• Yovitssa
    743

Još jedno krilo? Ne znam baš...
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    neće igrač od 21 pristat bit treća špica iza majstora Petka i ludog Kule.
    Ako se bude tražila treća špica uvjeren sam da će to bit neki stari lisac tipa Čop ili Nestorovski koji će uć zadnjih 10 minuta kad ganjamo rezultat u hnlu i započet od prve kad treba odradit posao protiv Rudeša,Šibenika ili Banjola.
  • Carrasco
    4.3k
    Raul Florucz, 21 godina

Ove sezone 8 golova i 2 asistencije u 12 utakmica za Jarun. Istječe mu ugovor sa Lokomotivom iduće godine, znači možemo ga besplatno dovesti i proslijediti negdje na posudbu. Jako zanimljiv igrač, vrijedi pokušat.
    Carrasco

Prije dvije godine...

Danas je najbolji igrač slovenske lige.
  • Orc123
    8.7k
    ja ne znam gdje je bio problem u Lokomotivi i znam da nesto se pokacili tamo i zato nije igrao ali taj momak je toliko odskakao u 2. Hnl da to bilo ocito svakome tko je ikad gledao nogomet. Strasna lijeva noga, ulazak na lijevu nogu, tehnicki potkovan, fizicki mocan....slican staturom na Spikica ali daleko ubojitiji igrac. Steta da nije dobio priliku u Loxi jer bi zavrsio kod nas sigurno. Treba ga nastaviti pratiti jer je jos relativno mlad....
  • badjibadara
    3.7k
    Izgledno i reprezentativac Rumunjske. U Jarunu odličan, u Lokomotivi se zakačio sa Čabrajom pa nije ni igrao.
  • Orc123
    8.7k
    znam da je neki problem bio ali nisam bio upucen. Stvarno kvalitetan igrac....
    Sad ce pak biti komentara, Slovenska liga, ovo, ono...Olimpija razmontirala Rijeku. Nije vise Slovenska liga tako losa. Infrastrukturom su ispred nas ....
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    gledao ga par puta u drugoj ligi. Naravno da to nije mjerilo ali tad je izgledao pokraj svih njih kao prime Neymar...rekao sam prijatelju hajdukovcu ovaj bi vam bio najbolje krilo da ga dovedete.
    Mi inače tu Slovensku ligu smatramo razinom BIH ali od tamo dolazi sve više ozbiljnih pojačanja za klubove sa ovih prostora(Jurišić,Jakupović,Elšnik).
    Sjetite se samo kako je Rijeka naletila na Olimpiju,Slovenska liga sve više jača i jača.
  • badjibadara
    3.7k
    Iskreno nije mi jasno da ga nije prepoznao nitko od hrvatskih prvoligaša. Vidjelo se da nema što tražiti u 2.HNL, a za Ri, Os, bio bi jackpot. Boromisa tu nije imao težak posao.
  • Orc123
    8.7k
    a puno toga prođe ispod radara....znam kad je Faye bio na probi u Maksimiru da sam napisao da je mali nevjerojatno fizicki mocan za svoje godine. To je izaslo vani kao da mali pobjegao jer nije zelio potpisati za Marselle i da cw doci kod nas. Ja ne znam koji kurac su nasi gledali tih par mjeseci kaj bio kod nas...ako ga Vlak ocjenjivao onda i mogu shvatiti u pm.....jos tad noje bio kod Bare nego je trenirao u Maksimiru. On ce biti zvijer igrac!

I za tog Florutza ja nezz mozda ne Dinamo tad ali kako ga nije prepoznao nezz Slaven ili Gorica nije mi jasno jer je dominirao 2. Hnl.

Da nemamo toliko krila koliko imamo bio bi sigurno meta Dinama....
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    Šego imalo bi smisla...
    Ali sad bez zezancije djeluje mi bolje od Hoxhe a 2 godine je mlađi.
    A i volio bi da tovarima zabijemo nož u srce
  • Mihaljević
    10.3k
    Seung - Woo Lee
    GTBGAK2aoAAQjK2?format=jpg&name=large

Pozicija : L9
    Ugovor : 06/2026
    Godine : 26
    Bivši igrač La Masie, na trenutke izgleda kao jedan od najboljih igrača svijeta, 3 sezone zaredom ima 10+ golova u K1 ligi, ima iskustva igranja i u Serie A. Odlična opcija za trećeg napadača.
  • Brusa
    1.7k
    Odlična opcija za trećeg napadača.Mihaljević

Mi bi trebali tražiti drugog napadača, jer po mnogima sa foruma Kule nije dovoljno dobar za drugog napadača (bez obzira što je trenutno 1. Strijelac hnl-a i zabio je 20 golova ove 2024.g. , što je najviše od svih hrvatskih igrača )
  • Sibirski plavac
    2.2k
    https://www.transfermarkt.com/jasir-asani/profil/spieler/288597

Igrač koji me oduševio nakon Eura i kojeg sam spominjao na ovoj temi da je potpisao za Las Palmas, izgleda da je lik i dalje u Koreji i da nikam nije otišao :rofl: , pa ću ga opet spomenuti ovdje. I dalje jedan od najboljih igrača Albanske repke, a za svoj klub Gwangju ima 9 golova u 15 tekmi ako gledamo sve tekme u ligi, kupu i azijskoj ligi prvaka. Čak 8 golova je zabio upravo u ligi prvaka i njen je najbolji strijelac trenutno. Ugovor mu ističe krajem ove godine, vrijednost na TM oko milijun, mislim da bi nam bio odličan. Jedino, šteta kaj je lik primarno desno krilo, a trenutno smo tu krcati. Iako, kak je neko napisao, ukoliko Neno ne bude zadovoljan krilima, ne bih se čudio da krenemo po još jedno.
  • CastAway1986
    1.7k
    ovaj je već nekad bio na meti Dinama ali je izabrao tada talijansku Veronu..Inače odličan igrač
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.