• Daliban
    4.1k
    Najveći plus je ostanak Batija i Sučića, ali to je lako kad izboriš LP i ne osjećaš financijski pritisak za prodajom. Uostalom, znamo da je Marić želio prodati Sučića i dovesti Čerina. Čak se i onog Elšnika kaj je sad u Zvezdi neko vrijeme spominjalo nakon kaj je Čerin propao, a taj Elšnik je kriminalan.
  • Zagi
    9k
    Sobzirom na ovaj info o Nevinim problemima, jasno je zašto tražimo još jednog golmana.

Kada pogledamo koliku cijenu golmani postižu (Livaković), razvijanje mladog golmana i trpljenje njegovih grešaka me nimalo ne zanima.
    Ima drugih pozicija za gurati mlade , a greške su ipak jefitinije.

Daj nekog iskusnog.
    Iz HNLa je najbolja opcija jasno Zelenika, a vani ih ima vjerojatno hrpa za sitniš.
  • marcio amoroso
    39.1k

Problem je što ti na zimu teško možeš dovesti golmana koji nije presjedio cijelu jesen na klupi. Baš zato bi meni Zelenika bio uvjerljivo najbolja opcija čak i sa perspektivom drugog golmana nakon što se oporavi Nevistić.
  • Zagi
    9k
    Ja bi da mi dovedemo golmana.
    Ne drugog golmana, ne trečeg. Golmana pa kako brani, brani.

Ja sam već dvije godine za Zeleniku. Uvjeren sam da jednom kada stane na gol, nećemo više niti pričati o toj temi.
  • CastAway1986
    2.4k
    e to , baš mi je nedavno palo na pamet da npr.Dinamo nije mogao uzeti Nestorovskog kao trecu opciju u napadu
  • badjibadara
    4.4k
    Vidovsek je izrastao u odlicnog vratara, i ako bi postojala mogucnost, ne bih se puno dvoumio.

Obzirom da to kod Nevistica izgleda kronicno, da je Zagi tu da pokrpa kad treba, Filipovic i ne znamo zasto, a Cavlina ima svjeze oziljke iz Osijeka, nama je prioritet jedinica na golu.
  • Daliban
    4.1k
    Problem je što ti na zimu teško možeš dovesti golmana koji nije presjedio cijelu jesen na klupi. Baš zato bi meni Zelenika bio uvjerljivo najbolja opcija čak i sa perspektivom drugog golmana nakon što se oporavi Nevistić.marcio amoroso

Možemo dovesti Lapoukhova besplatno. Brani za Minsk i za Bjelorusiju, ima abnormalne ocjene na Sofi. Ugovor mu istječe sad na kraju godine. 21 godina.

https://www.transfermarkt.com/fedor-lapoukhov/profil/spieler/898127

https://www.sofascore.com/hr/igrac/lapoukhov-fedor/1028839
  • SAS1987
    15.8k
    Brani za Minsk i za Bjelorusiju, ima abnormalne ocjene na Sofi.Daliban

Da nije poput pokojnog Maxima Tsigalka i on software bug :lol:
  • Daliban
    4.1k
    Ne kužim ove priče o iskusnim golmanima ovdje. Već smo ljetos doveli iskusnog pa na kraju nije ni za trećeg golmana. Čim čujem riječ "iskusno" znam da je to uvertira u nekakav nama dostupan škart u zrelim godinama, a trebamo prestati dovoditi škart. Ovdje nitko nikako da nauči.
  • Droljo
    11.4k

Nisi ti skužio orca. Nije bit u maeu nego nakon brutalnih milijuna ulupanih u druge klubove samo za odštete (šutalo, čabraja, špikić, štefulj, bočkaj itd) izgleda da se može dovesti igrač i drugačije.
  • Zagi
    9k
    Ne kužim ove priče o iskusnim golmanima ovdje.Daliban

Dobro Ban. Kvalitetnog golmana, provjereno kvalitetnog kroz nekoliko sezona i po mogućnosti u više od jednog kluba.
    Neki bi to nazvali iskusnim.

Ono kaj ne želim je nekog talenta koji je iskočio jednu sezonu i naznačio neki veliki potencijal.
    Pusti potencijal na golu. Gle koliko problema je Čavlina prouzročio Osijeku.

Nakon te jedne sezone ode u veći klub, ispadne da mu je to veliki pritisak i gdje si onda?

Daj mi zid iza. Golman, lijevi bek i dva stopera. Provjerene srednje-visoke europske klase.
    I dodaj im Mikića.
  • Daliban
    4.1k
    Ma boli me briga što je bilo s Čavlinom. Omašili smo, poslat ga dalje na posudbu sljedeće sezone i gotovo. Ne znači da trebamo odustati od talentiranih golmana i prebaciti se na neke polovnjake u kasnim dvadesetima. Uostalom, doveli smo takvog ljetos pa ga nema ni na mapi. Eto, sada bi nam dobro došao, ali izgleda da nije bolji ni od Zagija. Dakle, imali smo promašaje s obje strane kad su u pitanju golmani. Čavlina možda jednog dana i postane dobar golman, Filipović teško ako ne može ni sada uskočiti.

Već vidim da Čavlina postaje neka besmislena referentna točka zbog koje šatro ne bismo trebali dovoditi talentirane golmane. Pa neće nam se sportska politika vrtjeti oko Čavline i biti definirana njime.
  • Haza
    7.9k
    Nisi ti skužio orca. Nije bit u maeu nego nakon brutalnih milijuna ulupanih u druge klubove samo za odštete (šutalo, čabraja, špikić, štefulj, bočkaj itd) izgleda da se može dovesti igrač i drugačije.Droljo

Shvatio sam ja šta je htio reći, moj upis ide u smjeru da i ti tzv. free transferi mogu biti skupi, nekad i skuplji od gore navedenih...
    Isto tako free transfer, netko bi po priči shvatio da je netko džabe došao, a takvim igračima u pravilu sve nadoknadiš kroz plaću i proviziju.
  • austrijanac
    5.2k
    A tko je rekao da je Čavlina propao?
    Livi, pa prije njega Šemper su imali iste kikseve, ako ne i gore.

Nemojte Čavlinu otpisvat jer je otišao u klub koji je vjerojatno najbliži pacijentima s juga.
  • Haza
    7.9k
    Josip Drmić, zato jer je bio free transfer je dobio, pazi sad, 1.2 mil eura neto godišnje, i plaćenu proviziju. To je sve samo ne džabe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions