• Sajla
    5.5k
    I dobri naš SajlaPaggini

ja sam tu za ono "nemojte njega, dobar je to dečko". ali kao i pravo čelično uže, kad puknem obično bude posljedica ;)
  • badjibadara
    3.6k
    Hvala, al nema milosti :Dvjeko1701

Milost ne tražim, niti bih vam je dao :cool:

Čestitke još jednom bivšem kolegi, današnjem moderatoru @Sajla, uz ispriku zbog previda.
  • mali M
    5.6k
    Mene je stislo u želucu.. Vjeko je preuzeo, još da Boss preuzme pa će se sručiti na mene nebo nekadašnjeg foruma :lol:
  • Sajla
    5.5k
    ne brini, imaš me na svojoj strani jer ti dugujem za ono jednom kad sam te spomenuo u kontekstu da se nazivaš "mali" a nosiš xxl
  • mali M
    5.6k
    sklon sam podebljati naklonost ako se "slučajno" zatekneš na šanku sjevera koju tekmu.. čisto jer se i takve slučajnosti događaju
  • Crusades1986
    13.2k
    Koja je fora s nekom vjevericom i izborima u SAD-u?
  • Dinamosaur
    1.6k
    Nebi nikad rekao da ce PSV bit moderatori, al fale Papastrumf, Mali dionicar i koji je treci??
  • Droljo
    8.7k
    čelično uže,Sajla

Jel imaš mladih? Da se netko ne napikne :rofl:
    Treba pazit.
  • mlinchica
    2k
    Koja je fora s nekom vjevericom i izborima u SAD-u?Crusades1986

Vjeverica Peanut je bila instagramuša s više od pola milijuna pratitelja ali netko od njih je bio zlonamjeran i prijavio je “vlasnika” (koji ju je spasio nakon prometne nesreće).
    Ekipa iz odjela za zaštitu životinja mu ju je oduzela jer nije imao dozvolu za držanje divljih životinja i još je Peanut nekog ugrizla.
    Ujedno su mu oduzeli i rakuna Freda.
    Eutanizirali su ih.
    I sad imaš poplavu Instagram ludila na čiji val su se uhvatili Vance i Trump jer se “Bidenova administracija više boji vjeverica nego imigranata”, a “Trump je uznemiren i prati situaciju”.
    Ukratko, american dream pretvoril se u american horor story… ali se i to može iskoristiti u svrhu dobivanja još kojeg glasa na izborima.
  • NitkoBitan
    18.8k
    Ekipa iz odjela za zaštitu životinja mu ju je oduzela jer nije imao dozvolu za držanje divljih životinja i još je Peanut nekog ugrizla.mlinchica

Napravili su petosatnu raciju stana gdje su njega (vlasnika) drzali izvan stana na ulici a njegovu curu su ispitivali 10 sati o imigracijskom porijeklu. 10tak interventnih policajaca zbog dojave o drzanju vjeverice?
  • Nolifer
    8.5k
    Dobro jutro svima
  • Droljo
    8.7k
    Jutro.
    Hehe vjeverica ih jebe. Zakon
  • DrawTube
    5.3k
    Kako infantilan narod strasno

Večeras nakon tekme pracenje izbora do 5 uz nadu da bude nereda, tko god da dobio
  • don
    6.9k
    danas 2 pobjede nadam se, Dinamo i Trump :cool:
  • Brusa
    1.7k
    ali netko od njih je bio zlonamjeran i prijavio je “vlasnika” (mlinchica

Navodno neka ženska iz Teksasa koja je bila ljubomorna jer vjeverica ima više pratitelja od nje :joke:

A tom vlasniku je vjeverica i njen instagram ustvari služio kao reklama za njegov gej onlyfans
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.