• San Lorenzo
    16.8k
    Danas samo Dinamo i Donald! :cool: :strong:
  • Droljo
    8.7k
    Nema naših dnevno političkih pitanja pa derete europski isprdak bez povijesti sa dozom genocida, robovlasništva i sličnih preljepih osobina na šanku... Kog boli k za američke klaunove... Eee ljudi...
  • Paggini
    25.1k
    Ništa mi nije smješnije od ljudi u Hrvatskoj kojima je jako stalo do izbora u americi, tipa ekipa na twitteru koja svim silama brani i bori se za Kamalu ili Trumpa. Svi odjednom postanu vrsni socioekonomskopolitički komentatori i vizionari. Kao ekips lol, ni Kamala ni Trump ne znaju da postoji Hrvatska vjerojatno, za kog se vi točno borite?
  • superhik
    11.2k
    za kog se vi točno borite?Paggini

Pa izbor predsjednika u SAD-u ima direktan utjecaj na budućnost najjače ekonomske sile, što na kraju ima utjecaj i na nas. Posebno ako imaš neke ETF-ove, dionice ili bilo što s US marketa
  • Navijač Dinama
    8.5k
    Gdje je i šta radi politčki govornik Ivan Šiber?

Danas nadam se pobjede u Slovačkoj i Washingtonu.

Dobro jutro svima i dobar dan svima koji smo od ranije na nogama.
  • Paggini
    25.1k

A ne znam, vjerojatno si u pravu, ali nisam osjetio neku razliku razvoja ili stagnacije Hrvatske s obzirom tko je izabran u SAD-u.
  • NKDZ86
    2k
    i ne samo to, utječe itekako na rat u Ukrajini, a može bit i na druge sukobe.
  • don
    6.9k
    ko god bude predsjednik imat će ogroman utjecaj na cili svit, tako i hrvatsku.
  • Paggini
    25.1k

Pa opet, kako je Trumpov izbor 2016., odnosno Bidenov 2020. utjecao na Hrvatsku izravno? I ovo pitam bez neke zlobe, stvarno me zanima jer nisam toliko uključen, više kao pasivni promatrač.
  • don
    6.9k
    i ja sam ka i ti, površno pratin ali znam da je Kamala sve ono šta izbjegavamo u hrvatskoj, neki senior možemovaca i još puno gore
  • masacusec
    3.8k
    Isključivo vlastite satisfakcije radi. Formalno, američka politika nema izravne reperkusije za nas, no eventualna pobjeda ove kamale dodatno bi destabilizirala već ionako „nemirni svjetski mir“.
  • Petar86
    926
    za vrijeme Trumpa nije zapocet niti jedan rat, za vrijeme Bidena nas jedna zalutala raketa dijeli od 3.svjetskog

Negdje samo procitao citat "Daj dobrom biznismenu da vodi drzavu" i ne mogu se vise sloziti s tim
  • Paggini
    25.1k

Ma je, to se slažem, Kamala je ko i svaki demokrat ljigava nonpersona koju na špagi drže jednake spodobe. Ali tu woke ideologiju neće zauzdati ni Trump jer je to više manje postao interes globalne i medijske elite jbg.
  • Jaro
    7.7k
    Koja je fora s nekom vjevericom i izborima u SAD-u?Crusades1986

bizaran slucaj, ali i prilika republikacima za malo pljucanja po demokratima, a bogme argument za libertijance - (al oni su jbg u vise manje cijelom svijetu postali nebitni) - jer ipak se radi o slucaju prevelikog uplitanja drzave.
    1. Ugl neka kokos iz Texasa je prijavila ovog da ima vjevericu (ilegalno drzanje divljih zivotinja) u New York Stateu - ko da ja prijavim nekog u, ne znam, Spanjolskoj
    2. sudac (obiteljskog) suda izdaje nalog za pretres
    3. dolaze ovi neki specijalci (jbt ameri imaju policiju za svaki kurac) i upadaju u stan/kucu
    4. 5-10 sati maltretiraju vlasnike (curu/zenu piotaju o imigraciji - standard doseljenica iz Njemacke)
    5. u tih 5-10 sati nasli vjevericu i rakuna - jedno od njih u procesu "ugrizlo" nekog od drotovoa
    6. kako bi se uvjerili da nema bjesnoce ukokali su vjevericu i rakuna i analizirali mozak (jedini nacin za 100% utvrditi bjesnocu)

i krece cirkus - "crveni" govore kako ovi jace kontroliraju ilegalne vjeverice od ilegalnog doseljenistva
    "plavi" kako bijelcima vise stalo do vjeverice nego do Georga Floyda
    ...
    Musk i Trump - naravno poentirali...
    Al vise manje ko i sve kod njihvih izbora -cirkus
  • San Lorenzo
    16.8k
    Predsjednik SADa je ujedno i predsjednik zapadnog svijeta, ako se ne varam njima je inflacija najjača u zadnjih 30-40 godina, gle čuda, odjednom i liku iz Sirove Katalene ili Čeminca inflacija pojede eventualnu povišicu koju je dobio.
    O ideološkom elementu da i ne govorim, danas je kontroverzno i nazadno reći da mrcina sa prangijom u gaćama nije žena.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.