• Facke
    3.9k
    Kaj budemo s Rogem i Ogiwaru? Ak oceme Roga zadrzati trebale bi se lagane poceti s pregovorima. Druge pitanje, bi vi uzeli Ogija za 550k?
  • Laugreano
    2.5k
    Ja sam siguran da ce Bjelica koristit Perkovica kao lijevog beka. Ja nebi zadrzao Ogiwaru vec bi te novce ulozio u jednog pravog beka. Ne znam koji je smisao otkupit igraca, koji ce na lijevom beku biti zamjena desnom beku.
  • Kujtim Shalla
    3.1k
    kakve smo tarabe plaćali miljama ,Ogi je odličan za tu cifru
  • Haza
    5.4k
    Ne mislim više na ovoj temi pisati. Ali bi samo kolegi Orc i sličnima dao jedan matematički podatak.
    Baratati ću cca brojkama.
    Ako smo platili proviziju za Mmaeea cca 500 tis eura, dali mu 800 tis eura godišnje, i ugovor na četiri godine, to ti je cca 3.7 mil eura trošak u četiri godine, a mogućnost da ga prodaš i zaradiš neku lovu je ravna nuli.
    Niko Galešić, pretpostavka da ga platiš 2.5 mil eura, i daš 400 tis eura godišnje, to je u 4 godine trošak 4.1 mil eura, s velikom vjerojatnosti da ćeš moći zaraditi na odšteti jer je mlađi i perspektivniji.
    Ne znam od kud tvoji podaci da Mmaee vrijedi nula eura, jel to zato jer je free transfer, ako tako misliš, očito si fulao ceo fudbal.
    Isto tako, nisu mi niti jasni oni koji mlate majmuna na CV Mmaeea, liku je vrh karijere Ferencvaros, o čemu mi pričamo, po Forumu čovjek pomisli da smo doveli Paola Maldinija. Lik vrijedi 1.5 mil eura na TM, prije toga igrao za blitvarske klubove u Belgiji.
    Možda ispadne ok igrač, ali jasno je ko dan, da će u najboljem slučaju biti prosjek, a da će mu Dinamo ostati najveći klub u karijeri.
    Upis ide u smjeru samo za ekipu, koja misli da je free transfer besplatan transfer, ne nije i nikad nije bio, ti transferi štoviše znaju ispasti prilično mnogo, jer u 99 posto slučajeva platiš igraču veća mjesečna primanja i menadžeru proviziju za takav tip transfera.
    Tolko od mene na ovu temu.
  • Eduardo
    20.8k
    Isto tako, nisu mi niti jasni oni koji mlate majmuna na CV MmaeeaHaza

Upecali se ljudi na onih par nastupa za marokansku reprezentaciju i.Vahine "hvalospjeve" o njemu.
  • don
    6.9k
    Mmaee da nema dugu kosu ne bi ga nitko ni dozivljavao, ovako izgleda ka Maldini pa eto
  • Eduardo
    20.8k
    kako crni frajer s dredloksicama može izgledati kao Maldini? :yum:
  • don
    6.9k
    mislin više ovako na igračke sposobnosti :grin:
  • Haza
    5.4k
    Upecali se ljudi na onih par nastupa za marokansku reprezentaciju i.Vahine "hvalospjeve" o njemu.Eduardo

Imaju Jurica Buljat i Mile Škorić nastupe za našu repku:)
    Vaha ga je komentirao iz kuta gledanja repke, gdje mnogi davaju puno više nego za klub, iako, Vaha je istaknuo upravo mane koje mi danas gledamo, da se zna zaigrati...indikativno je da niti prije niti nakon Vahe Mmaee nije bio u repki.
    Vaha ga je imao par dana u godini, a pravi prikaz stanja ti može reći netko tko je svaki dan s tim igračem.
  • Orc123
    8.6k
    kakve kolega Orc ima veze sa dovođenjem Mmaea....90% forum struke je bilo zadovoljno dovođenjem Mmaea! Ja ga uopce nisam branio nakon zadnjih tekmi nego sam napisao da on je kvalitetan igrac ali pristup mu je u zadnjim utakmicama nikakav i da takav ne moze igrati u prvih 11...imas taj post pa ga peocitaj! Torrente se ispostavio kao pun pogodak a Mmae s obzirom na preporuke jos nije pokazao da i je to, sto ne znaci da mozda i nece! Ne vidim potrebe da se obracas posebno meni preko javnog posta...imas inbox i mogo si napisati sta god zelis meni osobno....ne trebas mi laskati i obracati se ovako jar ja ne odlucijem o dolasku igraca....na ljeto cemo podvuci crtu i vidjeti tko je opravdao dovođenje a tko ne. Niti jedan igrac nije iznad Dinama! Ocekivao sam puno vise od Mmaea kao i vecina ovdje, jbg za sad nije to to

Sto se tice Galesica njegova pocetna cijena je bila preko 3mil eura i on ne vrijedi te novce i to ce se sloziti vecina forum struke jer mislim da nam dovoljan jedan Sutalo....da bi igraca, posebno stopera platili 3mil eura i vise morao bi neki kurac i pokazati a ne da sa svojim klubom ispada protiv klubova kao sto su Olimpija, a ta obrana u europi primi toliko golova...
    Jel HNL mjerilo kvalitete? Pokazala ti je to Olimpija, Ruzamberoki oni Armenci protiv Osjeka....
  • Haza
    5.4k
    Primijetio sam da si u nekoliko navrata napisao da je došao za nula eura. Zato sam i napisao, nula eura nije, i transfer igrača se mora gledati kao širi kontekst (plaća, provizija, godina trajanja ugovora, godine igrača itd.).

Nemam namjeru ulaziti u detalje transfera Mmaeea, dogodi se greška u ovom poslu, tko radi taj i griješi. Možda ispadne ok na kraju.

Isključivo je upis išao u smjeru da mnogi imaju krivu percepciju gledanja tzv. free transfera.
  • Orc123
    8.6k
    sad napisi koliko smo popusili na Sutalu....
  • Crusades1986
    13.2k
    Čovjek ti je lijepo napisao analizu free transfera.

Zašto uvijek imaš potrebu to uspoređivat s domaćim igračima?
  • Maxova dijagonala
    1.2k
    Realno treba reć da prijelazni rok nije napravljen kako treba...ušao si u sezonu sa Ogiwarom(nije materijal ni za Slaven kamoli Dinamo) i Oliverasom(nema još seniorskih minuta) na lijevom boku,Zagorac od 37 ti je rezervni golman a zna se od priprema da Nevistića muče leđa,uzeo si Mmaeaa prije Mitrovića i Benkovića koji imaju jači CV od njega i ne treba im proces prilagodbe na ligu,fali ti treća špica koja može odradit Šibenik,Karlovac,Goricu...idealan bi bio igrač profila Nestorovskog(sa solidnim inozemnim i hnl iskustvom) jer se zna da Petković po utakmici primi 100 udaraca i da će ozljeda kad tad doć.
    Najveći plusevi ovog prijelaznog roka su ostanak Baturine i Sučića(nakon lige prvaka i repke obojici je skočila cijena),dolazak Torentea i Pjace koji djeluju solidno ali ništa spektakularno i zadržavanje Kačavende koji može pomoć u rotaciji pogotovo u hnlu i kupu.
    Ne shvaćam ljude koji mogu hvalit ovakav prijelazni rok ali također ne treba ni blatit odma i govorit da je sve odrađeno užasno kad je bilo i odličnih poteza(bez Sučića i Baturine bi imali 0 bodova u lp)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions