• Paggini
    25.1k
    Nenade, budi mi otac djetetu!Juznjak

Nenade, budi mi otac!
  • Kaktus Car
    610

Da. Kulenović nije dugo dobio šansu u kontinuitetu. Isto tak; kad sam svojevremeno govorio da je trebalo dati Drmićeve minute Kulenoviću, bilo je hrpa bajki na račun Drmića i pljuckanja po Kulenu.

Kulenović ima to nešto Mandžukićevsko u sebi...
  • Jaro
    7.7k
    Po sofi, Bati i Rile najslabiji, Petko nije ni igrao, a gostujuca pobjeda u LP 4-1.
    Uopce me ne jebe protivnik - ovo je gostujuca pobjeda u LP - i to bez jebemti...
    Natjecanje u pljucanju Ogiware i Spikica standard na forumu. Spika prodje kroz trojicu i zabije gol - da u jebenoj LP... Ogiwara s Pjacom i bez pomoci veznjaka pokriva lijevu stranu - tek ulaskom Ademija se to malo iz veze pocelo zatvarati, ali ni do tada nisu nista napravili konkretno.
    Kaj se u Kuletovoj glavi desilo u zadnjih godinu dana fakat ne znam - al on se prije gasio cim bi Dinamov dres obukao, sada se cini - moze iz svlacionice zabit...
  • serbus
    4.3k
    Baš ga slušam i veli Bijelica da je imao dobar osjećaj za danas pa bi ga zamolio kad opet bude imao dobar osjećaj da javi pa da trpamo hendikepe na kladi , hvala. :smile:
  • Nino Bule
    14.2k
    Opet nahvalio kadar i selekciju jakira/marica/zajeca haha
  • Crusades1986
    13.2k
    i zahvalio se Jakiru, SD-u i predsjedniku na selektiranju ekipe. Čisto da napomenemo. :clap:
  • Daliban
    2k
    Ključna pobjeda i dobra utakmica, ali nas je Slovan i dobro rezao. Po xG-u smo u minusu. Glavno da su bodovi tu, ali ne treba se zanositi. Utakmicu po utakmicu do osiguranog PO-a, a onda na zimu pošteno pojačati zadnju liniju i ekipu općenito.
  • Nemrem igra Dinamo
    2.4k
    IMG-20241105-WA0047.jpg

I to ti je tak :strong:
    A sad svi na Goricu, vidimo se na istoku!
  • Mr Anderson
    8.7k
    Po xG-u smo u minusu.Daliban

Kad ovo vidim, odmah mi se sere. Imaš dobre osvrte, al brate mili nemoj srat s ovim glupostima.
  • ShanKu
    971
    Čestitke svima na Zoni na pobjedi !! Nek pivo teče u potocima gdje god bili :up:
  • Omake
    3.2k
    ali od njihovih 1.9, 1.3 je vjerojatno od prvog gola
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    sad moras ovo pisat prije svake tekme pocevsi od Gorice :lol:
  • emilperska
    6.6k

To je sad..
    Ako odigra X s HDZ Goricom proklinjat će svece i Marića i Zajeca i Jakira radi ljetnog roka..

Ali uzivajmo svi veceras, a sutra Gorica..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.