U krivu si za sezonu 19/20 - da smo prošli, igrali bismo s Valencijom, s kojom bi se itekako dalo igrati, dakle potukli bi se za četvrtfinale LP (top 8 u Europi!)
I sam kažeš da ti je teško pao Villarreal (s kojim smo se jako dobro nosili, i realno nas je izbacilo kukavičko Krznarovo prvo poluvrijeme vani), koji je sezonu poslije bio polufinalist LP.
Dakle, nitko ne očekuje da ćemo redovito igrati četvrtfinala LP, i naravno da će nas netko bar tu o tamo natamburati, ali shvaćati LP kao usputnu uživanciju je defetistički. Na kraju krajeva, da jednom u 20 pokušaja napravimo što je APOEL i dođemo do četvrtfinala, o tome bismo unucima pričali i bio bi veći uspjeh nego ijedna HNL titula — tp1997
Naime to govorim jer mnogi navijači Dinama ne shvaćaju dovoljno ozbiljno domaću ligu — Maksim Maksimirski
Ajde neka ovi pozeri malo misle o ulaznicama na hrvatskim terenima i neka se bore za njih umjesto da rezerviraju avionske karte za London — Maksim Maksimirski
u LP zarađujemo protiv dvije najslabije ekipe u LP — Maksim Maksimirski
Ajmo se uozbiljiti u HNL-u pa onda misliti o Europi. — Maksim Maksimirski
Sutra lagana pivica i gledanje utakmice a u subotu ide znojenje,deranje i stres. — Maxova dijagonala
Ma kaj ti je, ne znam kad sam zadnji put gledao Dinamo u europskoj utakmici i zabavljao se. — nemapredaje
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.