• serbus
    4.3k
    Prijatelj bi sa familijom žena i 4 klinca došao u Vukovar vikend pred obljetnicu pada i ostao do utorka kaže da je gledao smještaj da je već sve puno za dane pada grada ili da je cijena u nebo otišla...

Ako netko zna za neki smještaj u Vu ili VK ili ih ima mogućnost primiti unaprijed zahvaljujem na pomoći javite se pa prosljedim kontakt.
  • Droljo
    8.7k
    Naše ekipe igraju derbi. Ludilo na poluvremenu :lol:
    Screenshot-2024-11-03-14-56-53-798-edit-eu-livesport-Flash-Score-com.jpg
  • Paggini
    24.7k
    Evo jedna zabavna prispodoba iz Paggini privatnog života, koja bi mogla biti topikalna s obzirom na ovaj tjedan.

Svojevremeno me najbolja frendica pitala da joj budem pratnja na svadbi sestrične koja se udavala za nekog nogometaša, al nije znala frendica kak se taj lik zove pa sam zaključio da je neki nebitan tip.

Reko di je svadba? Kaže dolje u Hercegovini. Reko stara batali, znaš kako mi se ide dolje na svadbu tvoje bolesno zgodne sestrične i nekog rendom šmuljavca.

Da bi eto ispalo par dana poslije da moja nogometno analfabetna najbolja frendica nije znala da je taj rendom šmuljavac Marko Tolić i da je skoro cijela ekipa Dinama bila dolje na svadbi. Dan danas joj to ne mogu oprostiti.

I dodatan fun fact, glava dočekivao goste prije ulaska u salu kao da je stari od tolića, što mi je bilo jako smiješno i otužno za zamišljati, patologija bitnosti tog čovjeka nema granice.
  • Crusades1986
    13.1k
    Imaš najbolju frendicu? :smile:
  • Paggini
    24.7k
    E banirat ću te za ovo aludiranje... a ja sam se borio da te vrate i ovako mi vraćaš...
  • Str1nger Bell
    1.4k
    glava dočekivao goste prije ulaskaPaggini

Možda bi sad pisao iz Remke da si otišao na svadbu...
  • Paggini
    24.7k
    Možda bi sad pisao iz Remke da si otišao na svadbu...Str1nger Bell

haha uprava Peras, Podnar, Paggini
  • mali M
    5.6k
    glava dočekivao goste prije ulaska u saluPaggini

ma tako se uvijek ponaša. već naletio dva puta na njega na misi za njegovog starog, random išao na misu u tom periodu u BiH i dva puta se potrefilo da naletim i lik tako sve pozdravlja klima i maše svima.. on si je siročić u glavi bitan i vjeruje da su svi sretni što ga vide i da im je tako uljepšao dan. Ma zapravo, posvetio sam mu previše vremena, to zapakirat u malu vrećicu za smeće i šutnut na Jakuševac sjećanja...
  • Str1nger Bell
    1.4k
    haha uprava Peras, Podnar, PagginiPaggini

Ma više sam ciljao na nanošenje teških tjelesnih nego to.
  • jedan u nizu
    8.9k
    E banirat ću te za ovo aludiranje... a ja sam se borio da te vrate i ovako mi vraćašPaggini

Sta moc cini covjeku. Nekad se samo zajebavo na forumu, a sad prijeti banovima.

Spusti se paggini .... :lol:
  • Paggini
    24.7k
    Daj čovjeku malo moći...

Čekaj kad krenem provoditi svoju politiku nulte tolerancije na kritiku prema Cordobi
  • badjibadara
    3.6k
    Sta moc cini covjeku.jedan u nizu

Jos neki dan sam ga zicao za linkove, a pazi danas gdje je on, a gdje sam ja :cool:

Cestitke novim moderatorima, @Paggini & @vjeko1701 (valjda nisam jos nekoga previdio) , uz nadu da ce dati novi uzlet forumu.
  • Paggini
    24.7k
    A jos neki dan sam ga zicao za linkove, a pazi danas gdje je on, a gdje sam ja :cool:badjibadara

Ko bi reko da će me 3 eura koje trošim na bembaru i slanje linkova administraturi dovesti do ove pozicije, pa kažu nema kod privatnika nepotizma!

Cestitke novim moderatorima, Paggini & @vjeko1701 , uz nadu da ce dati novi uzlet forumu.badjibadara

I dobri naš @Sajla
  • vjeko1701
    8.9k
    Cestitke novim moderatorimabadjibadara

Hvala, al nema milosti :D

0*wds5q3g_qO21hxvs
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.