Ne kužim ove priče o iskusnim golmanima ovdje. — Daliban
Nisi ti skužio orca. Nije bit u maeu nego nakon brutalnih milijuna ulupanih u druge klubove samo za odštete (šutalo, čabraja, špikić, štefulj, bočkaj itd) izgleda da se može dovesti igrač i drugačije. — Droljo
Pa realno, svatko tko imalo ozbiljnije prati nogomet zna kako funkcionira free transfer. Al bome Mmaee i RPG da više ne odigraju niti minute za ekipu neće ispast skuplji od primjerice Štefulja i Jurića. — vjeko1701
Daj si zbroji koliko bi nas potencijalno koštao takav početak sezone? Ode ti i titula i liga prvaka u prvih mjesec dana sezone, a i liga prvaka iduće sezone. — Zagi
Nigdje to nisam ni sugerirao.Pa zato nećemo vratiti Čavlinu na zimu. — Daliban
Ne znači. Svaki igrač je individualan.To što se Čavlina ne može nositi s pritiskom ne znači da se nijedan mladi golman ne može nositi s pritiskom. — Daliban
Nema. Ima veze sa iskustvom. Koje ima korelaciju sa vremenom.Veze nema s godinama — Daliban
Loš primjer. Ima hrpa golmana visoke klase dostupnih za skomnu količinu novaca.ergo primjer Filipovića. — Daliban
Slažem se.Trebamo dovesti kvalitetnog golmana kako god okreneš — Daliban
Napisao sam ti u prošlom postu moj pogled na tu cost-benefit analizu i zašto mislim da je izrazito nepovoljna. S kojim dijelom se ne slažeš?potencijal za dodatni rast te preprodajnu vrijednost u budućnosti — Daliban
Može.Iskusan golman može biti jednak kikser. — Daliban
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.