Ja ti garantiram da se mmaee sigurno nece otpisat nakon 7 odigranih utakmica i trosit novac na novog stopera. — Nino Bule
Tak su dobar par da loptu ne mogu iznijeti, Torrentea ću s loptom pregrmit jer je obrambeno barem dobar, ali treba nam barem jedan stoper koji s loptom barem donekle igra nogomet.
Prestanite tražit izlike za netrošenje novaca na poboljšavanje momčadi. Sav novac koji smo zaradili rezultatima u LP bi trebao biti dostupan za pojačanja, a u PO-u igramo i za dodatnih 11m. Moraš bit poseban specijalac da to sada ne uložiš nego čuvaš za neki fantomski k. — Daliban
Je, potrošit ćemo 10 milijuna da zadovoljimo fetiš anonimnog forumaša. — Crusades1986
Ma i 7 u 10 je previše.
A i govori nekaj o Mmaeu. KTC ne može igrati beskonačno. — Zagi
Pa ne mora ga se otpisati. Trenutno nije dobar i treba nam kvalitetnija opcija. — Daliban
Ja se stvarno pitam za što i koga neki od vas navijaju. U životu nisam susreo ovakve navijače nigdje — Daliban
Ne znam kome ti ovdje glumiš advokata, — Daliban
U životu nisam susreo ovakve navijače nigdje. — Daliban
Daj se saberite. — Daliban
Boli me kifla koliko ih ima kad fali kvalitete. Ne znam kaj se tu treba crtat. — Daliban
Konkurenciju ima u 5 drugih stopera, novi se sigurno nece dovodit — Nino Bule
Kakve ? One kojima jedini smisao kluba nije prodaja i kupnja i histeriziranje o prijelaznim rokovima tokom cijele godine, vama su utakmice doslovno iskljucivo zanimljive da si potvrdite misljenje oko igraca, da nema prijelaznih rokova vi dinamo i nogomet nebi pratili — Nino Bule
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.