• don
    6.9k
    oćete stvarno posli svake utakmice otvarat ovu temu i ocjenjivat SD-a? ako je netko pogođen/promašen transfer, onda neka tako bude i posli pobjede i posli izgubljene utakmice.
  • Zagi
    8.3k
    Dobro na kaj bi ti potrošio , kako pojačati ekipu?
  • Daliban
    2k
    Ja ti garantiram da se mmaee sigurno nece otpisat nakon 7 odigranih utakmica i trosit novac na novog stopera.Nino Bule

Pa ne mora ga se otpisati. Trenutno nije dobar i treba nam kvalitetnija opcija. Ako se Mmaee u budućnosti izbori mjesta, neka ga. Što fali konkurenciji? Imamo novac, treba uložiti u poštena pojačanja na pozicijama na kojima visimo. Stoper je jedna od tih pozicija.

Ne znam kome ti ovdje glumiš advokata, ali slušati tebe bila bi monumentalna greška.
  • blubach
    440
    Tak su dobar par da loptu ne mogu iznijeti, Torrentea ću s loptom pregrmit jer je obrambeno barem dobar, ali treba nam barem jedan stoper koji s loptom barem donekle igra nogomet.

Prestanite tražit izlike za netrošenje novaca na poboljšavanje momčadi. Sav novac koji smo zaradili rezultatima u LP bi trebao biti dostupan za pojačanja, a u PO-u igramo i za dodatnih 11m. Moraš bit poseban specijalac da to sada ne uložiš nego čuvaš za neki fantomski k.
    Daliban

Ako (ili bolje rečeno kad) uđemo u play off, budi uvjeren da nećemo imati ni mogućnosti iznositi loptu iz obrane taman da nam se Gvardiol vrati pa mi ta teza ne drži baš vodu pogotovo jer za neke razumne pare na zimu ne možeš dovest takvog igrača koji će odmah kliknut s ekipom i magično u mjesec dana preoblikovat cijelu ekipu.

Ugl stoper da, al ne na zimu.
  • Daliban
    2k
    Je, potrošit ćemo 10 milijuna da zadovoljimo fetiš anonimnog forumaša.Crusades1986

Ne, potrošit ćmo na marketing da zadovoljimo tebe. Jbt, ako imaš novaca za pojačati ekipu, onda ju pojačaj. Nije da nemamo pozicija na kojima smo slabi.

Ja se stvarno pitam za što i koga neki od vas navijaju. U životu nisam susreo ovakve navijače nigdje.
  • San Lorenzo
    16.7k
    Ja i nakon današnje utakmice najviše maštam o defenzivnom veznom...meni Mišić nije taj i gotovo.
  • blubach
    440
    Ma i 7 u 10 je previše.
    A i govori nekaj o Mmaeu. KTC ne može igrati beskonačno.
    Zagi

7 u 10 nije previše, pogotovo kad igramo ovoliko ofenzivno i toliko golova dajemo.
    Niti ne kažem da KTC treba igrati beskonačno, ali do kraja sezone sigurno može, a dalje ćemo vidjeti hoće li netko od nabrojanih iskočiti ili treba ići po novog stopera.
  • Zagi
    8.3k
    Razumio sam neveliku potrošnju na ljeto i bio sam zadovoljan ostankom Baturine i Sučića i manjim rizikom , jeftinijim igračima na pozicijma koje su nam bile propusne.

Ali sada , kada ćemo izgledno imati višak? Kada investirati ako ne sada?
  • Nino Bule
    14.2k
    Pa ne mora ga se otpisati. Trenutno nije dobar i treba nam kvalitetnija opcija.Daliban

Konkurenciju ima u 5 drugih stopera, novi se sigurno nece dovodit

Ja se stvarno pitam za što i koga neki od vas navijaju. U životu nisam susreo ovakve navijače nigdjeDaliban

Kakve ? One kojima jedini smisao kluba nije prodaja i kupnja i histeriziranje o prijelaznim rokovima tokom cijele godine, vama su utakmice doslovno iskljucivo zanimljive da si potvrdite misljenje oko igraca, da nema prijelaznih rokova vi dinamo i nogomet nebi pratili
  • Nino Bule
    14.2k

Ne znam da itko spori da se treba investirat, al to su pozicije zadnjeg veznog, lijevog beka i špice, sigurno ne navlacit nove stopere, golmana i krila
  • vjeko1701
    9k
    Ne znam kome ti ovdje glumiš advokata,Daliban

U životu nisam susreo ovakve navijače nigdje.Daliban

Daj se saberite.Daliban

Boli me kifla koliko ih ima kad fali kvalitete. Ne znam kaj se tu treba crtat.Daliban

Ako imaš argumente, argumentiraj, raspravljaj. Prestani se s visoka postavljati prema svim ostalim forumašima i reducirati svaku raspravu na osobne komentare.

Gotovo pa nema posta di argument ne "posoliš" ovako nečim.
  • Paggini
    25.1k
    Ajmo po Dahla, pa ga zvati Dahliban idućih par godina po gospodinu koji ga je gurao nemilice! Žrtva sustava u Romi, trune tamo dok gleda Ogiwaru...
  • Daliban
    2k
    Konkurenciju ima u 5 drugih stopera, novi se sigurno nece dovoditNino Bule

I loši su, treba nam bolje.

Kakve ? One kojima jedini smisao kluba nije prodaja i kupnja i histeriziranje o prijelaznim rokovima tokom cijele godine, vama su utakmice doslovno iskljucivo zanimljive da si potvrdite misljenje oko igraca, da nema prijelaznih rokova vi dinamo i nogomet nebi pratiliNino Bule

Pa meni to nije smisao kluba. AKo uđemo direktno u LP, ja Baturinu i Sučića opet ne bih prodavao pa neka laju na mjesec ako im se ne sviđa. Ne pišem o tome ovdje jer će mi se opet hrpa likova nakačit jer nije realno da ih zadržimo, da su zadužili klub, blablabla.

Mene zanima rezultatska izvrsnost. I zato želim stopera, barem jednog. Kao i golmana. Kvalitetne. Nisam tu i ne navijam za Dinamo da bih držao lojtre nekakvom Mmaeeu ili bilo kome drugome. Ako treba bolje i možemo priuštiti, onda bi bio red.
  • hardek
    3.1k
    Imamo para, na zimu želim da iznos koji se odredi za transfere potrošimo u 2 igrača od kojih jedan MORA biti lijevi bočni. Ne želim da dovedemo 6 igrača jer su value for money. Imamo u širinu i previše igrača, trebaju nam planska pojačanja na deficitarnim pozicijama.

Slažem se s Dalibanom da bi to trebali biti lijevi bočni i stoper. Stopera imamo i previše, ali puno njih realno nije taj nivo.
  • josipsucic
    43
    Neka se Marić raspita kod Celtica gdje pronaći Japance za prvih 11
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.