• Crusades1986
    13.1k
    Pa netko je donio odluku da se zadrže Sučić, Baturina, Kačavenda, da se produži ugovor Kulenoviću koji dijeli mjesto za najboljeg strijelca lige iako ima uvjerljivo manje minuta nego Livaja. Produžio se ugovor i Nevistiću. To je isto posao SD-a.

Realno, treća špica je nepotrebna pored Petkovića i Kulenovića. To mogu pokrit Pjaca/Mbuku ili Cordoba.

Nije to palo s neba.
  • don
    6.8k
    To je isto posao SD-aCrusades1986

i I.O-a
  • Maxova dijagonala
    1.1k
    i isti taj je donio odluku o davanju plaće i povjerenja Mmaeeu i Ogiwari.
    Kažem bilo je i dobrih i lošijih poteza. Nije sve idealno kako neki idu prikazat...može to puno bolje
  • Crusades1986
    13.1k
    Nije idealno, ali nema ni potrebe SD-a zvat dugokosom prevarom i sličnim epitetima. Veliki faktor ima i trener. Bjelica je u stanju od Ogiware napravit iskoristivog beka, netko drugi to nije u stanju.

Analiza se ne može radit nakon pojedinačnog HNL kola ili nakon 3 utakmice LP.

U tjedan dana Mbuku dođe od mačka u vreći do ima tu nešto.
  • mali M
    5.6k
    Ma ne moramo sad ni izmišljati toplu vodu. Napravljen je ogroman posao od strane SD-a i ekipe, ali da, osnova je moralo biti kvalitetan lijevi bek i zadnji vezni. Po meni nismo smjeli propustiti Benkovića, ali mogu razumjeti da se išlo na nešto "novo". Krila i napadače ne bi dovodio jer nam naprijed baš imamo hrpu igrača za rotaciju na krilima i napadu. Mislim da će se potpisivanje Stojketa, Kače i ne prodaja Sučića ispostaviti kao odlične odluke. Moglo je to dosta bolje, pogotovo jer sam se razočarao kad sam vidio da zbilja nismo ponovo doveli ljevog beka.. Kvalitetnog...
  • Daliban
    2k
    Najveći plus je ostanak Batija i Sučića, ali to je lako kad izboriš LP i ne osjećaš financijski pritisak za prodajom. Uostalom, znamo da je Marić želio prodati Sučića i dovesti Čerina. Čak se i onog Elšnika kaj je sad u Zvezdi neko vrijeme spominjalo nakon kaj je Čerin propao, a taj Elšnik je kriminalan.
  • Zagi
    8.3k
    Sobzirom na ovaj info o Nevinim problemima, jasno je zašto tražimo još jednog golmana.

Kada pogledamo koliku cijenu golmani postižu (Livaković), razvijanje mladog golmana i trpljenje njegovih grešaka me nimalo ne zanima.
    Ima drugih pozicija za gurati mlade , a greške su ipak jefitinije.

Daj nekog iskusnog.
    Iz HNLa je najbolja opcija jasno Zelenika, a vani ih ima vjerojatno hrpa za sitniš.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions