Krizy
    46.2k
    Očito je nekima dopušteno vrijeđanje članova foruma.

Quid licet Iovi, non licet bovi.
    Captain America

Ja sam svoju uvredu odradio.
    Za razliku od tebe, kojem je svašta nešto oprošteno.
    Ako si se prepoznao u ovome, to ide na tebe.

A svatko tko vrijeđa jednog trenera zbog jednog poraza, a podržava drugog nakon 12 poraza i traži za njega par prijelaznih rokova je upravo to.

Živio ti meni
  • Droljo
    8.7k
    Lik donio u mjesec dana love za biščana, jakirovića i sebe. Sve skupa ugovore na hrpu. U mjesec dana. Strašno
  • cibona
    3.4k
    nikad slabijeg Salzburga, smiješnog Slovana i nekih drugih recentnih suparnikaSjevernaStrana

Vidim opet se umanjuje uspjeh Dinama i to nakon ovakve grandiozne večeri... Mogao si barem pričekati do jutra. Mi navijači smo sami sebi najveći neprijatelji.
  • SjevernaStrana
    1.9k
    Pa nije ovo umanjivanje uspjeha nego malo realniji osvrt od toga da smo nikad jači i ostalo. Veći smo si prijatelji s ovim komentarom nego s laganjem samih sebe.

Kao da je meni krivo što smo uzeli 2 milijuna i natamburali nekoga u Ligi prvaka, ali realnost je da je ovaj Slovan zalutao kao i da se Čačiću spočitavao predefenzivni pristup protiv Salzburga koji je bio x puta jači od današnjeg.
  • miro
    4.7k
    Neusporedivi su svi ti treneri s Nenom, jednostavno, čovjek je stvoren da vodi Dinamo
  • Dani Olmić
    417
    Nenade najveci si! Kao stvoren za ovaj plavi dom :love:
  • wolfgang14
    1.6k
    jebemti Neno kako si hladan, svaka čast. NEKA DRHTI CIJELA EUROPA POD TVOJOM PALICOM

Untitled.png
  • Jurki
    12.5k
    ali realnost je da je ovaj Slovan zalutao kao i da se Čačiću spočitavao predefenzivni pristup protiv SalzburgaSjevernaStrana

Znaci samo mi umanjujemo svoje uspjehe. Bravo za nas.
    Niti jedna ekipa nije zalutala u ligu prvaka, pa tak ni taj Slovan.
    Uostalom ciji je problem Slovanova (ne)kvaliteta?
    Mislis da ce sutra Barcini navijaci reci.. ma zgazili smo tam neke cigane u picki materinoj na Balkanu i ta 3 boda ne vrede nista?
    Ova 3 boda jednako vrijede kao da smo ih osvojili na Etihadu.
    Čač mač da je imal malo vise muda mogel je taj Salzburg ruknuti.. u gostima se postavil ko pizda, a doma su nas milimetri dijelili od troboda i prolaska dalje.
  • Jos-Optimus
    2.7k
    Nije umanjivanje uspjeha, samo što je
  • Kepec
    6.4k
    protiv nikad slabijeg Salzburga, smiješnog Slovana i nekih drugih recentnih suparnika.SjevernaStrana

Dobro ljudi jel vama jasno da smo mi Dinamo Zagreb? Da nismo Real Madrid, Barcelona ili Liverpool. Jebo vas više nikad slabiji Salzburg, smiješni Slovan i kiša protiv Monaca da vas jebala.
    Primimo 9 komada od Bayerna - nije to ekipa za Europu.
    Odigramo x s Monacom i nakon tog svi budemo u žalosti kao da smo izgubili jer smo trebali uzeti sva 3 boda - bio je težak teren pa je nama išao na ruku.
    Pobjedimo Salzburg u gostima - ovo je nikad slabiji i nikad mlađi Salzburg.
    Pobjedimo Slovan u Bratislavi - ovaj Slovan je u rangu nekih hnl ekipa neš ti pobjede.

Smješni ste s ovakvim stavom. Smješni. Prestanite jebeno umanjivati Dinamove uspjehe u Europi, u jebenoj Ligi prvaka.
  • mali M
    5.6k
    a kaj je najbolje oni nama tvrde da smo nerealni... Da se vratimo na temu, Neno kakav si ti kralj, čekao sam i s nostalgijom pričao "da nam je sad jedan Bjelica, kad bi se barem vratio", al sam mislio da to neće biti nikad opcija... U kakvo nas je stanje frajer doveo da moramo umanjivati Dinamove uspjehe u LP :rofl:
  • Zg123
    471
    Pa s pravom se Cacicu to zamjeralo, cak su i igraci u izjavama to rekli.
  • SjevernaStrana
    1.9k
    Ja zaista ne vidim što i kako ja umanjujem i nije to bila poanta mojih upisa. Očito ovdje samo populizam prolazi.

Pa s pravom se Cacicu to zamjeralo, cak su i igraci u izjavama to rekli.Zg123

Je, je. Drmić prodaje pamet u izjavama da treba igrati otvorenije, a čovjek fizički nije bio za Austriju Beč, a kamoli Salzburg. Evo, "umanjujem" i Drmića, a čovjek se prodao u Manchester City i trpa.
  • Klenx
    5.8k
    Bjelica je u svoje tri utakmice Lige Prvaka izvodio momčadi koje vjerojatno niti jedan navijač Dinama ne bi izveo na tim utakmicama i osvojio 7 od mogućih 9 bodova, ostvario prvu pobjedu u gostima nakon 26 godina, pridodao joj drugu i doveo nas na vrata raja.

Ne znam kako vi, ali ja od danas više vjerujem Bjelici nego vlastitim očima.
    Što god da kaže.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.