ali mislim da bi se dobar dio ljudi trebao složiti s tim — Daliban
Reci mi sad zašto novac koji smo zaradili rezultatima u LP ne bismo investirali u momčad za drugi dio sezone? — Daliban
Uostalom, koja je poanta rasprave ako a priori u nju ulaziš sa pretpostavkom da bi se većina trebala složiti s tobom. To onda nije potraga za raspravom već je potraga za potvrdom vlastitog stajališta. — vjeko1701
Nije slučajnost da toliko i primamo. — Daliban
Reci mi sad zašto novac koji smo zaradili rezultatima u LP ne bismo investirali u momčad za drugi dio sezone? — Daliban
Poanta je da ocjenjivanje prijelaznog roka nije bilo moguće raditi ni u rujnu, ni poslije bayerna, ni veceras. Jer Mbuku mozda iskoci kao Torrente. Mozda ga Cordoba zareda, mozda se Mmaee dobije u glavi. — Paggini
Nitko ovdje nije protiv trošenja, samo što svojim postovima odaješ dojam da želiš da se troši zbog trošenja samog po sebi jel. — Paggini
Sa istim ovim ždrijebom domačinstava/gostovanja i redoslijedom utakmica , te istim rosterima ekipa?
Ne slažem se . Meni ova pozicija u kojoj jesmo uopće nije nekaj posebno šokantna. — Zagi
Ponavljam odavno da imamo stopere u rangu Istre. Nije slučajnost da toliko i primamo. Imamo fenomenalan vezni red i u napadu smo odlični, iako smo kvalitativno tanki na krilima. Obrana je rak rana ove ekipe i limitirajući je faktor. Naš plafon je mnogo viši ako se to sredi. — Daliban
Reći da nam je obrana prosjek HNL-a jer je u dve utakmice (a u Koprivnici je bilo to što je bilo) primila osam golova je zaključak na razini toga da imamo četvrti ili peti napad Europe jer je samo Borussia ove sezone zabila više golova od nas u LP. — Zambatine škude
Slažem se da je obrana najslabiji dio ekipe — Zambatine škude
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.