• Paggini
    25.1k
    Nenade, budi mi otac djetetu!Juznjak

Nenade, budi mi otac!
  • Kaktus Car
    611

Da. Kulenović nije dugo dobio šansu u kontinuitetu. Isto tak; kad sam svojevremeno govorio da je trebalo dati Drmićeve minute Kulenoviću, bilo je hrpa bajki na račun Drmića i pljuckanja po Kulenu.

Kulenović ima to nešto Mandžukićevsko u sebi...
  • Jaro
    7.7k
    Po sofi, Bati i Rile najslabiji, Petko nije ni igrao, a gostujuca pobjeda u LP 4-1.
    Uopce me ne jebe protivnik - ovo je gostujuca pobjeda u LP - i to bez jebemti...
    Natjecanje u pljucanju Ogiware i Spikica standard na forumu. Spika prodje kroz trojicu i zabije gol - da u jebenoj LP... Ogiwara s Pjacom i bez pomoci veznjaka pokriva lijevu stranu - tek ulaskom Ademija se to malo iz veze pocelo zatvarati, ali ni do tada nisu nista napravili konkretno.
    Kaj se u Kuletovoj glavi desilo u zadnjih godinu dana fakat ne znam - al on se prije gasio cim bi Dinamov dres obukao, sada se cini - moze iz svlacionice zabit...
  • serbus
    4.3k
    Baš ga slušam i veli Bijelica da je imao dobar osjećaj za danas pa bi ga zamolio kad opet bude imao dobar osjećaj da javi pa da trpamo hendikepe na kladi , hvala. :smile:
  • Nino Bule
    14.2k
    Opet nahvalio kadar i selekciju jakira/marica/zajeca haha
  • Crusades1986
    13.2k
    i zahvalio se Jakiru, SD-u i predsjedniku na selektiranju ekipe. Čisto da napomenemo. :clap:
  • Daliban
    2k
    Ključna pobjeda i dobra utakmica, ali nas je Slovan i dobro rezao. Po xG-u smo u minusu. Glavno da su bodovi tu, ali ne treba se zanositi. Utakmicu po utakmicu do osiguranog PO-a, a onda na zimu pošteno pojačati zadnju liniju i ekipu općenito.
  • Nemrem igra Dinamo
    2.4k
    IMG-20241105-WA0047.jpg

I to ti je tak :strong:
    A sad svi na Goricu, vidimo se na istoku!
  • Mr Anderson
    8.7k
    Po xG-u smo u minusu.Daliban

Kad ovo vidim, odmah mi se sere. Imaš dobre osvrte, al brate mili nemoj srat s ovim glupostima.
  • ShanKu
    972
    Čestitke svima na Zoni na pobjedi !! Nek pivo teče u potocima gdje god bili :up:
  • Omake
    3.2k
    ali od njihovih 1.9, 1.3 je vjerojatno od prvog gola
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    sad moras ovo pisat prije svake tekme pocevsi od Gorice :lol:
  • emilperska
    6.6k

To je sad..
    Ako odigra X s HDZ Goricom proklinjat će svece i Marića i Zajeca i Jakira radi ljetnog roka..

Ali uzivajmo svi veceras, a sutra Gorica..
  • Daliban
    2k
    Kad ovo vidim, odmah mi se sere. Imaš dobre osvrte, al brate mili nemoj srat s ovim glupostima.Mr Anderson

Ma ni ja ne pridajem preveliku važnost tome, samo jednostavan način da se ukaže na to da smo dopustili previše Slovanu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.