• Jaro
    7.7k
    Tek sam na poluvremenu po citanju komentara - ekipa koja ovdje pise zasluzeno nije do ulaznica dosla. OK, dobar dio stadiona nije vidio, a dio se fakat nemre nazvat navijacem Dinama...
  • Kaktus Car
    610
    Pjaca odigrao najbolju tekmu od povratka. Igrač utakmice usprkos dva gola odličnog Kulenovića koji nastavlja zabijati. Polako bi i vrli izbornik trebao uzeti Kulenovića u obzir.
  • mrgud
    154
    Lakše smo pobjedili Slovan nego Banjole
  • Captain America
    17.9k
    Prekrasno je vidjeti sva ta prezimena na -ić na semaforu :heart:

Neno, velik si :clap:

SuČiĆu Je 10 MiLiJuNa PlAfOn :rofl:

Kule kanalizirao unutarnjeg Oršu :heart:

Marko podsjetio na najljepše dane :fire:

Sad treba nastaviti ovako u HNLu.
  • vjeko1701
    9k
    Ako se već hvalimo nekim predviđanjima, evo jedno moje od prije par godina. I nije bilo prvi put.

Realno, tek ima 22 godine. Di je bio Oršić u tim godinama? NK Celje. Petković? Mučio se u Seriji C il D . Trapani.

Napredovati može, mislim da je napredak i vidljiv, ko kaže da s 24-25 neće postati dovoljno dobar barem za rotaciju u Dinamu?
    vjeko1701

Sad je Kule heroj a onda ga je 90% ekipe svrstavalo među igrača za 2. HNL.

Samo dokaz da je ponekad dobro malo prikočiti a ne stalno trpati po jednim te istim igračima.
  • Brusa
    1.7k
    Bravo ekipa na terenu, bravo ekipa na tribini! Divna utakmica! :cool:
  • San Lorenzo
    16.8k
    U hnlu SLB - DZG 4-1, u Ligi prvaka SLB - DZG 1-4. :snicker:
  • Orc123
    8.6k
    ne valja kadar nista, klub se gasi, SD odradio katastrofa posao, svi nek podnesu ostavke i td...nista to a? Jesi se vratio malo na tvornicke postavke? Bio si nemoguc....
  • NKDZ86
    2k
    I onda se neki plaše da nećemo osvojit hnl :lol: ovakav dinamo treba svaku tekmu f+3 minimalno u hnl
  • Dani Olmić
    412
    Ovo je stvarno jebeno … od 2:9 na 10:12

Ko bi reko nakon bayerna da ce ovako izgledat

Realno nas vise nitko nece nabit… samo jos se dobro prodat u londonu
  • emilperska
    6.6k
    Špika dečki Špika..
    Špika > Cordoba uvijek i zauvijek
  • Blueshadow86
    1.9k
    Bravo, bravo, bravo, bravo... jebote, kad ti u Ligi prvaka žao što nisi dao i peti gol... :smile:
    Kapa da poda igračima i Bjelici!
  • striko
    1.6k
    [img]http://Screenshot-20241105-205224-Flashscore.jpg
  • Nogo
    4k
    Zašto Jakir nije koristio uopće Torrentea je pitanje za milion dolara?!
    Trenutno naš najbolji stoper uz Thea.
  • kajjaznam
    79
    Trenutno da, al ne otpisujem Cordobu. Špika je dobar defanzivno i po meni trenutno najbolje krilo desno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.