• Daliban
    2k
    Malo manje, nešto sitno preko 1.
  • blubach
    440
    Odlična utakmica ofenzivno, prosječna defanzivno, posebice u veznom redu i na ogijevoj strani.
    Zagorac - dobar. Jedna dobra obrana nezgodnog udarca, par dobrih izletavanja, ali i jedno loše gdje ga je Ogi spasio.
    Ogi - nije realno ni za backup. Lagano mogao i penal napraviti, plivao di je stigao, stalno su probijali njegovu stranu, skroz izgubljen. Nadam se da ga nećemo otkupiti i da idemo po pravog beka na zimu već.
    Torrente/KTC - skoro pa vrhunska stoperska partija, pogotovo Torrentea, mislim da nam je ovo i stoperski par do kraja sezone.
    Ristovski - dobar, niš posebno, al se bar nisu sprdavali s njim.
    Mišić - toplo hladno odigrao. U prvom poluvremenu baš spor i imao dosta nepotrebno izgubljenih lopti, u drugom se ipak podignuo na razinu više i ok odigrao.
    Baturina - dosta dobar i energičan, kasnije je pao, ali dobra utakmica
    Sučić - krenuo malo ko dizelaš, al uf, kad je krenuo...nije stao. Odlično se ubacio za gol i šteta za prečku, ali je drugo pol pojeo teren...
    Špikić - nonšalantno poklonio gol, još se nonšalantnije vraćao u obranu. Par min poslije tog fantastičan prodor i loš šut, ali se ipak odbila u gol pa se iskupio. Prosječna partija, ali ako stvarno nema boljih, neka njega u Dinamu kao back-up (ponavljam...ako stvarno nema boljih).
    Pjaca - uz Torrentea i Kulenovića igrač utakmice. Imao konačno brzinu, eksplozivnost, driblinge, dodavanja, asistencije...milina za gledat, nadam se da ćemo ga takvog i dalje gledat
    Kulenović - sa 2 gola, od kojih je drugi fantastičan, jedan od igrača utakmice. Prvo poluvrijeme jest bilo slabije, ponovno nije mogao ništa uštopat kako spada, glumio je Petkovića sa mantinelom, a svaka lopta je išla krivo. Ali onda se killerski našao na pravom mjestu za gol, onako mandžukevski, a drugi gol oršićevski....Bravo dečko, zaslužuješ sve dobro kaj ti se događa i oprosti što nekad i ja sumnjam u tebe.

TLDR; Torrente, Pjaca i Kulen MOTM, Ogi katastrofa.
  • Paggini
    25.1k
    Ali od svih utakmica, danas sam najuvjereniji da će biti zabavna tekma za gledatPaggini

E a bome sam ga pogodio - Špikić sa špikićevskim zajebom i pet minuta poslije uskrsnuo u njemu Messi iz 2010., Kule dva gola, drugi maestralan, dvije prečke, Pjaca izgledao kao božanstvo, Ogiwara sa obrambenim disasterclassom i spašenim golom, dominacija Boysa unatoč svim strikanima u kavezu....

Kakva tekma, pa ne mogu sebi još doći
  • hardek
    3.1k
    2 ključna trenutka u utakmici su zamjena pozicija Sučić-Baturina u prvom poluvremenu jer je Ogi plivao kao Phelps u najboljim danima i gol Kuleta za 3:1 u trenutku kada nas je Slovan stisnuo na početku drugog poluvremena. Osim toga oni realno nisu stvorili ništa.
  • Kaktus Car
    611
    TLDR; Torrente, Pjaca i Kulen MOTM, Ogi katastrofa.blubach

Ogiwara dobio 6/8 duela, 4 oduzete lopte, čišćenje s gol linije...

Nije bio igrač utakmice, ali sigurno nije bio baš "katastrofa"...
  • Zg123
    464
    ti si fakat negativa, samo gledas da popljujes sve zivo. Znaci ja sam 99,9% siguran da je Bjelica nezadovoljan kadrom da bi to vec rekao i dao do znanja upravi. Sigurno mozda vidi neke kriticne pozicije tipa lijevi bek i da se vjerojatno radi na tome da se ta pozicija rijesi na zimu a ovo da ce Bjelica dovoditi desno krilo na zimu mozes macku o rep objesiti jer se klub sigurno nece odreci igraca kojeg se platilo solidne novce na uzorku od 10 tekmi.
  • Izet Hajrović
    2.3k
    "Treneri Bjelica i Weiss, strijelac za Slovan je Strelec, tamnoputi crnac Blackman, Slovan ima istu kraticu kao Slaven, ova utakmica ima sve." - #IZBORNIK
  • IceMan
    2.2k
    Da mi je netko rekao nakon Bayerna 7 bodova u 3 kola…

Čudo kaj je nogomet i čudo kaj je Dinamo.
  • emilperska
    6.6k

Prelijep je dan/večer da ti dns odgovorim, mozemo nastavit idućih dana..
  • DZGIS
    1.3k
    Opet nahvalio kadar i selekciju jakira/marica/zajeca hahaNino Bule

Captain america kad čuje to

38yc3cg58nj81.jpg
  • Nogo
    4k
    Slovan - City 0:4
    Slovan - Dinamo 1:4

Just sayin!
    :fire:
  • sebenico
    687

I City je imao dvije-tri stative/pečke :)
  • Omake
    3.2k
    znači u ostatku utakmice 0.6, s 17 udaraca. Bitno je i tko puca. Kao što u košarci. Nije isto kada je na trici sam Curry ili Shaq.
  • blubach
    440
    Ogiwara dobio 6/8 duela, 4 oduzete lopte, čišćenje s gol linije...Kaktus Car

Za to čišćenje je dobio ogroman + od mene. Ovo sa oduzetim loptama je varljivo jer je jako puno toga išlo po njegovoj strani. Nebrojeno puta je ispao, bio krivo postavljen, krivo dodao loptu, a neki bi sudili i onaj penal... bio je stvarno katastrofa za LP.
  • ZrnTSCHeZ
    318
    Po xG-u smo u minusuDaliban

xG i algoritmi nogometnih aplikacija su nekaj najbesmislenijeg kaj je ljudski um "smislil"...žešća magla koja se prodaje

S tri domaće tekme do kraja mi lagano prema TOP 8 gledamo :wink:

(ovaj Celtic fakat iz kola u kolo iznenađuje)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.